Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Ukrajinští oligarchové opouštějí zemi

    Ukrajinští podnikatelé a oligarchové opouštějí od konce ledna svou vlast, napsal list "Ukrajinska pravda". Jen v neděli odletěly z Kyjeva dvě desítky charterových letů a soukromých bizjetů. Počet letů těchto strojů byl nejvyšší za šest let.

    • goyim

      A jsou to skutečně Ukrajinci, nebo mají ještě další občanství? ;}

  • vsechni co tam zustavji sou agenti !!! a pak uniknou se na ponorce !!!

  • Program Rudé armády :  Středa Kyjev, čtvrtek Bratislava, a v pátek odchycení a deratizace Prahy od škodné jako Kolář,Hřib,Novotný,Lipavský,Petra či Pavla a dalších z.m.r.d.... Pepíků !!!

    • Pokud rusácké křivácké, podlé barbarské bestie zaútočí dostanou od civilizované části takovou přes držku že se zastaví až ve Vladivostoku.

      Pravdu máte v tom, že by bylo Prahu třeba deratizovat - navátého Agroferťácko-Ánoistického hnoje vedené přivandrovaleckou podvodnou hnídou Burešem/babišem a doplněné rusácko-číňanským vlastizrádným zombí zeMANem je tam stále zatím víc než dost.

      • mun.go

        Zákon č. 40/2009 Sb. (trestní zákoník); § 355: 

        Hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob

        (1) Kdo veřejně hanobí  (a) některý národ, jeho jazyk, některou rasu nebo etnickou skupinu, nebo (b) skupinu osob pro jejich skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou skutečně nebo domněle bez vyznání, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

        (2) Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 (a) nejméně se dvěma osobami, nebo (b) tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

        • Schválně když máš rusácký noku podezření na páchání protiprávní činnosti je tvoji povinností co ????

          M.j.:od kdy je pouhé konstatování nezpochybnitelné skutečnosti tr. činnem Agro-anoistický kobliháři?

          Nebo se tvé "upozornění" týká jen těch co zde nechtějí rusáckou lůzu a nežerou koblihy, ale žvástání o banderovcích, ušácích, ukrajino-fašistech, amíckých teroristech, ... je OK? Nebuď směšný ?


          • goyim

            "ale žvástání o banderovcích, ušácích, ukrajino-fašistech, amíckých teroristech, ... je OK?"

            Ne žvástání, ale (ve tvých slovech) pouhé konstatování nezpochybnitelné skutečnosti o banderovcích, ušácích, ukrajino-fašistech a amíckých teroristech. To jen abych tě vyvedl ze tvé pokřivené reality.

      • KIMCID

        Tak jistě naše dvě stíhačky a šest tanků to vyřeší 🤣🤣🤣🤣A Novák půjde do maskáču 🤣

        • No v mém věku (68) už to do maskáčů moc nevidím. Pokud však bude třeba i v zázemí pomoci likvidovat eliminovat  tu rusáckou sběř budu nápomocen co síly stačí.

          A kde jste vzal že to vyřeší dvě stihačky a šest tanků. Celý civilizovaný svět mimo prorusáckých šmejdů má plné zuby té skřetské KGB-cké onuce žvástající z Kremlu a zasluhující jediné - dostat pořádnou nakládačku aby už konečně to hnízdo komoušské zvůle bylo dostatečně důrazně umravněno.

          Že ta podlá hnída putin chystá nějaký další další křivácký úskok je více než zřejmé.

          • KIMCID

            No tak to si doplň vzdělání máme půjčené dva Gripey a tanku máme cca 200 ,ale ne posádky do nich. A ty tak v 68 můžeš maximálně střílet do gatí.

            Ale jinak jsi klasický příklad srábka, co má jen silná slova na internetu. Na víc nemáš dědku.

  • Kyjev se díky svému jednání dostal do situace, kdy už za něj rozhodují USA, potažmo NATO. Role užitečného idiota byla splněna a teď je načase rozdmýchat konflikt buď na Krymu nebo v některé separatistické republice zřejmě oddíly Ukrajinců, které USA tak dlouho cvičilo. Předpokládám, že to budou nacionalistické a ,,vlastenecké ,, jednotky typu Azov vyzbrojené US zbraněmi a technikou. Nemusí jít ani o desetitisíce vojáků. Na rozpoutání konfliktu to stačí a pak už bude muset dodávat vojáky Ukrajina protože kostky budou vrženy. Ostatní státy EU se budou muset rozhodnout poskytnout Ukrajině  vojenskou pomoc a nevěřím, že by se to obešlo bez hlasu lidu. 

  • KIMCID

    Copak zase si úkačka něco sami sestřelí

    • No rusáckých bestií se po Ukrajině fláká víc než dost. Nebylo by tedy divu, kdyby nějaká z těchto zparchantělých rusáckých tlup provedla zase nějakou další podlou křiváckou swiňárnu.

      • KIMCID

        Chápeme Novák neumíš číst.

        • Áňo - chápeme - pro Kimcidečka, tu rusáckou ..... příště v azbuce. Pochopení textu v normální abecedě mu dělá zjevné potíže.

          Kdo co kdy sestřelil - je jasně a jednoznačně dokázáno že to byly rusácké špíny, s tím že to svedou na Ukrajince. Akorát nepochopily že svět není takové stádo tupých ho..ad jako jsou oni.

          • KIMCID

            Nikdo nic nedokázal dědku

          • goyim

            Nic prokázáno nebylo, nelži tady, kašpárku zmanipulovaný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit