Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jací ruští občané, jsou to kamarádi MZV česka, Schwarzenberga, Štětiny, .. z čečny:-))přesně tí co vyhazovali do luftu školy i s žáky, metra, vlaky, divadla a vraždili na počkání! Nebýt rusa, který je zpacifikoval a to i přes to, že měli podporu z EU a NATO !!!!česko nevýjimaje,pod heslem co je špatné pro rusa je dobré pro česko!!, ovšem tí se přesunuli do afganistánu, kde zvesela společně s kajďáky pobíjeli vojáky NATO a poté pokračovali do Sýrie, Iráku, Líbie, ...:-)) Takže Ukrajinci už nevíte která bije? :-))))
  • Již v 4/014 varoval před uzavřeným internetem v RF Pavel Durov,*1984 zakladatel největší ruské sociální sítě V-Kontakte, kterého Putin vyvlastnil tím, že jej donutil prodat svůj vlastnický podíl Putinovým lokajům.

    Sociální sítˇ V-Kontakte se svými 100 milióny uživateli v RF i na Ukrajině sehrála úlohu při organizování Euromajdanu, a mohla by sehrát i úlohu při organizaci občanských nepokojů proti Putinovi, proto ji násilně převzala FSB.

    Pavel Durov byl pod tlakem FSB již při demonstracích proti Putinovi v roce 011 a v roce 012, kdy na něm Kreml marně požadoval, aby zablokoval přístup na V-Kontakte vůdcům opozice ( ze 140 miliónů občanů RF jich je denně online 56 mil.) .

    Durov pod hrozbami FSB uprchl z RF ( neuposlechl FSB, a nepředal jí osobní údaje organizátorů Euromajdanu ), takže se proti své vůli stal symbolem zrušení internetové svobody v RF ( podle stejného scénáře zatočil Putin s Nezávislou TV stanicí Gusinského NTV vzápětí poté, co dosedl na prezidentský trůn v 3/00 - již v 5/00 nařídil v jejím ústředí policejní razii, Gusinskij přistoupil na její prodej až poté, co jej Putin v 12/00 uvěznil ).
    • Jenže jaksi nedodáno, že patřil mezi příjemce doláčů z US ambasády:-))
  • Americké ministerstvo obrany vydalo nový pokyn pro průběh bojů. Uvádí, že nepřítel může pracovat pod rouškou novináře. Pak budou pracovníci médií považováni za "neprivilegované účastníky konfliktu“ neboli teroristy
  • Jak jsme se již mnohokrát přesvědčili, jsou ukrajinská prohlášení zaručeně pravdivá. Věří jim snad již jen Simon, který změnil strategii a krade nicky jako na běžícím pásu.
    • ale pravopisné chyby dělá pořád stejné *15* *15* *15*
  • Alexandr Litviněnko poté, co zjistil, že byl otráven radioaktivním poloniem 210, dva dny před svojí smrtí napsal : “ Anna Politkovská to neučinila, tak to udělám za nás oba, a označím našeho vraha – podplukovníku KGB Putine, můžete zabít jednotlivce, ale Bůh vás potrestá za to, co jste udělal s Ruskem „ ...

    24.11.06 zemřel.

    Otrávení Litviněnka se nápadně podobalo pokusu o otrávení radioaktivním poloniem KGB přeběhlíka Nikolaje Chochlova /1922-2007/ z roku 57, se kterým Politkovská uskutečnila pro list Novaja gazeta rozhovor.
    • Díky za spršku ranních zaručených zpráv, Černá kroniko. *1* *1* *1*
  • Ukrajinská tajná policie SBU tvrdí, že v Dněpropetrovsku na východě Ukrajiny objevila tranzitní středisko ozbrojenců Islámského států. Takže zatkly 2 rusky a dle této tajné policie a tohoto pžíběhu by bylo asi potřeba vybombardovat celé Karlovy Vary, protože tam je jich alespoň 5000. Všichni ví že do ISIL odchází spousta podivných lidí ze západní i východní evropy, ale je třeba podtrhnout hlavně ty dvě rusky.. nebo čečenky, nebo kdo ví co.
    Za chvíli budou tvrdit, že v Donbase spadlo UFO které letělo na pozvání Putina na Krym. Melou páté přes deváté a všichni se knim začínajím obracet zády.
    A vůbec.. z tohoto fora odcházím, je tu parta budulínků kteří si kradou nicky, už nikdo neví kdo je kdo a píšou takové slátaniny že se člověk podivuje o zdravém rozumu. Válku začali ukrouši s USA a když se kácí les,tak lítají třísky na obě strany.
    • možná se dočteme, že Putin má rohy a k obědu mívá grilované Ukrajince *15* *15* *15* *15*
  • Když Putin poté, co se 31.12.99 stal úřadujícím prezidentem RF, nařídil závěrečný útok, včetně totálního rozbombardování Grozného s tím, že „ v Grozném nezůstal ani jeden civilista „ , novinář z Rádia Svobodná Evropa Andrej Babitský *1964 ( pokrýval již puč ze 8/91) se do Grozného tajně přesunul, a zůstal v něm po celou dobu ruského bombardování – ve svých reportážích obvinil Putina ze lži s tím, že naopak drtivá většina civilistů z Grozného neodešla …

    Babitský se tak dostal mezi prominenty, kteří měli být při vstupu ruských jednotek do Grozného zatčeni.
  • Politkovská je obyčejná čůza, která roznáší po návsi drby typu JPP... *1* *1* *1*
    • Politkovská psala pravdu o zločincích z Kremlu. Proto ji Kreml nechal zavraždit.
      • Neboj, taky na tebe brzo dojde *4*
      • No samo... *15* *15* *15*
  • Jsem bolševik, tak holt kradu. *15*
    • Jsi makakovo lejno, to nemá s bolševikem nic společného... *3*
      • Jasně, to vím ze své zkušenosti nejlíp.
  • Politkovská veřejně prohlašovala, že je na základě faktů, které zdokumentovala, připravena svědčit u soudu proti hlavnímu čečenskému mučiteli, boxeru Ramzanu Kadyrovi, jehož otec Ahmad byl pro svoji kolaboraci s Kremlem nezákonně dosazen Putinem do funkce čečenského prezidenta, kterým ze zákona stále byl prezident Aslan Maschadov.

    Po zavraždění Kadyrova staršího se Putinovým privilegovaným přítelem stal Ramzan Kadyrov, hlavní zřizovatel čečenských mučíren z titulu své funkce šéfa proruských polovojenských čečenských milic ( „ kadyrovci „ ), kterým ruské jednotky OMON plnily jakákoliv přání, třebaže oficiálně dle Putina vůbec neexistovaly ( nebyly nikde zaregistrované, stály tudíž mimo zákon, a mohly porušovat lidská práva, jak se jim zachtělo ) ...
    • nemůžeš mi říci, kdes ty dystopiské pohádky četla
      • Na jedný nikde nejmenovaný ambasádě. *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit