Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, kdyby mu cikán vrazil kudlu pod žebra, tak by ho policie obvinila z krádeže toho nože cikánovi...Takže pro něho bylo výhodnější ta kuše. Ono je vždycky lepší, když mi povedou dva policajti, než když mne ponesou 4 funebráci....
  • A na co měl čekat?Až mu při cikánské férovce vrazí kudlu pod žebra?.Není týden abych někde nečetl koho zase naše menšina napadla tak se nedivte když se lidé budou bránit.
  • Co je to proboha za zrůdné zákony ? Na jedné straně se o sebe máme ve stáří postarat a jak to udělat jinak, než shromážděním majetku, který nás zajistí ? Takže je to jediné mezi námi a chudobou, bezdomovectvím. A ten majetek není zákonem chráněn, pár cikánů si pro něj přijde a já musím jen tupě přihlížet a telefonovat policii, která pak přijede ohledat mou mrtvolu ? Zlatej totáč, bylo bezpečno a důchod malej ale jistej, přiměřenej k cenám bydlení a jídla. Už aby byly volby....
  • Když někdo překročí hranici pozemku tak nevím zda chce krást nebo vraždit a tudíž mám právo se bránit.Zákony v naší republice jsou postaveny na hlavu.Chrání zloděje korubčníky,nevzdělané politiky,kteří ukradli tituly a rozum mají jak pastevci ovcí a možná i ti pastevci mají větší rozum.
  • Opet cigosi, jak jinak. *12* *16* *11*
  • Tak byly to cikorky a chtěly se tam jen podívat nechtěly nic krást, Už se nesmí používat označení cikán ani rom ale pouze nepřizpůsobivý, zajímavé.
  • at to zavedou jako v USA.
    střelba na vlastním pozemku, a běda, kdo na něj vejde bez ohlášení.
    A údajně měli být tři.
    no a na karvinsku.jestli to nebyli cikory.
  • Je na čase ignorovat justici.
  • divná demokracie, divné právo, atd..... *11* *10*
  • Píšeš voloviny, nutná obrana nebyla o tom jak píšeš, pleteš si to s ˇUtokem na veřejného činitele. *16* *16* *2*
  • Tady v tom proklatym estebackym fizlstate se fakt neda normalne zit!Jasny,jednalo se o cikansky zlodeje a zmrdy!
    Vyzyvam cely narod bez ohledu na to jestli se jedna o pravicoveho,nebo levicoveho obcana k verejne sbirce na slusneho advokata-nejlepe z ciziny-aby cely Svet videl,jaky jsou zde soudy a policie a zakony!
    Vsichni v EU rvou,co se deje s jednou damou na Ukrajine,ale co se deje dnes a denne v geografickem centru Europy nikoho nezajima!!!
  • Vládní zloději jsou také u nás chráněni a proto policie raději obviní poškozeného krádeží. Divná zem, divné zákony.
  • aha, tak že měl přinést zboží, peníze, a možná ještě udělat nějaké občerstvení aby "chudinka" zloděj neměl újmu, neměli na jeho pozemku co dělat a když šli krást měli by nést následky, pán jen bránil svůj majetek.. *16* *16* *16*
  • co to je za bordel tady už,,... měl ty zmrdy postřílet všechny,, vlezli mu na jeho pozemek a chtěli krast,, tak si to zaslouží... tak newím proč by ho měli obviňovat s ublížení na zdraví,... a´t se tady laskavě proberou,...
  • Fousku, nejsem si jist, ale ten nesmysl "nutná obrana" snad zavedli komunisti. Šlo hlavně o to, abys nemohl rozbít hubu pomocníkovi SNB, tedy práskači StB, protože to byl "veřejný činitel". Samozřejmě je naprostý nesmysl, Když Tě někdo napadne, tak ho praštíš tím co máš po ruce nemáš čas přemýšlet, jestli je to "přiměřené" nebo ho dokonce zabiješ.
    To ale není otázka demokracie, ale spíš zmršeného práva a právního vědomí.
  • Nemá cenu o něčem dál diskutovat, pokud nedojde k celospolečenskému povědomí i právnímu uznání viny včetně následků pro toho ,kdo si začal a to jsou v tomto případě útočníci . Útočník nesmí mít pocit, že si může dovolit skoro všechno a pokud nebude "blbec" a nevytáhne na někoho nůž, tak se mu nemůže v podstatě nic stát a je na pováženou se pak takového "hajzlíka" vůbec dotknout, aby se z obránce najednou nestal zcela absurdně útočník ! Už na vojně nám ve stráži říkali, že kdyby něco : "tak střílejte na spodní část těla tak, aby útočník střelou do hlavy nepřežil a nezačal mluvit, že to bylo jinak..., pak totiž máte velký průšvih" Hrozná věta,ale má setsakra reálný základ ! Dnes je "útočník" zákony chráněný druh škodné na úkor poškozeného ...bohužel tak to většinou je..
  • Taková nedbalost,měl mu s tím šípem malinko zatočit v kebuli,nebyli by zbytečné náklady na léčení zlodějského zmetka.No a s tou obranou?Když jsou proti tobě tři zloději,není čas ani chuť dumat nad tím,zda se mám nechat přizabít nebo pro jistotu střelit,takže střelci moooc držím palce,aby dostal soudce co byl několikrát vykraden a ne trubku chovanou v bavlnce co o životě ví kulový.Tak asi tak *3*
  • Možná by bohatě stačilo, aby pachatel nesl všechny důsledky svého činu. Šel krást a utrpěl újmu na zdraví? Neměl krást!
  • Nejdříve se měl nechat zabít a pak se bránit.Prostě naše zákony jsou postaveny pro ochranu zlodějů.Chce se mi ze všeho řigat.
  • souhlasim s tebou, ale tady to nejde, protože máme fenomén nutný obrany, kterej zatím nikdo nedokázal srozumitelně definovat, pomohlo by jedině to že bys hajzla zabil ranou pěstí, pak bys měl šanci že se nedostaneš do rozporu s nutností obrany, a to ještě neni tak jistý, protože pojem demokracie se v čr bere tak, že zloděj má daleko větší práva jak napadenej, a vůbec o tom se dočítáme dnes a denně, že se tak děje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit