Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je neuveritelny, jak se behem tydne na Wikipedii nekdo cinil a smazal vetsinu podstatnych historickych faktu o tomhle cloveku. Nastěsti Wiki neni jediny zdroj informaci. To ze byl Mandela jednim z vysokych cinitelu komunisticke strany Jizni Afriky, spoluzakladatel a velitel teroristicke organizace Kopi naroda, kteri clenove meli zakaz vstupu do mnoha statu v Evrope a USA az do r. 2008, kdy byl zvolen Obama, ze privedl prosperujici a klidnou zemi do bidy a teroru proti bilym a ze diky nemu v zemi nehorazne stoupla nezamestnanost a kriminalita, to mu nikdo neodpare. Na seznamu teroristu neni hlavne diky Obamovi. Urcite to nebude kvuli stejne barve pleti.
  • Když někdo napíše takovou blbost, že ( v JAR ) jim někdo ukradl půdu tak to je idiot.Když tak Holandané přišli tak tam byli pouze křováci.Zulu přišli v ten samý čas ze severu.Další věc je jedna-Negr nikdy nic nevytvořil a nevypěstoval.Kde dostali půdu tam dneska chcípají hlady.
  • Rusnok je jediný chlap na světě co slušně řekl, že na nějakého negříka kašle a ještě mu to rektální alpinisti vyčítají. Jen aby se z toho neříka nepodělali.
    • Je naprosto lhostejné jestli Rusnok chtěl a nebo nechtěl letět Mandelovi na pohřeb . To je vedlejší a nepodstatné . Podstatné je , že vyjadřuje jako ožralý dlaždič a je jedno jestli na veřejnosti nebo v soukromí . Prostě křupan je křupan . Jestli vy se tak v hospodě a nebo doma vyjadřujete je lhostejné . Nejste představitel státu .
      • Takze ten kdo pouziva v soukromym rozhovoru "vole" je automaticky ozrala, dlazdic a krupan. No to je uzasny. Tak to sme teda skoro vsichni *1*
        • P.S. Ještě mi prosím vysvětlete PROČ bych měl někoho oslovovat " vole " ?
          • Já ti to vysvětlím protože ty jsi obrvůl a magor, tak proto kikáne, pro tebe by slovo vole bylo velkou pochvalou a ctí!!
        • Do značné míry jste se trefil . Oslovení " vole " jsem použil naposledy když mi bylo asi patnáct.
          • To tvrdite vy, nelze to overit. Neni na tom ani co k vysvetlovani. Uprimne, je mi uplne jedno, jak se kdo pri soukromem rozhovoru oslovuje. Je to jeho vec a nikomu do soukromeho rozhovoru nic neni. Chapete co znamena respektovat neci soukromi? Je uplne jedno jestli je to dlazdic nebo politik.
    • Rusnok neřekl , že na něho kašle, prostě JAR je z ruky a on toho nemá málo, protože je již delší dobu nejen premierem, ale zaskakuje i za Zemana, který je pěkně dlouho mimo provoz, akorát kuje pikle - s Haškem a spol. Navíc jak bylo ze záznamu slyšet, jde i o peníze, kdo to zaplatí, je to dálka a asi i pěkná pálka, když letí speciál. Prostě z tohoto rozhovoru se udělala kauza naprosto zbytečně a ČT to zveřejnila schválně, protože ředitel Dvořák je Kalouskův kůň a tak na tom byl gigainteres. Prostě pomsta za pád trojkolky v čele s Kalouskem. Jednoduchá matematika.
  • Tyhle pokrytecké hry státníků nechávají převážnou většinu lidí na světě v klídku. Historie již mnohokráte ukázala, že jeden rok může být někdo pronásledovaným teroristou a druhý rok bojovníkem za svobodu nominovaným na Nobelovu cenu míru. To podle toho, jak se to těm mocným v pozadí hodí. A podle toho také jejich loutky- prezidenti a předsedové vlád, buďto hřímají o boji nebo roní krokodýlí slzy a kladou věnce. Nakonec přetvářka je jejich povolání.
  • To je humbuku kvůli jednomu negrovi. Bojovník za svobodu, jo ? V minulosti používal pro "osvobozenecký boj" také gangsterské metody zavánějící terorismem. Ale prý to organizovala hlavně jeho bývalá stará. No, o tom se jaksi moc nepíše ! V JAR mají velkou kliku, že mohou žít "z podstaty", co tam dříve vytvořila bílá menšina - jinak by živořili nebo válčili doma mezi sebou, jako většina Afriky. Svoboda je drahá věc ...
    • Bílí přišli do jejich země a ne naopak, zabírali jejich půdu, kolonizovali zemi a z nich dělali otroky. Měli právo se bránit. Svoboda je drahá věc píšeš - tak se podívej, jak po pádu východního bloku západní země začaly porcovat Jugoslávii . Bojovníci Al-kajdy ve službách kosovských albánců nevadili, za to Srbové si to odskákali, humanitární bombardování, aby mohli odzkoušet nové zbraně obohacené o radioaktivní prvky a kolik státníků tehdy bylo pro včetně Havla a Zemana. Kosovo nakonec odtrhli od Srbska, Srby vyhnali pod dozorem OSN a USA v Kosovu postavily největší svoji vojenskou základnu. Proč asi?.Albánskou narkomafii přímo podporavali i s Al-Kajdou, až když Tatzi začal boj i s poslední zemí bývalé Jugoslávie Makedonií, tak USA teprve řekly dost, protože druhá část Makedonie leží v Řecku a to už nebylo na pořadu. Na BLízkém východě je jedna revoluce za druhou, pod rouškou lidských práv a demokracie řízená z venčí, velmocemi, a v Sýrii bojují žoldáci ze Saudské Arábie a Kataru opět za podpory velmocí. . Zabíjí děti když jdou do školy a ze školy. Ve jménu lidských práv a demokracie, jak to přednesla Clintonová. Do té doby tam žádné problémy nebyly, křesťané žili společně s muslimy v pohodě. A kdo za tím stojí? Sám si doplň. Mandela měl odvahu s tím něco dělat, zatímco my jsme nedokázali jít ani před Poslaneckou sněmovnu a donutit trojkolku k odchodu a zabránit tak prohlasování církevního megatunelu a dalších asociálních zákonů proti většině v tomto státě. Za tichého souhlasu necháváme tunelovat čtvrt století tuto zemi a zadlužovat naše děti. Volíme v podstatě stále ty stejné, nejsme schopni je ani vykroužkovat - Bendu, Bendla, Kalouska, Haška, Hulínského, Komárka, Stropnického, Němcovou, Kasla, Polčáka apod. 27 let ve vězení si zkus a v JARU to žádný med určitě nebyl.
      • Do naší země zase přišli cizinci, Němci, Židé a nebílí.. a ne my do jejich, kolonizovali a zabírali; kolonizují a zabírají zemi. PODLE VÁS SE MÁME PRÁVO BRÁNIT. Za pokus bránit se po Mandelovsku sedí Vítkovští 2x20 a 2x22 let v kriminále. A to bez jediné mrtvoly, kdežto v Afroce černí zamordovali nepočítaně bělochů. I Netanjahu se tam zřejmě bál a bojí přicestovat.
      • Máte tam chybu hned v první větě . Snažili se z nich udělat lidi a přimět aby slezli ze stromů a začali něco dělat . Zbytek těch plků jsem nečetl .
    • Škoda, že jsi se před 300 lety nenarodil jako černý Jihoafričan. 300 let bílý Britové
      zabírali tu nejúrodnější půdu černochům a zároveň je nemilosrdně masakrovali.
      Sám velký Britský vůdce Churchill prohlásil na úkor Němců , " odplata za způsobené zlo bude ještě hroznější než zlo způsobené " !
      Dnešní nenávist vůči přistěhovalcům v Evropě, zapříčinili právě kolonisté, kteří je otročili a vozili do Evropy jako lacinou pracovní sílu na úkor chudím pracujícím ještě pro větší vlastní bohatství.
      Tam je třeba obrátit svou oprávněnou zlost.
      Hledání jen útržkovitých nepravostí v okolí Mandeli je trochu slabé na to co dokázal.
      To byl skutečný bojovník proti útlaku zavřený 20 let a ne jako Havel , placený poskok.
      • Když jste hloupý a nevíte nic o černouškách tak raději držte zobák.Víte vůbec kde je Afrika ?
      • Tak si při čtení příspěvku vlka připadám jako při výuce socialistické Občanské nauky nebo čtení Rudého práva v 70.letech minulého století ! Takže vlku, respektuji tvůj názor, ale neoblbuj ...
      • tomascech
        Za příkoří bílého muže proti černým v minulosti budem platit my a naši potomci postupnou islamizací a negerizací celé Evropy. Na fotb. repre Francie stačí jen podívat.
      • Poněkud, dost se mýlíte . Současné černé obyvatelsrvo JAR je někdo naprosto jiné než když se tam Holaňďani vylodili . Tehdy tam byli Křováci a v současnosti hlavně Zulu kterým vůbec nevadilo hubení Křováků .Mají tam Zulu tedy co dělat ? Mandela byl pouze a jedině černý rasista a vůbec ho není škoda .P.S . nejste náhodou ten " známý " Vlk starší ze Psa ?
        • To není starý moudrý Vlk z vlkovoblobuje.. Tohle je nějakej PUDr.
          • Ten Rainhard je stopro cikán tečka, toho poznám hned podle jedné věty.
            • Takže PUDr tečka CSc *1*
        • Nejste vy náhodou ten cikán tečka?Vlkovi nechcete odporovat jako starému antikomunistovi tak se jako jmenujete jinak???
          • Pokud nepoznáte kdo jsem já tak je to těžké . Ne tečka nejsem , to byste asi poznal . Jestli je Vlk antikomunista netuším ale když píše hlouposti O JAR tak zaeraguji . Mimochodem , ten Vlk ze psa je vše jiné jen ne antikomunista .
            • Jo jo, jsi to ty parchante tečko, přede mnou se neschováš ty sračxxxko!!
  • Jak to vypadá, čeká nás podobný seriál jako kdysi o vaškovi, tentokrát s mandelou v hlavní roli. Očekávám, že se ještě dozvíme, jak někdo přes noc tesal do kamene jeho jméno, o "spontánně" postavených improvizovaných oltářícch, kolik urniček/hrobečků bylo potřeba pro velikána, o všeobecném krasosmutnění atd. Opravdu se "těším." *1*
  • Stejné davy by se srocovaly a tančily i na Mandelově veřejné popravě. Taková veřejná poprava byl oblíbený piknik Anglosasů i Američanů. Ani v Praze na popravách nechybělo publikum. Paní Mandelová *12* svým soukmenovcům také dopřávala podívanou. nejenom s "náhrdelníky" *16*
  • Taky bych mu šel na pohřeb a tančil , kdybych byl mladší .Konečně , konečně , že zcepeněl .
  • Ty vole, Rusnok tam letět nemohl, prorože má oběd a včeři, ty vole. Ani Zeman tam nemohl letět, ty vole, protože by nesešel ze schodů u letadla, ty vole, a ještě by tam udělal nějaký pr.ser, ty vole. Tak tam nakonec letěl Kohout, ty vole, a zaplatil mu to Picek, ty vole.
    • Škoda, že ne jenom z vašeho, vy voliči volstva podle hesla voli volí voly *16*
    • Už nechlastej dědku tečko!! *15*
      • Pak se ti to motá v palici. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit