Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Šetřit ano, ale škrtat ne!"? Ti odboráři jsou magoři. Šetřit lze jenom tak, že se omezí spotřeba a toho se dosáhne tím, že se omezí a škrtnou zbytečné výdaje.
    • Petře, Petře kde jsi byl když pánbůh naléval rozum. Vzpamatuj se.
    • "STÁT NENÍ DOJNÁ KRÁVA" vypiskuje kdosi s plakátkem v ruce *1* *1* *1*
      Co tím chtěl básník říci?
      Asi, že panstvo krade a dojí stát jak může a potažmo podojí lidi, hlavně důchodce *10* *10* *10*
    • Omyl !!! Šetřením se tady myslí skončení krádeží, klde vláda posílá každoročně stamiliardy lobbistům za nic, nebo spíše za chytré úplatky, na které policie nemůže. Ostatně ona ani k tomu nedostala příkaz, dostala jej pouze na Ratha a tím veškeré vyšetřování zlodějen končí...
      • Šetření a skončení krádeží jsou z právního hlediska dost rozdílné pojmy.
        • Blbneš. Nejde o slovíčkaření, ale o efekt záchrany státu. Je vidět, že máš jen ubohou maturu, tvoje znalosti sahají jen k nejprostším termínům.
    • To co je pro proletariát - je dobré pro stát. Občané jsou stát a ty nikdo nemůže vyškrtnout. A okrádat se také nenecháme.
      • S těmi kecy o nějakém "proletariátu" se vrať do hrobu. Nebo alespoň do 19.-století.
  • Všechna moc patří lidu. Stop vládě. Pohnat je před soud jako to udělali na Islandu a vypsat nové volby. Všechno co si tu nakradli a všechno rozkradené s konfiskovat. Stát patří pracujícímu lidu.
  • Ták 4000 chtělo svrhnou vládu kterou si zvolily 3 miliony!
    A já myslel, že vládu jmenuje a odvolává prezident a schvaluje parlament a voni jsou to vodboráři na ulici! *6* *8* *2* *1*
    Není to náhodou, ti vodboráři, houf "mentálně postiženejch"? *1* *1* *1*
    • Tuhle vládu nikdo nezvolil. Zvítězila ČSSD a nemá ve vládě nikoho. Prostě se parta gaunerů domluvila, že více troškařů dohromady může sejmout vítěze, tak se chopili vlády podvodem !!! Jak to, že vítězné strany nemají žádného zástupce ??? Volební zákon je špatný !!! Takhle si mohou gauneři po 5 procentech domluvit vládu za zády lidu a pak vykecávat, že je volilo 300 milionů !!! Ani náhodou !!! Prostě vláda nebyla zvolena, vláda byla lidem ukradena !!! Tak je to !!!
      • Vláda vznikla tak jak jsem uvedl výše. ČSSD nezvítězila, pouze má v poslanecké sněmovně nejvíc poslanců. Nepleť si volby s fotbalem. Pokud si ten "lid" gaunery po 5 procentech zvolí, tak by se to stát mohlo. Ale tvrdit, že je volilo 300 milionů by mohli jedině v USA, my máme počet obyvatel 30x nižší! Bylo by dobré přečíst si nejdřív občanskou nauku pro ZŠ a teprve pak psát. Jinak by Tě mohl někdo považovat za hlupáka.
        • Na překlepu skáčou jen takoví pitomci, jakom ty !!!
          • Kde chybí argumenty, tam u určitého druhu lidí nastupuje sprostota.
            "...je volilo 300 milionů !!!..." není překlep, ale hloupost.
            • S debilem je zbytečné se bavit. Nota bene ještě s líným cikánem Ti lžou vždy a všude , stejně jako ty. Je vidět, že svůj původ nezapřeš, Pišto !!!
    • Tuhle vládu jmenoval Klaus. Tuhle nikdo z občanů nechtěl a nechce. Pouze provedli buržiustu zločiné společení a usurpovali si moc.
      • Klaus pověřil sestavením vlády osobu, u níž předpokládal, že vytvoří funkční vládu. Tato vláda získala důvěru většiny poslanců svobodně a demokraticky zvoleného parlamentu a tím byla vláda ustavena. Nevím co se Ti na tom nelíbí a jak j inak bys sto chtěl demokraticky udělat.
        • ... trochu demokracie a pověřit sestavením vlády předsedu vítězné strany z voleb ... *1* *1* *1* ... stejný puč provedli v Praze *10* *10* *10* skupina rozkradačů se spojila a vyšachovala vítěze voleb *16* *16* *16*
          • Není žádná "vítězná strana", ale jen strana, která má v poslanecké sněmovně nejvíc poslanců. I kdyby se ČSSD spojila s komunisty, tak by nezískala většinu k tomu, aby její vláda získala důvěru. Takže by to předem byla ztracená věc. Nikde není psáno, že by sestavením vlády musel být pověřen předseda strany, která získala nejvíc hlasů. Přečti si Ústavu čl.67 a 68; tam se pouze uvádí, že "předsedu vlády jmenuje president republiky...". Nikde se nepíše koho měl předsedou vlády jmenovat a tak je logické, že to bude osoba, u níž předpokládá, že jí sestavená vláda získá ve sněmovně důvěru. Nepleť si volby s fotbalem.
            • Opravdu jsi ubohý. Jednou je u tebe vláda vítězem voleb, a najednou neexistuje vítězná strana. Existuje, volilo ji nejvíce lidí. A vláda má svým složením odpovídat volebním výsledkům. Takhle bychom mohli sebrat třeba pár kolemjdoucích a udělat z nich ministry. Vždyť vládnou v podstatě jenom ti "kolemjdoucí, kteří dostali pár hlasů každý a prostě si smluvili podvod na voličích !!!
  • To Petr.
    Co se pořád oháníte nějakým zákonem /common law/, který sepsali usurpátoři moci. Já se držím common sense.
    • Peppone, jsme svobodnou demokratickou zemí a ten zákon přijal svobodně zvolený parlament. A zákony jsou k tomu, aby se dodržovaly. Kdyby ses držel common sense, tak bys musel prosazovat prosazovat, aby všichni komunisti skončili v kriminále a někteří na elektrickém křesle.
  • Odboráři pochodovali Prahou,za co?Mají se starat o pracovní a mzdové podmínky zaměstnanců.Svrhnout vládu není jejich parketa.Potom jim asi jde jedině o jejich vysoké platy
    • Nekecej !!! Kdyby v listopadu odboráři nepřitáhli na Letnou a na Václavák celou Kolbenku, tak žádná sametovka nebyla. A dneska odkazuješ odboráře do chlívku ??? Že tě hanba nefackuje, idiote !!! Tenkrát s etaké tedy měli starat o práva pracujících a ne stávkovat, ještě k tomu v pracovní době a za plný plat !!! Fuj !!!
  • oprava ....hnát...
  • Občané! Vzpomeňte na chorál....
  • Vláda, která žije a existuje z naších peněz je proti nám. Nenechte se ovlivnit s případem Rath. Lidě bděte. Reformy nesmí vládě projít a co již je, tak to změnit zpět. Jinak zpátky ani krok.
    Lidé bděte !
    • Reformy nesmí vládě projít? a když se tak stane, kde vezme vláda chybějící (prohospodařené) peníze? Pak nezbude než jít loupit, jak je u levičáků obvyklé.
  • Ve filmu Prinzezna se zlatou hvězdou:" ...hnal je všechen lid, kosy, vidle a kdo neměl tak třeba holí." Škoda, že je to jen pohádka, ale dobrý příklad nám i budoucím. Hnád celou tu vládní pakáž předsebou a naházet je do Vltavy. A nenechat je vylézt ven z vody. Hned je majznout po hlavě. Ale snad to jednou příjde.
    Volte KSČM - budoucnost šťastného národa !
    • Trestní zákoník č. 40/2009 Sb.:
      § 403: Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka… bude potrestán...
      § 404: Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403, bude potrestán...
      § 405: Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán...
      Z UVEDENÉHO VYPLÝVÁ:
      1) KSČ byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou
      2) další organizace založené na její ideologii, tedy i KSČ(m) je rovněž zločinná a zavrženíhodná
      3) založení, podpora nebo propagace hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, jímž je komunistické hnutí je trestným činem.
      4) veřejně projevované sympatie ke komunistickému hnutí je trestným činem.
      5) veřejné popírání, zpochybňování, schvalování nebo snaha ospravedlnit komunistické genocidium a zločiny komunistů proti lidskosti je trestným činem.
    • Ano, tu komunistickou pakáž jsme před dvaceti lety měli hnát vidlemi a kosami a ty největší rudé sv*ně měly viset.
      KSČ(m) je pohrobek zrůdné zločinné KSČ.
      • Milý antikomuniosto Petříku, před 20 lety už je to víc jste na to neměli, tak se převratová verbež dohodla s komoušema, rozdělili si funkce, později i republiku, aby zbyly fce i na ostatní a tak mohli hnát akorát ho.o záchodovou mísou.Ty a tobě podobní mě přesvědčili a denně přesvědčují, že jsem volil vždy správně.V KSČM zůstali ti zásadoví, kteří vždy se snažili udělat něco pro obyčejné lůidi. Ale to už začínaá chápat i většina těch mladých, co jste pro ně uchystali a ještě chcete .Tvoje reaakce tady konají pro pravičáky medvědí službu, tak piš dál, to mně vůbec nemůže rozhodit.Pa, modrý broučku s tykadly .
        • pane, jen dokazuješ pravdivost mých slov: komunisti jsou banda zrůdných zločinců a před dvaceti lety měli skončit v kriminále a dílem na kandelábrech. Ale ještě není všem dnům konec: zákon o zločinnosti komunismu máme a až v naší zemi začne vláda práva tak ty rudé komunistické zrůdy skončí tam kam patří.
  • Ták, pochodovalo 4.000. To znamená že 10.496.428 nepochodovalo *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *14* *1*
    • ... jen malý děti se musí nosit *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit