Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hubu plnou pravdy a lásky, ale kolem sebe plivou jen lež a nenávist. To jsou prostě havloidi.
    • Souhlas. Jen mi není jasné, koho že se to ptali při průzkumech veřejného mínění, ty 2/3 co tady čínského prezidenta nechtěli. Když jsem se díval v TV na ty údajně masové protesty, tak mi to vycházelo vždy jen na pár desítek lidí. Proč nedala třeba ČT slovo někomu z těch ostatních?
  • se zas včera moc pěkně předvedl. Bylo překrásné sledovat on-line přenos jak se postavil do čela hrstky potížistů, že jako prorazí policejní zátaras u Hradu.A ono to nešlo.Mudroval spílal zlostně prskal - a ono to furt nešlo.Nakonec se zabalil do tibetské vlajky.Ovšem to byl opravdu gool! Hnůj všech hnojů, snad ta největší možná politická špína na sebe navlekl vlajku Tibetu! Na takový moment nelze nikdy zapomenout! Jak už se tady tento všeobecně uznávaný povl, špacíruje v tibetské vlajce - je na Hradě vše odpuštěno!
    • Krásnej stream na DVTV viďte... :D
      • Počkej až nás budou mordovat... vzpomínám na rok 1968.. kdy jsme tady "přivítali internacionální pomoc a zůstali tady na návštěvě dalších více 20 let... To byla nelegální migrace..
  • Dlouho dlouho nebylo o některých kreaturách slyšet. Včera zavětřili - a už jsou tady opět. Na akci se podílela zejména Kateřina Jacques. Populární Biomasa, nebo Kačena AU AU.Televizní hlupaňa. Kdysi bezvýznamná šmudla, se takhle jednou i s malým smradem vypravila demonstrovat.A tak dlouho provokovala až od policie schytala.Nic špatného.Na základě toho incidentu se vyšvihla do poslanecké lavice.Tam se po celé funkční období pelešila s nějakým Bursíkem.Tak kvalitně mu dělala matraci, až si uvinuli nemanželského ....... bastard, se tomu říká. No a tyhle dvě politické mrtvoly včera zavětřily svoji příležitost a vylezli z nory.
    • Ano, komunistické kreatury se oklepaly, naprivatizovaly si cizí majetek a škodí dál.

      Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění.

      Čiň komunistovi dobře, komunismem se ti odmění...
      *16* *16* *16*
  • Kam nás ta pravda ta láska za 26 let přivedla. Každý už od narození dluží.Nic už tu není naše ČESKÉ . *9*
  • Kdyby tam někdo promítl nápis: "Nesouhlasíme s podporou nelegální migrace, tak ho média v tu chvíli nepojmenují aktivistou, ale extremistou.

    Ta manipulace médií je fakt hnus. A to o sobě prohlašují, jak jsou nezávislá. Ha,ha,ha
    • Jiříku..on je to fakt extremismus...
      • Pak je extremistou každý, kdo nesouhlasí a odsuzuje drogy, znásilňování, pedofilii atd. a aktivistou je ten, kdo tuto nelegální činnost podporuje.

        Odhaduji tě na aktivistku Alenko. Že se nepletu?
  • Je dobře, že na tyto úchyly ze stáje kchárla a Kaloska, náš prezident nereaguje. To by spadnul do stejného hnoje ve kterém, tato spodina společnosti, žije.
    • Za prvé tato země nemá prezidenta - jen odpornou nacucanou klátící se žvástavou obludu, která rozsévá vlastizrádné činy jak na běžícím páse.
      No a za druhé on do žádného hnoje padat nemusí on je hnojem, kteří špiní a škodí této zemi.
      Nakonec má v tom bezkonkurenční zkušenosti. Vždyť svůj ovar vytáhl z řiti světového gaunera č.1 - komouš-fašisty putina jen proto aby ji strčil do řiti číňanského komouše.
      Tak kam na něj s hnojem, to je přece je parketa.
  • Kluka s laserovou tužkou - ukazovátkem stíhá policie, prý z důvodu možného ohrožení letového provozu, tyhle prasáky nee. Vítejte v Kocourkově! *12* *16* *12*
  • okolo 3 hod nad ránem.Zákeřní zelení by si to jinak nedovolili.Ona už je to od základu taková podlá sešlost. Režíroval to nějaký Bursík. Politická mrtvola a recyklovaný turista po politických stranách.Výdatně mu pomáhala Kateřina Jacques zvaná též Biomasa nebo Kačena Au Au. Vyhlášená bezvýznamná blbka, která se lstí dostala za Zákeřné zelené do sněmovny.A právě po celý poslanecký mandát dělala matraci tady tomu Bursíkovi. Komedianti z Prahy.
    • Blíží se volby co by jsi čekal že.
  • Jen u nás je možné to,co jinde by netolerovali:Pozor,jenom neporušit demokratická práva,kterých se dovolávají právě její prznitelé.Nedovedu si představit,že by něco podobného dělali nevoliči Schwarzenbergera,pakli tento by byl zvolen do úřadu prezidenta.Tady je zřetelně a evidentně vidět,že extrémní pravice,kterou představuje TOP 09 a její čestný guru SCHW. s ředitelem zeměkoule Kalouskem jsou schopni všeho nečestného-a to je slabý odvar odzouzení těchto chorých mozků.Jsou to demokrati na baterky,které si dobíjí nenávisti k lidem opačného názoru.
  • Čechostán aneb Havlův cirkus na kolečkách... :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit