Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Babiš vždy nese fascikl lejster a na každého něco vytáhne. To je naprosto stejné jako za totáče. Toto jsou praktiky STB. Máme ministra slováka tak co chceme. Za koblihy si koupil hlasy voličů, když mu to lidé žerou proč ne.
    Akorát mne mrzí, že tady více jak 50 let poslouchám jak musíme šetřit. Pokládám si otázku proč šetřit? Kdy začneme konečně utrácet. To mam celý život šetřit? Na co šetřit? Nehodlám šetřit, nadělám si dluhy ať si je pan Babiš zaplatí. Vláda by měla začít šetřit sama u sebe a jít příkladem, ale takto? Hoši to ne!!!!
  • Nic nového. Výměny budou pokračovat do doby, dokud tam nezůstanou jen straníci ANO. Jak jinak by tam mohl provádět Babiš ty své odporné rejdy?
  • Fááákt tam hrají tu hazardní hru? A kdo je na tahu se střelbou? Že oni švindlujou a mají v zásobníku jen slepák? Jinak by si země česká už dááávno oddechla. *12* *11* *10*
  • Ukrajina, " Bohorodičko, vyžeň Putina
    • Balíčky posílá i Žirinovského fašistická strana s komickým názvem Liberální demokratická strana Ruska .

      Na počátku Kremlem rozdmýchaného konfliktu kremelské propagandistické TV ukazovaly „uprchlické kolony Ukrajinců na ruských“ hranicích, později se tyto záběry prokázaly být záběry z PL hranic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit