Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Demostrují na nesprávném místě , mají jet na rudé máměstí do moskvy tam by to dávalo alespoň nějaký smysl, jenže tam by je za toto asi nejspíš rovnou pozavírali.

  • Všem účastníkům bude Ministerstvo vnitra tetovat na čelo nálepku rudých ďáblů? 
    Jak si dovoluje někdo chtít mír, když na válce se tak krásně vydělává? 

  • "Neposloucháte Putinova varování! Moskva vyhrožuje asymetrickou reakcí na útoky"

     A to je právě to! My tady všude okolo moc dobře posloucháme co zaznívá z Moskvy. Moc dobře! A nechceme a nemáme zájem se tam v tom jejich konfliktu angažovat. Při představě, že by tam ve stepi padl jediný náš voják se ježí vlasy hrůzou. Při představě že nám tady dopadne jediná sebemeší raketa - totéž. Tam to není naše válka.A jak jim to tam dopad máme my tady úplně u zadku.Ale úplně!

    • Jste mimo realitu, ale to můžete. V tom nejste také zdaleka sám.

  • Předstiv rezervace pro demonstraci je dlouhý. S deštěm se nedalo počítat. V podmínkách deště je počet demonstrantů uspokojující. V Německu se část mládeže aktivizuje pod skandovacím heslem:  „Německo Němcům“.
    Prý je to nacistický pokřik, tvrdí mezinárodní „komunita“. Komu by ale mělo Německo patřit? Imigrantům? Vadil by stejně pokřik „Izrael Židům“? Určitě nevadil, naopak jeho kritika by byla vydávána za antisemitismus. Stejně tak by nikomu nevadil slogan „Japonsko Japoncům„. Proč určitým lidem vadí „Čechy Čechům“? Protože jsou to běloši…?!

    • No se divíš že se jím to nelíbí ,je to jak v 1938 pátá kolona a Henleinovi sudeťáci, bych se nedivil že v tom mají zase prsty

    • Opracuji první slovo a s omluvou. Správně: předstih...

  • Jen upřesnění. Toto byla zejména demostrace proti pumpování našich peněz tam těm co válčí. Toto byla demonstrace proti zatahování naší pidizemě do konfliktu tam mezi nimi. Toto byla demonstrace proti hlupoňům co se z celé EU sešli v Praze. Aby ještě přilili do válečného ohně. Toto bylo zřetelné a poklidné vyjádření že celé tam to válčení máme my  tady u zadku. Jen jsme n u c e n i k falešné solidaritě. Protože slované by se vždycky dřív nebo později i bez válčení domluvili.

    • Takže chcete místo pomoci s obranou ukrajiny raději čekat až se bude válčit tady ? nebo snad chcete rovnou do ruska poslat "zvací dopis" aby nás přijeli znovu okupovat ??? vy by jste asi sousedovi nepomohl když by ho přišli zabít co? protože se vás to "netýká" ...

  • gaheris

    Opět zlehčování a dehonestace. Tiscali už se probudíte?


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit