Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Petr,když to tvrdíš můžeme si započítat,22 let už tady vládne ten prašivý režim,to znamená že ti staří bolševici kteří tady podle tebe vládnou měli v r.89 kolik let ? když měli 40 tak dnes by měli asi 62 ,kolik lidí bylo tehdy u moci ve 40 letech,skoro žádní byli to lidé po padesátce a starší,takže mi tvé tvrzení nějak nesedí.
  • Pro Petr,no vidíš a to co bys mu chtěl uložit jako trest to tento prokletý tebou tolik uznávaný režim neumožňuje.
    • oto, ten režim není prokletý. Ale to, že nám vládnou "bývalí" bolševici, kteří jenom převlékli kabát, ale chovají se stále po bolševicku, za to si může nesamostatné české stádo, že si je stále volí. Stádu stačí dát pivo na dvě kačky a buřta za bůra nebo slíbit, že nebude muset nic dělat a bude se mít dobře, protože (rodná) strana se něj postará a ovce je jdou volit a spokojeně přitom bučí. Ona totiž SVOBODNÁ, DEMOKRATICKÁ společnosti vyžaduje svéprávné, zodpovědné a samostatné OBČANY a těch pohříchu nedostává. Tak nenadávej na režim, ale jedině na sebe. Já jsem v důchodu a nestěžuji si, snad jen na to, že slušnost, úcta k člověku, morálka jsou stále považována za sprostá slova, jak to zavedli komunisti.
  • Jenom by stačilo, kdyby vše zaplatil a pozůstalým se šel osobně omluvit.
    Kriminál by nás všechny vyšel moc draho. *16*
    • Shane, máš pravdu. Já bych v kriminále ty lumpy nechal všechno zaplatit:"nepracuješ a proto nemáš peníze? Nedostaneš najíst." A to by to frčelo.
  • Jenom výtržnictví? Já bych to nazval projevem hluboké neúcty k mrtvým a k tradičním hodnotám. Nechal bych všechno na jeho náklady dát do pořádku a pak pořádný kriminál, aby na to do smrti nezapomněl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit