Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tenhle týpek to má v očích. Ale, ukažte mi nějakého normálního slušného politika. Realitní makléř, no to je ten pravý adept na kancléře.
  • Tady nejde o nějaké pikle. Pokud kancléř nemá prověrku z důvodu zamítnutí NBÚ, musí tuto informaci neprodleně oznámit panu prezidentovi. A ten si musí hledat nového kancléře. Docela by mne zajímalo, od kdy platí tato povinnost, protože osobně pochybuji, že například KS si o bezpečnostní prověrku také zažádal. Odhaduji, že tehdy to nebylo potřeba. A že byl KS kamarádíček VH je snad jasné. Takže jaképak divení se, tohle je snad úplně standardní naprosto všude. Jako držitel onoho požadovaného stupně utajení vím, jak to může každého "svléci do naha". Bohužel, naše zákony jsou takové, jaké jsou. Mnozí vysocí politici takovou prověrku nemusí vůbec mít a jde to taky. Bohužel, od desíti k pěti a korupcí ke světlý zítřkům.
  • že je opravdový a nespolehlivý podvarťák.To nečekal.To bylo pořád řečí a vytáček.Podal srandovní daňové přiznání a pořád spoléhal že jej hradní sprosťák ze všeho vytáhne.A ono nevytáhl.Nyní se zabarikáduje a bude se držet na hradě jak to půjde.UŽ JEN ABY SI ZAZPÍVAL PÍSNIČKU ze Šíleně smutné princezny.Těch dvou hradních podvrťáků " kujme pikle kujme pikle, obvyké i neobvyklé ......."
  • K rétorice lůzy. Mladý kralevic Karel, blahé paměti, neměl svého otce příliš v lásce. Měli i spory. Nicméně, byl li císař přítomen, byl to císař a patřila se mu slušnost a úcta. Po staletích poroby a genetického návyku poklonkování, závisti a vrážení dýk do zad, se zde pohybují potomci těchto nepovedenců a tu někde lezou do výšek a vyvěšují spodní prádlo, onde metají bílkovinou po svém"císaři". Neskutečné, neevropské, tragické. Nemusel jsem mnohé prezidenty před nynějším, dokonce, ani jsem je nevolil, protože to nebylo občanu právně umožněno. Ale, za jejich působení ve funkci prezidenta, jsem nikdy po nich bílkovinou nemetal a spodní prádlo nikde po hradbách neukazoval. Ba ani v cizině jsem se o nich špatně nezmiňoval. A důvodů bylo dosti. Takže asi tak.
    • Nemáš li protiargument, neklikej. V soudní při bych tě zesměšnil jako malýho ťulpase. Tímto všem dokazuješ, jaký jsi ve skutečnosti genový omyl a dáváš mi za pravdu. A navrch si pokaděnej až na záda.
  • Mufííím fe pšiznat, še sem se posssral.
  • přiznám se vám, jsem bývalá " pusinka" ze Plzně, podle ID mě admin odhalil...no a co?
    • Především jsi slabomyslné pako, zrovna tak jako tvůj vzor a vůdce.
    • Myslil jsem si, že jsi ten gay Tečka, pane kníže...
      • Ten chudák je úplně zmatenej. Krade nick, napíše místo IP ID a ještě se pokouší o inteligentní humor, který mu ale není vlastní. Obyčejný hloupý trolda, nic jiného.
  • Vážení, už jste si všimli, že dle zdejšího JůůůDrá jsme všichni ostatní simoni???
    Neznáte náhodou někdo to pako osobně, stále by to za zhlédnutí - to snad musí být odpornější než jeho favorit č. 1.
  • Soudruh Mynář na Hrad!
  • Ale nestydí se ani jeden z nich, ani Mynář ani Zeman. To je fakt banda.
    • Máš velké oči, babičko. nebo špatný brejle. Stydět se má hlavně Mynář, který panu prezidentovi asi něco zalhal. Já to panu prezidentu říkal, dejte si na ně pozor, pane prezidente, je to tady samej simon...bolševik, vexlák, nebo jiný týpek prahnoucí po prachách. Poctivci, jako já, už holt nejsou a nebudou. A taky, nemohu být všude, to dá rozum.
      • Milošu Milošu žádný pan president není.Je tady jen ožunk.Hradní sprosťák a neřízená střela která nanejvýš umí jezdit pucovat boty všivákovi z Kremlu.
      • Ty jsi JůůůDře neskutečná lidská sr...ka.
        Když už konečně ty ... co máš místo hlavy kýbl sr...ek pochopíš, že v čechách žádný prezident není. A dále že oslovení pan přináleží člověku a ne stvůře tak odporné u které ho používáš.
  • Vratíku to jsi dopadl,co?Odpad.Obyčejná špína.Zemanova podržtaška.Kdyby jsi neprovozoval rektální turistiku, tak řežeš někde v podhradí šindele.Na to ti prověrka stačí.Nyní se tam budeš držet jako H.vno košile.Ale každý naprosto každý si bude moci ukázat prstem "tak toto je ten zbabělec a křivák, který tady bude dělat hradního kašpárka za každou cenu".Protože je to za peníze.Ovšem ten hradní tam nebude napořád.Ty zůstaneš obecným kvalifikovaně certifikovaným křivákem už napořád.Krásný pocit, že?
    • No pane lépe to snad už vyjádřit nelze - kdyby to šlo máte u mě a všech normálně myslících tisíce +.
      Ho.no se bude držet ho.na dokud oba neskončí na smetišti dějin s nepatrnou poznámkou v dějiných spisech Čech:
      v první dekádě 21.století se díky svým podlým kříváckým žvástům dostal na hrad bezvýznamný alkoholický pobuda - nějaký zeman. Svými vlastizrádnými činy, paktováním s komouš-fašistickými pohrobky a usilovným řiťolezctvím vůči totalitním a lidskodespotickým režimům se zařadil mezi největší skvrny, které kdy pošpinily symbol české země. Jednoho blíže nezjištěného dne zmizel. Mimo agenta zločinecké party -KSČ - ovčáka ho nikdo nepostrádal. Nejspíše v důsledku své virozy spadl přes koberec shrnutý zákeřným psem do hradního příkopu. Mimo jeho zločineckého komplice mynáře, který mu prostřednictvím rusáckých firem sponzoroval jeho podvraťáckou, lživou a žvástavou kampaň nikomu nechyběl.
      • ...simone, co to je pro tebe naklikat ty tisíce kladných bodů, maličkost, že. I když jde o kupu sraček, jako obvykle.

        Kancléř Mynář prověrku nedostal. Pan prezident bude tuto věc řešit. Jak? Dozvíme se to. Vše ostatní je tvůj zbytečný tělesný obsah zapáchajících střev.
        • O zápachu ty lopato "JuDR" pomlč.Z huby ti smrdí až sem.Popelnicový král tady nemá co dělat!
        • Co tu zase hraješ?

          Tady chodí jen Simona. Až do neděle tu nebude. Můžeš si tu v klidu mlátit pantem.
          Ne. Ty si o ní budeš neustále otírat držku a komolit ji jméno.
          Příspěvek na který ječíš Simona vůbec nepsala.
          • Já psal něco o nějaké té Simoně? Kdo tady chodí a kdy, mi je naprosto někde. Choď si se Simonou třeba do tam. Že ty za někoho takto ynteligentně mluvíš, je k smíchu. Vlastně ne, k pláči. Koukám, že tě v Blietzkrigu asi pěkně nakopali do ....tak se to nauč pořádně hrát a neřvi mi tady, kluku.

            Tebe bych podrobil bezpečnostní prověrce a nahnal poklusem k pásům. Možná se tam setkáš s Mynářem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit