Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chudák Docent Konvička. Vrhla se na něj mentálně postižená sluníčková lůza. *7*
  • Za to,ze zde šestadvacet roků vládnoucí lumpové vyžadují aby občané povinně jásali nad tím,že budou migranty dobře živit ukazují drzost zde šestadvacet roků vládnoucích lumpů.Je třeba všechen tento dobytek odporážet co nejkrutěji na katovských mučírnách za vlastizradu.
    • Jak 26.... Jsou tam furt ti samí už od 68 roku. Já to říkal furt že sametové rukavičky byla chyba na hrubý pytel hrubá záplata. Nemuseli nám dnes vládnout bývalí rudoši namočení v lihu nebo špíně. *16*
  • Konvička má reálnou naději,pokud ho zavřou, být naším budoucím prezidentem hned po Zemanovi.Zápotocký,Husák i Havel byli bývalí kriminálníci.
  • Konvička má reálnou naději,pokud ho zavřou, být naším budoucím prezidentem hned po Zemanovi.Zápotocký,Husák i Havel byli bývalí kriminálníci.
    • Je vidět,že zde vládnoucí lumpové začínají když jim teče do bot kopírovat komunisty a honit krtitiky po soudech.Já jsem se za komunistů,za jejich kritiku musel,prošlápnout až k soudu.Pokud mně poženou k soudu zde vládnoucí lumpové,tak mně možná budou u soudu brát jako recividistu,který se vzpouzí mocným.
  • Mělo by v Praze něco bouchnout a nejlépe na vládě aby věděli na kterou stranu se kur... mají přiklonit. Debilové.
    • V Praze ISIL s největší pravděpodobností nic vyhazovat nebude. Jednak Praha a vůbec ČR je naprosto nezajímavá, ale taky tady už jeho práci udělali jiní, například právě pan Konvička, pan Zeman, pan Okamura, pan Ovčáček, pan Pospíšil a jiní.
  • Přečteno jinde: Havel kdysi omilostnil podvodnou restitující Chadimovou a otcovraha Odložila a soud je nemohl odsoudit.Byly to politické procesy.Doufám že prezident Zeman stejně tak využije práva milosti.
  • No.... Není o nic lepší než muslimové. Jestli touží po zavírání lidí do koncentráku a pomletí muslimů na masokostní moučku tak je na tom ještě o poznání hůře.
    Jsem rasista jako 90% občanů ČR ale.......Jestli chce do politiky šplhat tak zoufalým způsobem a ješte se najdou jemu rovní přichlebovači..... To se na mne nezlobte a v klidu mínusujte.

    Na řešení imigračních otázek to bude chtít špetku inteligence a ne jen kladivo na čarodějnice.

    V principu jsou jeho žvásty proti uprchlíkům stejně účinné jako žvásty kteréhokoli jiného politika. Vykecáváním s trybun vlnu uprchlíků rozhodně nezastaví.
  • Tak kromě jiného ho chtějí potrestat za to, že prohlásil, že by nelegální migranty zavřel do koncentráků a pak čtete:

    "Uprchlíci jsou v německém městě Schwerte ubytováváni v opuštěném objektu, který sloužil jako strážní budova v přidruženém táboře někdejšího koncentračního tábora Buchenwald. Na případ upozornil izraelský portál Ynet. Město na západě Německa si záchytný tábor v kontroverzním areálu prosadilo navzdory ostré kritice."

    Tak se v tom někdo vyznej. Už je tady zase doba, kterou jsme zažili za totáče, že budete přemýšlet o každém slovu, které vypustíte z úst, protože následky mohou být všelijaké.
    Zlatá doba po revoluci. To jsme si ještě naivně mysleli, že jsme se totality zbavili.
    • No nic proti ale Buchenwald je 100km od Aše a Schwerte na Holandské hranici..... Tak to bude určitě oploceno v jednom areálu 800km dlouhým ohradníkem *1* *1* *1* Bodejť by jsi se v tom vyznal když je to evidentní kachna. *1* *1* *1*
      • "budova v přidruženém táboře někdejšího koncentračního tábora Buchenwald".

        Tam jasně píší "přidruženém" ne sousedícím atd.
        Není lépe nejdřív přemýšlet a pak se až smát? . Protože jinak ze sebe děláš jen pitomce ty kachno *1* *1*

        "Pracovní tábor ve Schwerte u Dortmundu administrativně spadal pod neblaze proslulý vyhlazovací koncentrační tábor Buchenwald, který je ale vzdálen přes tři sta kilometrů na východ u Výmaru."
        • No musel to být asi ukrutný tábor když po něm není ani vidu ani slechu.
          Asi tak jako Skrochovice...... Ani netušíš kde to je natož že tam kdy byl koncentrák.
          Máš vlastně pravdu já bych nechal Ruzyň srovnat ze zemí páč tam měli kasárna SS.
          • No..naběhl sis, tak si to přiznej *2*
            • Jo naběhl. Uznávám že o tomhle koncentráku jsem nikdy neslyšel.
              Na rozdím od ostré kritiky Izraelitů strážní budovu kasáren za nevyhovující k ubytování běženců nepovažuju. Buchenwald měl s Schwerte společného tak akorát že patřil pod společné velení. No a i kdyby něco víc.......Všechny kasárna které tady kdy byly před a po válce využívali němci. V některých dokonce mučili lidi. Tak že já co by voják ČSLA bych měl žalovat stát o psichickou újmu či co ??
              Akorát mne sejří ty žblafy o ničem. Je to stejná blbost jako když mají němci z buněk ubykace pro vojáky a u nás k vůli tomu naháněli Čunka jako čarodějnici protože je prý rasistycky vyhnal do stejného prostředí.
  • Proč se nesmí vycházet do ulic? Proč se nesmí jít do škol? Proč nejezdí metra? Proč se nesmí občané shromažďovat? Proč se nesmí ohlásit čas rozsvícení stromku, které je naším zvykem? A další proč! KDYŽ JE MUSLIM A KORÁN TAK MÍRUMILOVNÝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Martin Konvička = novodobá Milada Horáková! Taky byla nepohodlná.
    • ... Horáková byla jen troska, zbytečná figurka, moulo :)))
      • Tak tohle může myslet vážně jen člověk ducha mdlého....

        (jiné výstižnější výrazy mi neprojdou...)
      • Byla to oběť komoušů, moulo:))). Pokud obhajujete tuto justiční vraždu, sám nejste lepší a obhajujete zločinné režimy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit