Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hodně otazníků....
    Jaký je skutečný důkaz prokazující že obvinění opravdu dávali do flašek metanol? Co tím chtěli získat? Ještě většíprůser ? Proč by to tam dávali když jim jde o živé zákazníky a ne otrávené....
    Nebo je to jinak?
    Není tohle opět soud ve stylu padesátých let - metanolovou kauzu hodíme na lihové šmelináře .
    A skuteční viníci se smějí...
  • Za to hromadně otrávili obyvatelstvo a kdyby se to nezarazilo, těch mrtvých mohlo být tisíce, tak by zasloužili svůj smrtící metanolový koktejl vypít až do dna. To by byl spravedlivý trest pro ty grázly !
  • Nyní už je skoro jisté že většina Ukrajiny bude Ruská, a je to tak dobře!
  • Za to by měli dostat 500 let bez možnosti propuštění, v některých státech to jde uložit.
  • Ovčani to je důsledek toho hujerismu na Václaváku a Letné a taková sebranka se chopila moci za stafáže ovčanů tohoto státu.Budou volby přemýšlejte a vyhazujte profláklé ksichty Teličku apod.Podívejte se na odbory,kdo tam ještě může být členem?Snad ani ne prospěchář,ale pouze jednoduchý člověk.Já jdu k volbám pouze za milion pro děti,kteří trpí onkologicky a tento stát není schopen se o takové občany postarat.My se staráme o cizí státní příslušníky pochybného charakteru a na vlastní kašleme.Žijeme v normálním státě?Přemýšlejte máte -li čím.
  • Jede v tom tolik lidí ,že odsouzení několika pitomců je fraška.Počínaje celníky a konče úředníky. *9*
  • Píšete o trestech, které hrozí těm kteří míchali alkohol s nebezpečnými příměsemi a že jim hrozí asi až doživotí. Zajímalo by mne ale také kolik je případně obžalováno státních úředníků za nedbalost nebo za krytí těchto praktik. Dále i kolik je obžalovaných právníků, kteří případně připravili nedokonalé, nejasné zákony s možností několika právních výkladů atd. a tím případně znemožnili řádnou práci policie a celníků.

    Obžaloba a trest těch nejnižších zločinců by měly být samozřejmostí. Připadá mi ale podle informací které mám že tento zločin umožnilo více lidí než stojí před soudem. Nehledě k tomu že mám informace že lidé kteří kupují levný alkohol si stále ničí jeho pitím více zdraví než kdyby pili kvalitní. Není to diskriminace nejchudších občanů? A nedalo by se to právně kvalifikovat i jako jejich úmyslná genocida nebo úmyslné poškozování zdraví? A kdo je za takové jednání odpovědný? Nebo by to dopadlo jako při vyšetřování zločinů komunistů a nacistů? Kdy se snad každý obviněný vymlouval na své nadřízené, že plnil jen rozkazy a že postupoval přesně podle platných zákonů a proto za nic nemohl. Tak kdo je vlastně za takové hrůzy zodpovědný? Chci vědět kdo je za všechno odpovědný!

    Kdo např. v dnešní době dal souhlas s chovem slepic v klecích? Co kdyby třeba přiletěli mocní mimozemšťané a uviděli klecový chov což by je inspirovalo k zavření lidí do klecí. Jak by se nám to líbilo? Kdo je odpovědný za utrpení slepic a kuřat chovaných v klecích? Nikdo? Nebo všichni ti co mlčí a trpí to, spolu s těmi co v tomto oboru podnikají? Vždyť by mohli mít podnikatelé v tomto oboru stejné zisky a možná i větší z bio chovu s volným výběhem a maso i vejce by byly zdravější i chutnější pro všechny! Proč se vůbec dějí takové hrůzy lidem i zvířatům? Může mi někdo kvalifikovaně odpovědět?

    Ing. Jiří Brožík 12. 05. 2014 Praha 18:14 *11*
    • ty ses taky poved.
      článek je o alkoholu,a ty tady meleš h o v n a o nějaký elektrárně a slepicích.
      skoč si za chocholouškem ty motyko hloupá. *1* *1* *1*
  • Jeste jim delejte reklamu, parchantum. *16*
  • Budou ho doživotně míchat na export ??? Rus vydrží všechno.
    Už není co znárodňovat, arizovat, ani rozkulačovat, privatizovat, vyvlastňovat, tunelovat či jinak uloupit. Budou jenom „rýt držkou v zemi“, leniví a stádovití lumpenproletáři, neschopní si ani společný kibuc založit.
    Proč by je měli Němci či Rusové živit? Spolu s Němci zaplaví smrdutou českou kotlinu retenční hydroelektrárnou v Hřensku s chovem českých kapříků, hornaté Sudety společně dosídlí Noví Rusové s ohroženými přímořskými Evropany nebo z Ruska a z Německa vypuzenými muslimy a zdegenerované a líné čecháčky přesunou k Jeniseji, aby neplakali, že zůstali na suchu.
    Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, žlučovitých, i zemanovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
    Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli.
    Putin s Merkelovou postaví retenční hydroelektrárnu v Hřensku a v zatopené Kotlině se budou chovat osvědčení kapříci pro celou EU. Hornaté Sudety osídlí Noví Rusové a údolní čecháčkové se přesunou k Jeniseji, kde už má Zeman vyhlídnutou parcelu.
    Pokrytecké tanečky šamanských gottwaldovských „politiků“ kolem větší adresnosti politického systému pro naivní voliče i sockovskou hladem bučící lůzu,:
    Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • K těm diskusím- většinou mají přístup k Internetu pouze ve vybraných kancelářích a vybraní lidé, zda jsou tam socky, či jinak omezení lidé závisí na vedení společností. Možná, že zaměstnanci tráví třeba přestávky mezi pracovní dobou u "diskusí". Kdo ví?
    • Tedy ty ses rozjel ... Cleaner, ačkoliv, vlastně nic nového. *1*
  • Doživotí je málo.Nechat je vychlastat alespoň půl litru.Aby věděli,jaké to je nevidět. *16* *16* *16* *16* *16* *1*
    • máš recht.
      to by fakt bylo to nejlepší.
      na doživotí a potmě. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit