Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když může být hlupák politikem proč by nemohl být politikem filosof.
    Jenom si říkám proč nemáme politika cikána, to je potom diskriminace cikánů.
  • Chudákovi už došly nejen myšlenky - těch nikdy moc neměl - hlavně těch reálných, ale hlavně asi háky, když tak poníženě prosí o korýtko - další sviň.a co chce a umí jen jediné, zadarmo žrát z korýtka *12* !!!
  • a klidně lze přiřadit i "msgn" Halíka. Smečka tlučhubů kteří by chtěli být vidět. Aby bylo na chleba. Zejména ti první 2 by chtěli být moc moc vidět. Halíkovi se už docela pravidelně daří prskat jedovatou slinu. Sice je svému okolí pro srandu, ale je třeba přiživovat se na úpadkových mediích. Ale jinak páprdové čpí oheň a síru ze svých zatuchlých a proprděných obyváčků. Zejména všichni by tady rádi viděli uprchlickou sebranku. Aby tito jmenovaní darebáci ukázali sociální cítění a zbytek republiky aby to živil.
  • Copak kavárně dochází finance. Tak chtějí hrabat, paraziti. *14*
  • Není havel a nikdo již nebere ani chátru,Tak zbývá koryto.Doufám,že mu nevyjde.
  • samozřejmě že může. Jednak to dost vynáší a pak - zcela zadarmo si vše filozoficky zdůvodní,popřípadě filozoficky rozebere s ním nesouhlasící protivníky. Vždyť filozof má vždycky pravdu. Akorát nevímj,proč je staří vládcové likvidovali, kdy\ž jsou tak hytří. *1*
  • Politika je svinstvo *9*
  • Copak ? Dosavadní činnost už nevynáší ??
  • Já naopak si myslím,že pan Bělohradský je tím nejlepším kandidátem.Daleko nejhorším kandidátem by byl kandidát TOP 09,strany,která jednoznačně nehájila a nehájí zájmy našeho státu.Nakonec tato strana na naší politické sceně,po volbách končí.
  • Plně souhlasím s názory pana profesora Bělohradského a budu ho podporovat.Jsem přesvědčen,že bude jednoznačně zvolen do Senátu.Je ze všech kandidátů nejlepší.
  • simonko tu už zavedli naši demokraté *3*
  • Chápu, že soudruhům a soudružkám (i "bývalým") vadí otázky V. Moravce a rádi (a rády) by zavedli (zavedly) censuru.
  • Od srdce po vzkypění adrenalinu, ale má pravdu. Moravec a jeho „pestří“ hosté jsou k neposlouchání a nekoukání. Jednou za čas útrpně ano, ale pořád a ještě tohle vydávat za intelektuálštinu?

    http://globe24.cz/domov/13169-reditel-ct-dostal-ostry-dopis-myslite-si-ze-jsme-idioti-pta-se-politicka
  • Další lehkoživka škemrající o korýtko. Vybral špatně, socani jsou nevolitelní i v nejbližších volbách a je jedno, že jsou krajské. Je totiž jasné, že ti vrcholní jako je sralbotka, tak odejdou do Brusele a oni nastoupí na jejich místa. Socani, aňáci a černozadečníci zaprodávají vlast, jsou vlastizrádci. Budeme bojovat za národ a vyhrajeme také s pomocí citátu " Ani celá armáda těch, kteří mluví, nezmůže jednoho, který jedná". A takového jedince národ potřebuje.
  • Doufám, že se Bělohradský do senátu nedostane. Jeho dosti pomatené názory, často protichůdné, jistě nebudou přínosem pro nikoho. A že je "čistý liberál"?? Kecy, kdyby ano, nebude kandidovat za zelené a socialisty, protože by si tím protiřečil svými politickými postoji. Proč si nevybral jinou stranu? Nikdo o něj nemá zájem, protože není proč. Je rudý až za uši, a tak by mu slušelo když už kandidovat, tak za komunisty, nebo čistě socialisty. Souhlasit s ním lze snad zčásti v jeho filozofii, že láska do politiky nepatří. Pravda, je to exaktní činnost. Ale naopak nelze souhlasit s tím, že pravda do politiky nepatří. Naopak, veškerá politika by měla být založená pouze na pravdě, mravní čistotě, zodpovědnosti a přejícnosti všem, které politik reprezentuje. Bohužel v našem Parlamentu a Senátu pravý opak máme 281 politiků.
  • Kam jdete? Ále jdeme se historicky znemožnit. Jdeme vládnout... *6* *7* *1*
  • Babiš je hrdina který šlape nepoctivým podnikatelům na krk a dělá to dobře *3*
  • .Profesi kandidátů neřeším. Když dostanu koblihu, dám hlas klidně třeba holce z E55. Protože dostat koblihu znamená, že bude líp.
  • má to holý zadek, propocené křeslo v obyváku, prochcaný koberec a přijímal by přivandrovalce plnými hrstmi. Takovou poslal vizitku. Takže hochu přijímat si je můžeš, až je budeš živit. Pokud jsi příznivcem pomoci z kapes těch druhých, jsi kandidátem, že vyfičíš s nimi. Hned jak to začne. To víš, že jo.... my tady budeme chodit do práce platit daně a DPH a banda to bude za tvé asistence spotřebovávat na dávkách.
  • Filozof není politik.

    Politik politikari ve smyslu ze říká většinou něco aby dosáhl něčeho jiného.... Tedy priori neřekne oc mu jde protoze tím by stratil hlavní výhodu při dohadování...

    Politik používá pro prosazení svého tajného zájmu různé metody označované obecně za nefer... dle hesla Účel světí prostředky.
    Obecně se tři tom vyzuziva umyslna lež, argumenty bez náplně a opodstatnění, ad absurdum dohnane postoje, kdy sám politik ví že tohle je blbost, ale bude se prát ze to je jediná moznost.

    Filozof obecně není tímto zatížen... Uvidíme co udělá politika s filozofem a filozof s politikou.... Pokud se tam dostane.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit