Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těch pár zdebilněných a trapných pitomečků. kteří se marně pokoušeli zmařit oslavu prvního máje spolu se stejným debilem, který zde vystupuje pod nickou "Srp a kladivo" jsou klasickým dokladem toho, jací vygumovaní hlupáci dnes reprezentují v našem státě primitivní antikomunismus.Myslím, že už chyběl jenom jistý Štětina, aby se rozumní občané mohli přesvědčit, k jak ubohé a hloupé duševní úrovni přivádějí některé naše občany lidé typu Fialy, Kalouska a jejich věrných.Už dnes začínají být rozumným lidem k smíchu!!!
    • jane, jsi bolševickej a estebáckej d e b i l
      • To je hluboká myšlenka.
    • Tak jsem na rozpacích, zdali ta nicka "Srp a kladivo" zde prezentuje umírající ODS, nebo skanzen "Topáků" reprezentovaných hloupostí, vulgaritou a obhroublostí jejich vedení!V každém případě vyje, jak starý ,bezmocný ,vypelichaný jezevčík!
  • Až se bude v česku konat průvod zlodějů a podvodníků to teprve budou plné náměstí.
    Zloději běhají po svobodě a smějí se nám do tváře. Když už je čirou náhodou policie dopadne
    pustí je na svobodu kmotr Václav Klaus.
    Když občana přejede politický podnikatel Janoušek má smůlu - soud rozhodne že byl
    prostě ožralej a tak se to stalo. Takže chlast za volantem je podle soudu polehčující okolnost.

    Rodinky překabátěných kariérních členů KSČ si dnes hrají na tržní podnikatele - takže vlastně
    ze zástupců lidu se stala kasta majetné buržoazie.
    Zdejší zaměstnanci jsou platově podhodnoceni zatímco nemakačenka která si nadělají 10 děcek stát královsky dotuje.
  • Největší geniální vědec a filosof v dějinách lidstva Karel Marx společně s Engelsem a V.I. Leninem otevřel pracujícímu lidu oči. Kapitalistům je nutno zakroutit z krky. Jejich majetek znárodnit a rozdat lidem. Jenom pracující lid ví, co potřebují a dokáží vše zúročit v blaho lidstva.
    Věčná sláva našemu prvnímu dělnickému presidentovy Klementu Gottwaldu.
    Sláva internacionále - sláva komunistům.
    • Pane Bože, jak já jsem se mýlil!!! Ale tenkrát v počátcích průmyslové revoluce jsem to tak viděl. A oni z toho udělali náboženství pro šestinu světa!!! Ale to všechno ten syfilitik Uljanov, ten k tomu přidal zvyklosti chazarských stepních nájezdníků a začali to používat jako prostředek k vraždění. Nejmíň sto milionů mrtvých povraždili!!! Však se taky smaží v pekle.
    • Dementia communistica jako následek fetování marx-leninismu. Bkohužel, nedá se to léčit, zblbělost se bude prohlubovat.
  • Komunisty nemusím ale vše co říkají je ověřitelná pravda. Je to jediná důvěryhodná strana obhajující lidi a jejich práva.
    • další d e b i l na příspěvcích - vendelín dobrotivý
  • Jak je patrno ze zvracení zdejšího cvoka Tečky ( pod 10 nicky) je dnes v modě nadávat
    na KSČ. Protože se za to nikomu nic nestane máme tu plno těchto hrdinů - každý z nich
    do roku 89 držel pusu i krok ale nyní je na puse statečný.
    Tato hloupá propaganda však už u lidí nezabere - díky tržním mafiánům a překabátěným
    kariéristům totiž většina lidí řeší jiný problém - jak sehnat práci nebo jak z malého platu
    zaplatit nájem. Celoživotně pracující důchodci zase často nemají na léky či lázně.

    Není to tak dávno co zde Tečka oslavoval knížete. Tento pán se ohání pravicovejma kecama
    v práci však chrápe - udělat to v soukromé tržní firmě dostane bez milosti padáka.
    Ti co nám kážou - starejte se stát tu pro vás není - žijou jen z dojení státní pokladny.
    • Trestní zákon č. 40/2009 Sb.,:
      § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k POTLAČENÍ PRÁV a SVOBOD člověka…
      § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
      § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
      bude potrestán ODNĚTÍM SVOBODY až na DESET LET. A jelikož

      1) KSČ podporovala, propagovala a veřejně projevovala sympatie ke komunistické ideologii, veřejně popírala, zpochybňovala, schvalovala a snažila se ospravedlnit komunistické zločiny,
      2) KSČ(m) jako pohrobek KSČ PODPORUJE A PROPAGUJE ZRŮDNOU KOMUNISTICKOU IDEOLOGII, která prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, proto

      3) členové KSČ(m), její STOUPENCI a SYMPATIZANTI hlásající veřejně zrůdnou komunistickou ideologii, se dopouštějí trestných činů podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až DESET LET ODNĚTÍ SVOBODY.
    • Přesně jsem věděla , že se ten blbec tečka ozve, že pane Tečko-Pivaři
      • Tečko-Jano, už zase zahlazuješ po sobě stopy?
      • Kde jste to proboha Jano sebrala, že Pivař je Tečka! Vždyť Tečka je tak zuřivý pravičák, až z té pravicovitosti dostává epileptické záchvaty!
  • 1 maj nezaregistruju...Vzpomenu ale,jak jsme blbli v pruvodu,prohlizeli stanky,i s dobrotami...,byly ruzne akce...Sli jsme si prohlednout domaci zvirata,s tombolou,kde slo vyhrat,holuba,slepici,morce,kralika...Tez jsem tenkrat vyhrala morce,dostalo jmeno Zuzka a chodila za mnou jak pes,vsude jsem ji nosila sebou do prirody ke znamym..koupala jsem ji i a ona se natrasala nad fenem.. Z 1 maje jsme rordina sli do cukrarny na zmrzku,dort.. a cestou navstivili pribuzni,kde se veselilo...Nevarilo se,jen se vetsinou ohral madarsky perkelt,polotovar,ale chutny...Byl to vzdy krasne prozity den,setkani s blizkymi,i se fotilo..Zbyly jen vzpominky,maj je normalnim jiz odpocivacim dnem,ale bez slavy...
    • A negdy byly na prvního mája aji banány k zehnání. To byly časy krásného socializmu.
      • akorát že ty banány a ostatní dovozové ovoce nebylo nahnilé, bylo prohlédnuté hygieniky. Protože se platilo tvrdými valutami, byla to jen nejvyšší kvalita. Mandarinky, pomeranče a další voněly kol dokola, ne jako tan smrad z dnešních nahnilých hromad šm,ejdu co nám ukazují v hyper super. Jahody slaďounké samá chuť, nikoli nedozrálé podtržené a dozrávané jako všechno ostatní pomocí chamie během cesty. . Panatuji ještě jak chutnal, grep, citron, a o pomerančích ani nemluvím.. Jo bejvávalo. Porovnejte jahodu ze zahrádky a z hypersuper... je to o něčem jiném Jo a pamatujete jak chutnají melouny - maďarské či bulharské.... jo bejvávalo..
  • "Demokratická" lůza tu zase blije ty svoje blbosti. Největší špína a zlo jsou "dekokratičtí" pravičáci. Fuj, větší parchanty a zločince neznám. Zlatí komunisti, zlatý socík.
  • Komunisti nikdy nebyli červení, ale vždy zlatí !!!!!!!!!!!!!
    • Nakradli toho dost, tak by se mohli klidně nechat pozlatit.
  • Ten kdo stojí na chodníku - nebuduje republiku !!!
    Sláva všemu pracujícímu lidu a inteligenci ! Sláva naší komunistické straně - která je předvojem pracujícího lidu. Za nich se nám všem žilo nejlépe a nejradostněji. Tolik štěstí a radosti již nikdy už asi nezažijeme. Ale příjde čas...
    • hele, hele, neber nám nese heslo! - ES KOMM DER TAG!!! *1*
    • Soudruhu Pepone ani nevíš jak rát bych tě objal a polibyl. Jsem dojatý a tekou mi slzy štěstí! Stavařům vždy suché ponošky! Čest!
  • Samozřejmě jsem se ůčastnil, jako každý rok. Je to krásný zážitek sejít se se starími přáteli. A slyšet internacionálu z tisíců hrdel, to mně skutečně vehnalo slzy do očí. Tak opět za rok, soudruzi a v ještě větší síle!!
    • Jistě jste dle pravopisu poznali všichni zloděje nicků Bc.Kaka, dříve tečku.
      • To nemusíš zdůrazňovat. Pištu hned každý pozná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit