Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle Vás by nejlepší volba presidenta byl zdegenerovaný uspaný žvatlající strejda. Který ve svých projevech pomlouvá Čechy . To je ubohost. Ubohý je i autor článku. Sám presidentovi nesahá po kotníky!!!
  • Myslím, že za pár roků, budeme přesvědčeni kdo měl zájem zachránit naši republiku
    • A může se stát, že s prosíkem budem žadonit na Putina, aby nám tu trochu "provětral".
  • Na hrad patří Rytíři, král by potřeboval zámek.
    Na Pražský hrad jedině Rytíř. O našich politicích se nedá říci, že se chovají jako ctnostní Rytíři, ale chovají se jako loupeživý Rytíři a ty skutečně na hrad nepatří.
  • Na hrad patří kastelán a turisti. Je 21.století, ne středověk, kdy se majetky úzké skupiny dědily a hromadily jen díky otročině -vykořisťování poddaných. I dnešní hyeny dodržují matriarchát, kdy se přednostně páří a následně dědí vládu nad smečkou potomci vládnoucí samice. Ale, to jsou zvířata, šelmy. Tam to lze pochopit, nikoliv u současných lidí. Takže, zdegenerovaní vykořisťovatelé, nikdo na vás dělat nebude. A ty zbývající státy s "tradicí", ty s tím přežitkem také jednou skončí.
    • "...Na hrad patří kastelán a turisti...." Plný souhlas! Král a prezident patří do zapomění, není možné nahrazovat krále preziudentem. Takže, premiér a vláda a pralament - to stačí. Senát zrušit.
  • Opěvovaná První republika stála na dvou systémových lžích. Tou první byl národ československý, umělý konstrukt, bez kterého by samostatný stát Čechů a jejich příbuzných vůbec nevznikl.

    Tou druhou byla republikánská tradice národa českého. Nic takového v roce 1918 neexistovalo.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    A třetí lež je o takzvaném "Česku" nic takového pokud je mi známo nikdy neexistovalo. Byly tři země Morava Slezsko a Čechy. Moravský národ byl původní ať se to komu líbí nebo ne. Český kmen se z něj pouze pod Germánským vlivem separoval. Dějiny Čechů a Moravanů se střídavě prolínaly a střídavě existovali samostatně vedle sebe. Mne vždy velmi pobaví nářky o "Česku" a "Českém národě" jak je mu světem ubližováno a to je prý údajně v pořádku a vlastenecké. Ovšem nedejbože když se někdo zmíní o Moravě a Moravském národě to se různí rádobyvlastenci začnou kroutit v hysterickém záchvatě jak odsouzenci na elektrickém křesle. Aneb titíž jedinci kteří řvou o "svých českých právech" odmítají přiznat druhým jejich moravská práva. Připomíná mi to vtip když ženská křičí na Václaváku "pane policajt, zločin! ukradli mi kabelku" A CO JSTE V NÍ MĚLA? Přece třicet peněženek....
    • Píšeš to dobře, úvod Tvé úvahy úplně v pořádku... Ty dvě systémové lži skutečně a až neuvěřitelně dobře zafungovaly a fungovaly, až dokonce vznikl mýtus o ráji na zemi zvaném ČSR. Dál je to ale poněkud jinak, nemám však ale čas, ani náladu vše tu popisovat a hlavně vysvětlovat. Osobně jsem za okamžité připojení Moravy k Vídni a Čechy musí jít pochopitelně k německému spolku. Dobré a výhodné pro všechny! Měj se.

      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ac/William-Adolphe_Bouguereau_%281825-1905%29_-_The_Bohemian_%281890%29.jpg
    • Souhlas. Na tomto území dávno žili Keltové, germánští Markomani a Kvádové (údajně zcela mírumilovní !) slovanské kmeny Moravanů v době, kdy "praotec" Čech ještě bloudil s Lechem a vůbec netušil, kde leží Říp ...
  • A hrady patří do pohádek.

    Je fakt, že amorálních (jakých jiných?) vexláků máme stále dostatek. Z větší části již usazených v parlamentních stranách, anebo s falešnou nálepkou jako těch úspěšných.

    Zdegenerovanou (a jakou jinou?) šlechtu neřeším. Nejsme ve středověku.
  • Nemusíte naříkat, že nemáte krále. Brzy budete mít musulmanského chána. Mně král nikdy nechyběl, takové fantasmagorie patří do léčeben. *1* *1*
  • Pamela
    Ráda bych k tomu jako vzdělaná emancipovaná dáma také něco dodala.

    Národnostní vášně mohou za rozpad Rakouska Uherska stěžuje si ten pán. Ale je to
    přesně naopak. Rakousko potlačovalo práva menších národů a tím budilo nenávistné
    vášně. Je známo že císařovna Sissi tíhla k Madarsku a tím bylo odstrkováno česko. atd..

    Římská říše .. Napoleon... SSSR .. každý velký mocenský moloch na to dojede protože jeden národ v něm má převahu nad menšíma. A na tom se fungující budoucnost zbudovat nedá
    • Tak nám ještě prozraď kdy na to dojede USA ?
  • A už jsme tu měli pravdu - nebo spíš lež a nenávist s bombardováním, tunelování, privatizaci, restituce, církevní restituce, prodej cizím společnostem, a ještě chybí monarcha co by si to co zbylo vzal.
    Žádný rozumný člověk do politiky nejde - když vidí tu zkázu. A podle toho to vypadá v politice i v zemi.
    Dějiny jsou jen války na kterých vydělá bankéř a zbrojíř, všichni lidé to pak zaplatí - ti co prohráli - tak dluhy. Ti co vyhráli - za zbraně a za ty co v boji padli.
    Z vlasti nám zbyly jen první tři slova hymny.
    Baťa by mávl rukou nad městem, továrnou i lidmi otočil by se a odešel.
  • Který král vládne Německu a Francii? A přitom to jsou tahouni Evropské unie. Monarchové nejsou řešením, prakticky nikde nevládnou, je to jen nostalgie.
    • Ano, protože to jsou po všech stránkách také největší země Západní Evropy, které naštěstí neprožily éru internacionálního - bolševického socialismu.
      Monarchové v dnešní době vládnout nemusí, ale bývají respektovaným a stmelujícím svorníkem země i občanů, autorita. Kdyby např. v Belgii nebyl uznávaný monarcha, už by se dávno rozložila na 2 nebo více byzvýznamných státečků ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit