Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo kdyby se to stalo za komoušů tak už sedí a dobře jim tak, každý se má o své děti starat a zajímat. Kdyby se to stalo cikánce hned by se o ni některý úřad postaral!
  • To by se za socializmu nestalo.
  • Mám dceru dnes její 21,5roku a dodnes dcera výživé neviděla,od narození až do teď a postoupila jsem vše možné i nemožné celé ty roky,psala jsem kam se dalo,každé tři měsíce podáváno trestní oznámení a nikdy se nic nedělo a nestalo,dlužná částka je přes 800 000 tisíc a co je to platné?Na policii vždy řekli to musí být náhoda,že bychom ho chytli a na péči o děti?jooo maminko si ho musíte najít sama.Takže na co jsou tu orgány,které vám mají pomoci?
  • Poslal bych ho do dolů pěkně s bičem za zády aby se neflákal a peníze, které tam vydělá bych mu ani nedával a rovnou to poslal děckám. Takhle bych to dělal s každým, kdo na svoje děcka nepřispívá.
  • Moje přítelkyně má ten samí problém. Její bývalí muž, dluží na alimentech bezmála 120000Kč. nikde nedělá, udělal ze sebe bezdomovce. Pobírá životní minimum, na které mu nikdo nemůže sáhnout. Pokud v této zemi a v celé evropě, budou takové zákony, které chrání lidi, kteří si neplní vyživovací povinnosti, tak ta osoba, která má ve své peči děti, nemá šanci aby dostala alimenty a dluh na které má nárok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit