Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ENA (Ekonomičtí Nájezdníci), posílat hned bez pardonu zpátky. Nemáš platný průkaz nebo vízum. ZPĚT !!! A bez vyjímky !!!!!!!!!!!
  • No hlavně, ře to víte. Stále si ale budou europolitici mlít své o kvótách a stále nebudou tuto invazi chtít řešit. Jestli oni jim pašeráci nedávají nějaký desátek za nečinost.
  • Podávání trestních oznámení podle § 340 TZ na neziskovky zapojené do etnobyznysu funguje !!
    Maďarská policie zatkla čtyři rakouské neziskové kvůli převaděčství na základě podnětu od občanů.
    https://twitter.com/DiePressecom/status/639740379722481665
  • Prostě naletěli ruským špiónům a mafii na nesplnitelné sliby. A co my s tím? Evidentně jde o pokračování scénáře z KRYMU, a O.V.A.R. (Občany Volený Autonomní Reprezentant) by o tom mohl něco vědět, když je furt s Putinem
    • Prostě naletěli americkým špiónům a mafii na nesplnitelné sliby. A co my s tím? Evidentně jde o pokračování scénáře z MAJDANU, a US OPIČÁK spolu s CIA a voj. generály by o tom mohl něco vědět.
  • A co jako?To se nám tady snaží na Tiscali vytřít zrak?To musel napsat nějaký skvělý pisálek a bavič.V EU je spousta zajímavějších věcí než zparchantělé hordy afričanů.Pokud se už naučili lehat na koleje aby vyvzdorovali svoji vůli, je třeba se k nim i nově stavět.Zatím absolutně vedou uherští kluci.Chátře je nejlépe za drátěným plotem.Tam ať telefonuje a nadává.Falešní turisté musí být hned z kraje ukázněni ale zejména odrazeni od myšlenky parazitovat v EU několik let.Co je nám po nějakém Králi Šumavy v převádění?Když peníze nedají za cestu stejně by to prochlastali.Jen ať si připlatí.Nás stojí též výlet za africkou exotikou pěkné peníze!
  • Pokud žijete v zemi, kde můžete být potrestáni za chytání ryb bez povolení,ale nikoliv za ilegální vstup do země bez povolení,máte plné právo říci, že ta země je vedena idioty.
  • Vše je to jen důsledek toho jak jsou evropští politici díky svým nezaslouženým obrovským platům odtrženi od reality, pak schvalují a zavádějí podobné do očí bijící hlouposti jako v německu 335€ měsíčně kapesné jim se to zdá málo a vůbec si neuvědomují, že pro někoho je to tolik moc že vystaví celou svou rodinu smrti jen a by se na takové místo dostal a navíc s vidinou, že získá byt a další dávky
  • Pamela
    Kdyby připosraný Brusel řekl že ilegální uprchlíky brát nebude
    mají tito zločinci po kšeftu.

    Pokud někdo ilegálně vstoupí na cizí území nemá žádný nárok na azyl.
    Má být ihned vyhoštěn.
  • Kdyby se "uprchlíkům" pomáhalo rozumně tedy dostaly by jen skromné ubytování a stravu + výuku jazyka a nic VÍC nikdo by se do EU nehrnul! Jenže vidina dávek co jsou vyšší jak většina platů nemalé části pracujících starousedlíků tak to je ten obrovský magnet na parazity!!! Bez nesmyslných dávek jako je např. v Holandsku stotisíc měsíčně pro čtyřčlenou rodinu by pašerákům nikdo za převod težký prachy neplatil!
  • Hlavně na tom vydělávají teroristé z USA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit