Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ježíš maria,ten Jegl ještě otravuje,řekněte mu,že už je po volbách. *3*
  • Svoboda projevu (též svoboda slova) je svoboda vyjadřovat se bez cenzury a bez omezení. Synonymní termín svoboda vyjadřování bývá někdy používán pro indikaci, že nejde jen o svobodu projevu, ale také o svobodu informace a myšlenky přijímat, vyhledávat a rozšiřovat jakýmkoli způsobem, bez ohledu na použité prostředky. Tak nechápu co tady neustále někdo řeší.
  • arnan
    To by musela být vůle vlády, poslanců parlamentu a senátorů a rovněž i Ústavního soudu, připomenout prezidentovi, že dle Ústavy ČR nejsme prezidentským systémem, jak se asi Zeman domnívá, ale stále ještě parlamentní demokracií a vůbec nic na tom nezměnila přímá volba prezidenta.
    Všechny tito instituce by mu měli sdělit, že nějaký tvůrčí výklad Ústavy ČR není přípustný a pokud to nebude respektovat, je zde možnost z Ústavy takového prezidenta odvolat.
    Jistě jako je vidět, je to politicky neprůchodné, neboť chování prezidenta mnohým stranám a hnutím vyhovuje, respektive stojí za ním, a ti ostatní nemají politickou sílu prezidenta k dodržování Ústavy donutit.
    Toho je si Zeman vědom a proto bude ve svém druhém období ještě více samolibý a Ústavu bude i nadále používat jako trhací kalendář!
  • PepaNeko
    Po 40 letech povinnýho jednotnýho názoru považuje pořád spousta lidí vodlišnej názor za outok na svojí vosobu. *10*

    https://youtu.be/xCbsuTrrBc4
  • Může Jeho Veličenstvo Zeman beztrestně urážet? ... a může kdekdo beztrestně urážet Miloše Zemana?
  • Už by mohl konečně začít střílet ty novináře.
  • Nestačím se divit , poslední rok čtu a slyším jen samé urážky a pomluvy na hlavu Zemana a Babiše a v poslední době i na Okamuru z médií a není se čemu divit že jim občas ujedou nervy , nehledě na to že Zeman pokud někoho napadá, vždy to i komentuje proč to říká. Média napadají, urážejí a lžou a to je správné ? Ne není to správné a jen to dokazuje že je to řízené někým v pozadí té politické žumpy. Ti to tu rozjeli, ale je jen dobře že je pořád víc lidí co už tu žumpu odhalili a nenechají sebou manipulovat.
  • https://www.youtube.com/watch?v=CJ81xkUnfUY
  • jane
    ježíši to je pitomá otázka, jestli může zeman urážet!. proč by nemohl?, když můžou hlavu státu urážet takoví --nebudu psát-- jako je autor článku a 90% všech médií a 99% všech rádoby "novinářů"
  • Poslouchal jsem Den podle Barbory Tachecí na ČRo Plus v sobotu 27. ledna
    (konkr. od času 44:56 oficiálního záznamu), ve které vystoupil
    šéfkomentátor Lidových novin Petr Kamberský, který s ledovým klidem prohlásil toto, a teď dobře čtěte:
    "Vemte si, my máme prezidenta, bývalého předsedu sněmovny/vlády, prezidenta, který obhájil mandát, a my dodneška v podstatě vůbec nevíme, jak vypadalo jeho první manželství, nevíme, co dělá jeho syn, nevíme, co dělá jeho první žena, my nemáme vůbec žádné páky na lidi, kteří sedí na hradě, ve velikánských kancelářích. To je svým způsobem stát ve státě, a dnes není žádná páka, která by ho dokázala zmáčknout. Já si myslím, že
    Miloš Zeman bude naprosto utržený ze řetězu".
    Tak se pak divíte,že prezident má názor na novináře, takový ,jaký má.
    • Ano, to je svatá pravda. Já jsem se dozvěděl z jistých novinářských kruhů, že měl prezident Zeman před týdnem zácpu a vůbec o tom neinformoval media. To je prostě skandální.
      • Nevěřte všemu, co Vám ta žumpa nakecá, u něj se to teď stále střídá - chvíli zácpa, chvíli průjem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit