Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ajša Kaddáfíová má naprostou pravdu. To, co si fašističtí okupanti dosadili do vedení Libye je jen banda prašivých, bezpáteřních, neorganizovaných hrdlořezů, kteří jsou schopni jen bezhlavě střílet kolem sebe. Tito zločinci budou jen vykonávat to, co jim přikáží jejich fašističtí nadřízení z NATO, tedy bez řečí dávat ropu. Muammar a jeho stateční muži ještě neřekli poslední slovo, jejich vůle bojovat proti okupantům a jejich domácím loutkám je nezlomná. Všechna čest před těmito statečnými bojovníky Džamahírije.
  • NATO je vlastizrádná a zločinecká organizace.Všechny naše lumpy,kteří nás do této zločinecké organizace zatahli,je třeba odporážet ,na katovských mučírnách,tím nejkrutějším způsobem.
  • Kaddáfího už přes 7 měsíců chrání Všemohoucí. Možná ho bude chránit ještě pár hodin, možná pár dní, měsíců, možná ho bude chránit celé roky. To nikdo neví. To záleží jen na vůli Všemohoucího. Faktem je že Kaddáfí bojuje za svou zemi proti uchvatitelům, armáda Džamahírie je stále bojeschopná a pokud by nebylo náletů a bombardování NATO tak už by dávno s povstalci co uřezávají hlavy zatočila. Nikdo si nedovedl představit, že by armáda malé 6 milionové země mohla tak dlouho vzdorovat, že po dobu mnoha měsíců útoků nejmocnějšího západního vojenského bloku stále bojuje za svou zemi. Už to je projev vůle většiny libyjského národa. Je to hlavně projevená vůle Všemohoucího.
  • to nejsou povstalci ale zoldaci nata.fasisticky nato vrazdi vesele deti a zeny na cele s cernym hitlerem obamou. mam hodne prace diky natu ahoj vase smrtka........

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit