Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • POZOR DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PRO VEŠKERÉ OZBROJENÉ SLOŽKY ČR.Opět žádám,aby jste tuto zprávu předali neprodleně těmto orgánům. Zpráva má pouze informační charakter. Ale pokládám ji za závažnou!!
    Našel jsem tento odkaz:
    http://tgamaison.com/client/radostovablog/zakazana-muslimska-kniha-podivejte-se-co-sokujiciho-obsahuje/
    Můžete si to klidně přečist.
    Vůbec nepochybuji o zcela oprávněném zásahu policie v mešitě v Praze.Především znění těch textů: ,,Nejvznešenější je před aláhem jen ten, kdo je nejbohabojnější´´= to znemaná ,že před bohem je nejvíce uznávaný pouze ten,kdo nejvíce uznává/modlí se pro aláha a zároveň je nejbojovnější pro vůli Aláha!
    Další text: Uvádí se ,že posledním prorokem aláha byl mohemmed.
    To je to o čem jsem celou dobu mluvil.Pouze uzvávají mohameda jako proroka a nikoho jiného.Je zde i popisován pojem ,,ibáda´´, což jsem absolutní poslušnost před aláhem.
    To znamená že jediný nejvyšší zákonodárce je pouze aláh a nikdo jiný na světě. A tedy pouze on a jeho náboženský právní systém šaria. Jakýkoliv jiný právní systém než výklad v aláha,tedy šarii je nevíra v aláhem v zjevené zákony! To znamená, že to není vůle aláha ani mohammeda. A takové přesvědčení ( to mají být ty jiné trestní zákony v cizích zemích světě jsou světské) pak stanovuje uctivání někoho jiného než aláha. To znemená,že pokud to nejsou zákony aláha,aláh to neuznává. Protože v dalším textu se píše: ,,ti kdož nesoudí dle toho,co seslah aláh, jsou nevděčníci´´. Dále se píše: ,, což nebudete bojovat proti lidu,jež porušil přísahy své ( tím může být myšleno tak, že nectí vůli aláha) ,,a usyloval o vyhnání posla´´ ( tím je pravděpodobně myšlen přímo pojem náboženství islám jako takový a prorok mohammed,tedy jediný uznávaný poslední posel Aláha) a první vás napadl?
    Dále se píše: ,,bojíte se ho snad´´? ,,Však aláh má větší právo na to ,aby jste se ho obávali,jste li skutku věřící´´. Tím je řečeno,útoč na ně,jinak se obávej aláha. Pánové,ať mě nikdo neříká,že některé výklady koránu přímo nepodněcují k šíření násilí,útočení,zabíjení apd.Ty úryvky jasně říkají, Aláh je nyjvyšší osoba nejen duchovní ale i právnická,prorok mohammed byl jeho poslem,a ti kdo se neřídí vůli proroka tedy i aláha,jsou nevděčníci.A jak říkají radikální muslimové,ti všichni oni zabijí.Názorně tedy vidíme,že právní systém je v těchto muslimských zemí čistě jen náboženský a oni se řídí výkladem náboženské knihy,tedy zákony středověkými.Nemusím dodávat, co to znamená!
  • my se nedáme pošlem tam lidi kterým se chce ještě za naši blbost umírat *16*
  • americký prezident Barack Obama a britský premiér David Cameron.
    Oba patří před mezinárodní soudní tribunál a jediný výklad rozsudku má znít:

    Trest smrti pro tyto dva desperáty!

    K4A
  • Je třeba, aby příští president USA pořádně zatočil s chalífátem i s Ruskem, jinak je to konec světa *16*
  • to jsou tedy dva váleční štváči , vrazi a psychopati, tak jsem si vzpomněl, že někde dělali psychologický profil politiků a zjistili, že 90% z nich jsou fakt nefalšovaní psychopati bez empatie se sadistickými sklony, možná lze článek někde dohledat
  • Krátkozrakost obu "pánů" je bezmezná. USA kdysi vyzbrojovali mudžehedíny proti Rusům v Afganistánu. Později se muslimové obrátili proti nim. I když ještě několikrát je použily k vraždění místní obavatelstva, viz Jugoslávské války začatkem devadesátých let. Posledním příkladem je vyzbrojování a placení radikálních islamistů v Sýrii proti tamní vládě. Teď ti samí islamisté vytvořili chalifát a popravují ( vraždí ) zajaté bezvěrce. A to jak v Sýrii tak Iráku a Afganistánu. Kdo byl potrestán za jejich placení a vyzbrojování? NIKDO, protože za zbraně platili petrodolary ze Saudské Arábie Perského zálivu. Ještě, že islámisti jsou nejednotní a znesváření. Ale běda jakmile se najde osobnost, která sjednotí Islám vjeho větevnasti !!!!!
  • Tedy řeknu vám:"Žižka a císař Josef taky vedli války, ale tolik škod , jako tihle dva nenadělali!"Kdyby si tak raději udělali pořádek ve svých zemích!Ale to voni nedokážou, protože už je nenávidí i vlasní lidi!
  • Kašpaři se radují a novináři budou umírat jako mouchy.
  • ISIS-L vyhrožuje Putinovi obsazením Kavkazu a rozpoutání války! ISIS-L je projekt USA o tom snad už nikdo nepochybuje

    http://www.cas.sk/clanok/292310/islamisti-sa-vyhrazaju-putinovi-s-pomocou-alaha-obsadime-kaukaz-a-rozputame-vojnu.html
  • Doufam,ze se Rusko nezalekne a podari se mu obnovit co nejdrive ztracene kontakty z dob byvale CCCP . Rusko je uz ted vzorem pro ostatni amiky vyvrazdovane narody,ze i amerika a jeji sluhove jsou porazitelni. Drzim ti palce Putine

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit