Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HAHAHA, to je super! Ale bohužel nic pro mě, já bych potom vůbec netušila, kde jsem to byla, protože bych nic nepoznala.... :-D Teď jsem si sehnala jeden online kurz kreslení, tak snad se alespoň trošku zlepším! :-) Můj manžel je totiž moc šikovný v těchto výtvarných věcích, tak si myslím, že by bylo fajn, kdyby to i mě alespoň malinko šlo! :-)

    • Tak to jste na tom úplně stejně jako já :-D . I když by se mi taky líbilo, kdybychom nefotili, ale malovali. Stejně si ty desítky fotek z dovolené nikdy neprohlídneme, tak by stačil jeden namalovaný obrázek :-) . Já jediné co dokážu, tak malovat obraz podle čísel :-) .

  • milacekpublika

    Když jsem se motal kolem jedné výtvarné školy, tak tam tohle bylo běžné. Že si studenti vzali olejové barvy a daný okamžik, třeba západ, si prostě nakreslili. A je pravda, že na něj občas čekali stejně dlouho jako fotografové. Jasně, ono dnešní doba tomu moc nepřeje. Není to trvanlivé, nejde to kopírovat a poslat přes sociální sítě. Ale mít doma vlastní kresbu, nebo skicu či plátno od známého či kamaráda, to má úplně jinou hodnotu. ;-) 

  • Staré zlaté časy jsou pryč a my teď jen paběrkujeme a abychom tu vší mravní a duševní bídu přežili, tak jsme vybaveni technologiemi 21. stol.
    • Tak tentokrát s pisatelem souhlasím a klepl jsem mu bodík.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit