Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karel

    Je nutné je vrátit do země původu a předtím je v jejich vlastním zájmu důsledně rozdělit a odebrat jím, komunikační prostředky podle kterých mohou být dohledáni nepřátelskými tajnými službami, kdyby nedodrželi co "slíbili" .

    • Přesně - nemají žádné doklady, tvrdí, že jsou že Sýrie - tak šup s nimi tam...

      A žádost o azyl bez dokladů by měla být nemožná...

      • Oprava - neměla být možná...

        Chybička se vloudila...🙂

  • Takových zpráv je oproti loňsku minimum, ale ne k vůli tomu, že by uprdlíků proudilo přes nás méně. Spíš jich proudí ještě více. Je to však mediálně překryto covidovou propagandou. Soustředěnou propagandou na jedno téma se dá odvést pozornost od jiných, vládnoucí vrchnosti nepohodlných informací i jakákoliv neplecha vládnoucí vrchnosti.  

  • Ale to se nám urodilo. 

    Islámský stát vysílá komando do České republiky?

    Co kdybychom jim začali vytvářet odpovídající podmínky pro integraci?

    Sluníček je u nás habaděj, neziskovek taky, tak ať si každá vychová jednoho, který je po čase v klidu podřeže. Jako ve Vídni.

    Vždyť už je to za humny. 

  • Komedianti v kamionu.Načapáni spínají ruce pokorně kloní hlavy.Dokonce mají roušky.Ale jen co se tady nebo kdekoliv v EU vetřelec otrká je to jiná. Narostou mu převeliké svaly.Začne se domáhat "lidských práv" chtěl by lékařské ošetření a peníze v hotovost.Na nic z toho samozřejmě nemá nárok.Čím dříve a pečlivěji se s touto odmítavou realitou seznámí, tím lépe pro něj. Pokud se tak včas nestane, nastává model Brusel.Tedy město středu EU.Město kde jsou části kam policista nevkročí.Má strach.Velký strach.Je to město které ovládli vetřelci z gumových člunů. A je na nás abychom denně vysílali signály, že u nás by to takto nešlo. Ještě, že skupinky přiblblých chuligánů zde udržují bojového ducha.Bohužel se asi bude hodit.

  • A už se nám sem kluci muslimští rojí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit