Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Pro mě osobně jsou vždycky podobná ocenění velkou inspirací k tomu, abych našel hudebniny a začal nakupovat hudební nástroje ve velkém. Vždycky jsem si říkal, že by mě to bavilo, ale kromě pár let na zušce na základní škole jsem neměl nikdy odvahu se něco pořádně učit. Nebyl čas, nebyla motivace. Umím jen pár akordů na kytaru. Ale když už nic jiného, tak si opravdu rád zazpívám někde na koncertě nebo u táboráku. ;-) 

  • goyim

    Zelenskyj je válečný zločinec a lhář, ne hrdina.

  • josef.chmela

    Naše zbraně na Ukrajině vítězí na všech frontách. Nejlepší prezident světa Zelenskyj by měl dostávat Nobelovu cenu za mír každý týden po celý rok. Ve válce zatím nepadl žádný ukrajinský voják, zato ruští vojáci hynou po desetitisících. Sláva ukrajinským zbraním vyrobených v mírumilovných USA, sláva ukrajinským hrdinům, kterým se vyhýbají ruské kulky. NATO nepotřebujeme, od všeho zlého nás uchrání hrdinná ukrajinská armáda. Příští preziden ČR musí být pouze nejlepší prezident světa Zelenskyj.

  • Už mi z něho je na zvracení. Kdy už mu někdo, kromě Orbána - ten už to udělal, řekne ať jde do ...... Zelenskij je ukrajinský NACIONALISTA, který uznává jen čistou ukrajinskou rasu - žádné rusáky, poláky, maďary, atd. Je to  vidět na jeho chování - je to psychopat, který si myslí a je naprosto přesvědčen o tom, že Ukrajina je nejdůležitější zemí na naší planetě. Proto se tak chová a dovolí si peskovat jakéhokoli politika, který mu nepadne k nohám a nebude dělat to, co si pan diktátor Zelenskij přeje. Nedivím se, že se v té zemi nedá žít. Většina lidí, která teď utekla z Ukrajiny, neutekla kvůli válce, ale kvůli jeho nacionalistickému a naprosto zkorumpovanému režimu. Nikdo tady u nás neříká, že tam nechal zakázat 3 televizní stanice, zavíral nepohodlné novináře a nařídil pouze ukrajinštinu, jako jediný úřední jazyk. Nikdo neříká, že doporučil všem lidem, žijícím na Ukrajině, aby se vystěhovali, pokud se necítí 100% jako ukrajinci.

  • Gorobilypes

    Zelenský tam zazpíval a nic

  • Zelenskij prostě jednu musí požádat o konec bojů se slovy vzdáváme se,Tohle jinak asi nedopadne.A to jeho vyhrožování situaci jen zhoršuje .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit