Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dívala jsem se na zprávy, a nezdálo se mi, že by to byli Romové. Byla to hodně sociálně slabá rodina.
    Nepamatuji se, kdy by nějaký Rom, Romka zabil svoje dítě, nebo těžce mu ublížil.
    Ale vzpomínám si na ty Neromy: Martin ježek utýral svoji nevlastní dceru Lucii, Dominika týrali rodiče, takových případů, mediálně známých je mnoho, teď si honem nevzpomenu, ale nemůžu si vzpomenout, že by mezi nimi byli Romové. Ti dělají bordel, ale jinak, jinde.
  • Někdo má děti jako zdroj obživy, pochybuji, že tito lidé to utratí za děti .Matka se ještě zastává člověka co zmrzačí její dítě....nechápu.Dobře, že takovým lidem děti odeberou, dokud se vše nevyšetří.
  • vy jste ale hlupák a dpobře by se vám dařilo za Hitlery, otázka je, zda i po něm, fuj, něco taklkvého můžete vyplodit, Beethoven byl syn alkoholika, nikdo neví, jak a v čem přínosní lidem a lidstvu budou potomci dnešních lidí, tak si nechte své přiblbé názory a styďte se za ně
  • vezměte si léky, ubohý rasisto
  • kdybyste nebyl hloupý rasista, věděl byste, že týrání a zneužívání dětí, stejně jako dmácí násilí, není limitováno rasou, vzděláním a ani majetkem
  • Romantická představa, kat musel postupovat podle pokynů vyšetřujícího.
  • Je takovych pripadu dost a bohuzel pribyvaji.Nekteri chlapy nemaji z detmi ubrecenymi apod.,trpelivost,co musi mit zena,co vse musi zvladat...Chlapy vetsinou utecou a nechaji zenu napospas,kdyz je nejaky problem,treba postizene dite...Nemaji takovou zodpovednost,co vse musi s peci o domacnost,deti,zvladat zena,,,a klidne zenu vyuziji,stara se o ne a kdyz je uz vycerpana,stara,vetsinou ji opusti,nechaji i nekdy s detmi napospas a najdou si mladsi...Nemocne zene nechaji domacnost,deti a vse na krku,nic sami moc neudelaji a odjedou si odpocivat na chatu,zena pro samou praci se sotva dostane,krome nakupu,ven.. a je vic smutnych pripadu,co vidim kolem..Chlapy zenu spis potrebuji na peci o ne apod.a laska,tolerantnost,ucta,spolupodilnictvi v domacnosti,podileni se na vychove deti,se jaksi vytraci...Rodiny prestavaji mit svou funkcnost,zanika kvalita pece o deti,laska k nim,coz mladi v zivote spatne poznamena,neumi se o sebe postarat,chybi jim samostatnost apod... a nesou dal negativa,co meli doma...,
  • A teď si představte, že oni takto své děti poškozují záměrně, aby pak mohli čerpat od státu peníze za jejich opatrovnictví. A buďte si jistí, že do ústavu je nedají.
  • Jenže novinářští zbabělci cenzurují zprávy ještě více než za komunistů, tak proto vámi naznačený text nikdy neuvidíte.
  • Že by zase osmahlý šmejd?
  • ...to musí být teda rodinka!
  • Škoda že už neprovozuji řemeslo. Já bych si ho půjčil, to mi věřte.
  • doufám, že těch 12let vyfasuje. Hlava skopová.
    To se jinak nedá ohodnotit a okomentovat. Dospělý člověk, i když třeba v podnapilém stavu, by se měl ovládat, pokud jde o tak malé dítě. Pokud se mu to nedaří, pak patří do lochu nebo na psychiatrii. Prostě stranou od normálních lidí.
  • Nenadávej kravičkám, to byl přece Kikán. *12* *12* *12*
  • Vykastrovat, podvazat, jine reseni neni.
  • *12* *12* *12*
  • primitivní cikorka z Berouna způsobila svému.....atd-tak měl začínat článek vy novinářští připosraaní ubožáci,co neumíte nazvat věci pravými jmény.Řešítě ubohosti,jestli Krejčířovi v Africe něco bouchlo před shopem-to absolutně nikoho nezajímá,jenom ty novinářský ubožáky.Stejně chce Krejčíře zlikvidovat česká vláda,ale nějak se jim to nedaří.Kdyby se totiž ve zdraví vrátil do Česka a vypovídal před nezávislým soudem,tak bychom okamžitě přišli o 3/4 parlamentu,celý senát a prezidenta,ty všechny by totiž museli zavřít do kriminálu,nejsou o nic lepší než Krejčíř...ba co víc,jsou ještě horší a drzejší,proto tady stále straší a kradou....a ty novinářský sviině jim vlastně pomáhají,protože píšou o sračkách,který nikoho nezajímaj..zmrdii typu Klímy,Štancla a dalších,kteří se pakují stejně tak,jako ty hoovada ve vládě.
  • Cikan,nebo kriminalnik.
    To neexistuje naka regulace,aby se tohle nemohlo premnozovat?
  • Na místě zastřelit. Takhle půjde možná do basy, kde o něj bude královky postaráno. Pršet na něj nebude,na vytápěné cele bude mít pěknou postel se skříněma, teplou stravu dostane,bude koukat na televizi a chodit do posilovny.
  • Jenomže takhle se to nedokonečna nedá řešit! Dát její čtyři děti do dětského domova a státe starej se! To je i případ všech těch babyboxů. Ona bude plodit další děti s podobnými "tatínky". A takových "maminek" a "tatínků" v tomhle Česku jen přibývá. K životu tito lidé nemají žádnou zodpovědnost a český stát přebírá péči o výchovu často defektních a všelijak mentálně zaostalých kojenců a dětí. Okamžitě kastrovat takové matky a otce, aby nemohli přinášet utrpení svým potomkům a přenášet své povinnosti o péči a výchovu svých dětí na bedra tohoto státu!!! To je totiž náramně jednoduchý a nic to nestojí - kopulovat a pak potomka dát do péče státu. Tenhle hloupý český stát na to stále slyší...ale jak dlouho?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit