Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poněkud pokulhává terminologie... Nejsou nepřizpůsobiví občané. Jsou jen občané přizpůsobení a nepřizpůsobení. S přizpůsobenými není problém. S nepřizpůsobenými se nabízí demokratické řešení. Buď se demokraticky přizpůsobí a nebo mohou stejně demokraticky jít jinam, kde nikomu nebude vadit jejich styl života.
    Naskýtá se možnost domluvit se s Velkým bratrem na východě a nepřizpůsobeným osobám poskytnout přiměřené území mezi Jenisejem a Bajkalem, které jsou zhruba na naší zeměpisné šířce ... aby nebyli diskriminováni. Tam si podle svých dlouhodobě pěstovaných a tradicí udržovaných zvyklostí budou moci vybudovat nové bydlení, zemědělství, průmysl, zavést obchod, školství, zdravotnictví, veřejnou správu, vybírat daně a platit sociálně slabým sociální dávky.
    Jo a abych nezapoměl ... mohou si zavést vízovou povinnost a ostrahu své hranice, aby měli přehled, kdo jim chodí jejich systém špiclovat a sabotovat. *5*
  • Většina tohoto druhu savců (z fotografie) pochází z Indie. Tam žijí v chudobě po staletí, v chatrčích bez elektřiny, pitné vody a odpadu. Proto jim nemůžeme zazlívat, když se snaží si přizpůsobit své okolí svému rodnému místu. Za těch pár desetiletí se šikulové stihli ještě naučit pár triků a fíglů jak vyzrát nad naším "systémem" absolutní demokracie a dílo je na světě. Nemůžeme se proto divit tomu co se děje. Je to jen další článek evoluce.

    Na Čerňáku potkávám také spoustu bezdomovců, ale ti kromě smradu nikoho neotravujou s kudlou nebo kradenými věcmi.

    Jsem optimista když si myslím, že bude hůř... Obávám se, že dnes mešina (zanedlouho většina) bude to, co už nás dlouho trápit nebude. Ve finále se bude jednat o velice rychlý proces.

    A k tomu zbrojáku... jeden stačit nebude. Byla by třeba minimálně miliarda lidí se zbrojákem, aby se to dalo ukočírovat.
    • Je veliká škoda, že tady neprobíhá řízená deratizace těchto savců.
  • Práce polidštila opici to si pamatuji jako hlavní myšlenku vzniku lidstva. V žádném případě je nepolidští socialní dávky, beztrestné krádeže, alkohol, drogy a hrací automaty. V prostoru, kde se nacházejí tito nepřizpůsobivý bych okamžitě zavřel všechny herny a výkupny surovin. Uzákonil bych povinost prokázat způsob obživy. Všiml jsem si, že v městech vznikají celé ochrané území za kterými bydlí ti co si nakradli a jsou pečlivě hlídání bezpečnostními službami. Nastěhujte jm tam také nějakou hordu cikánů ať tam za těmi ploty mají veselo.
  • Toho hnusa na fotce bych zbil,až by se po...l. *16*
    • tak to sme dva *1*
  • Znovu nerasistické řešení navrhuji:
    1, Za vraždu znásilnění a pokus o vraždu - trest smrti,
    2, za opakování stejného deliktu, napadení, krádež a pod, trest smrti.
    Nehodlám platit cikánům hotel v podobě ústavů a kriminálu a to samé ani delikventům z řad většiny
  • pár černých by to chtělo likvidovat a to nejsem rasista,ale už mě černý šmejdi serou
  • Jelikož se množí útoky nepřízpůsobivých, v nebližším termínu si jdu požádat o zbrojní pas. Pohybuji se večer často při cestě z práce, abych na ty chudinky něco vydělal a oni takhle? Necítím se zde bezpečně. Městští jsou na botičky a Pomáhat si a Chránit se mají problémy i sami se sebou
  • nebo rusove,ukrajinci,vietnamci,albanci,cecenci a jini "spoluobcane",kterych tady mame vic nez dost?v praze staci zajit do jakehokoliv supermarketu kde krome slovenstiny slysite hlavne rustinu!!! zmenit by se mela hlavne pristehovalecka politika *12*
  • jediné řešení je že budou mít pracovní povinost a každý den budou muset chodit do práce a když né tak nedostanou ani korunu i za cenu že se vytvoří uměle pracovní místa určitě by to vyšlo laciněj než tu bandu dotovat , potom je přejde vymejšlet lumpárny a pořvávat po ulicích, je to sice jenom můj výkřik do tmy protože ti kteří o tom rozhodují mají jiné starosti jak si přihrát co největší prebendy než je lidi doufám vypráskaji, ale jsem trochu skeptický protože když jsem viděl dění na Šluknovsku , přijela policie těžko oděnci a místo aby se snažili ukázat sílu černý bandě tak tloukli bílý
    takhle si nepředstavuji heslo Pomáhat a chránit
  • Teď je ten pravý čas, aby pražské "autority" předvedly, jak zabránit přesunu našich spoluobčanů s odlišnou životní filozofií z již zamořených oblastí do nových lovišť. Co kdyby se tito naši činorodí přátelé alespoň přesunuli před Strakovu akademii? Tam by mohli lovit v plných kapsách.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit