Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo věří v Boha,ten věří i v Ďábla.Naštěstí se Ježíš Kristus po nanebevzetí stal pánem všech mocností a mocí,tedy i moci pekelné a na jeho příkaz,který lze vyprosit motlitbou Ďábel své rejdy zanechá.K tomu ovšem je třeba,aby člověk Ďábla upřímně a plnou silou vůle odmítnul.Do jednoho člověka se totiž vejde až pět tisíc Ďáblů.Vymítání je sice možné,ale bez vůle vymítaného to nejde.

    pokud si někdo myslí,že čachrováním s Ďáblem něco získá,pak ať na to rychle zapomene.Člověk je dílo Boží a proto ho Ďábel nenávidí a cokoli udělá,vede k lidské škodě.

    Tak a teď ta žaloba-pokud se Boha dovolává prezident při přísaze,pak tento má své místo v amer.právním řádu,i když Ho nelze předvolat ani přimět k plnění a protože kdo věří v Boha věří i v Ďábla,jehož existence je stejně průkazná jako existence Boží,udělal soudce chybu,že žalobu odmítnul.Žalující pak má naprostou pravdu,že za jeho osudem stojí Ďábel,ale toho není třeba odsuzovat lidským soudem,o jeho osudu již bylo rozhodnuto-skončí v Armagedonu v den Posledního soudu.A dotyčný žalující když dnes už ví,co jeho neštěstí způsobilo,bude příště zásadovější a na svody Ďábla se naučí říkat NE!

    Soudce pak se bude o Posledním soudu zodpovídat z napomáhání nepříteli Božímu,kterého se dopustil tím,že nedovolil jeho odsouzení a našel důvody k zastavení pře.Zachoval se tedy jak Ďáblův advokát.

  • Třeba u nás nějaký Péťa Nečas.Pěkně a dobrovolně si nechal zpackat žívot premiera nějakou metlou Nagyovou.A bylo málo, aktuálně si beztak půjde sednout za křivé svědectví. Takový rozený křivák od pohledu.Před léty, když byl machrovat u voleb v rodném Rožnově p/Radhoštěm právem na něj lidi volali " A už se tady nevracej".Beztak mu to ten rohatý všechno našeptával.A Péťa naslouchal. Vesele může v Praze žalovat.

    • Jedné věci nerozumím. Všechno co my na Moravě vyhodíme do odpadu, vy si v Praze volíte. A pak si stěžujete. My vás opravdu nechápeme. Nebylo by vám líp bez nás? Ale zase na koho byste sváděli svou neschopnost, že?   😉 

  • Ano, na to, jak se USA honosí mnohaletým zkvalitňováním práva jednotlivých států, tak příklad O.J.Simpson je ukázka velkých právních děr, které v tomto právu znemožnili dokončit právní proces téměř 50 roků starý. Navíc tak konzervativní a na vodě plující proces pomocí z LIDu je vždy prapodivný.

  • USA jsou proslulé bizarními žalobami.
  • Zvykové a precedenční právo v USA ale podobné žaloby a soudní spory umožňuje!

    Zajisté existuje precedens = ve formě rozsudku některého soudu - v němž je ďábel

    uznán vinným 


    • Konkrétně -  procesy s obviněnými z čarodějnictví v USA probíhaly i v minulosti - stojí  za připomenutí např. soudní proces v Salem. Ten začal na začátku června 1692 a soud  vyslovil názor, že se v Salem usídlil ďábel -  hlavní vinník všeho, co se zde stalo. 

      Na rozdíl od Evropy zde ale nepůsobil církevní soud nebo tribunál – spor zde řešil soud civilní.  Odsouzena - jako spojenec a služebník ďábla - byla paní Rebecca NURSE. 

      Ta byla se čtyřmi dalšími ženami 19. července 1692 kousek za městem také oběšena. 

      • U nás snad neprobíhaly čarodějnické procesy?

        Co takový proces s dr. Horákovou a dalšími disidenty.

        • Reportáž pojednává o právním systému v U.S.A. - nikoli v Česku

          Tam alespoň zvykové, resp. precedenční,  právo funguje - u nás 

          po roce 1948  (někdy už od roku 1945) si každý bolševik vykládal 

          právo po svém - spíše jako "právo"...

        • Ty probíhají ještě nyní, kdy havloidní čarodějové nahnali pod mosty k ubytování moc a moc lidí.....

          • Hmm, husákoidní a prehusákoidní čarodějové nahnali k ubytování moc a moc lidí rovnou do kriminálu, prý za jakousi "protisocialistickou činnost".

            Jinak nevím co to má společného s komunistickými mostrprocesy s dr. Horákovou a dalšími lidmi. Ale každý má právo na svůj názor odpovídající jeho duševní úrovni...

            • A kdepak bys byl raději občánku třeba v zimě, v kriminálu nebo pod mostem. Já vím, že tvoje duševní úroveň je na úrovni pětiletého dítěte ale paměť máš dobrou. Pamatuješ si i bolševickou revoluci v Rusku v roce 1917 a pořád nás ubezpečuješ jaký to bolševici byli lumpové. A co teprve Stalin, ty znáš celý jeho životopis. Napiš nám něco třeba o osmačtyřicátým roce, budeme ti neskonale vděční a třeba také něco o druhé světové válce, to by bylo terno, ty havloidní husákovče.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit