Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je akorát velká blbost, protože naši řidiči v naprosté většině nedodržují ani to co mají už nyní. To už se může rovnou povolit před jízdou i to "jedno pivo", protože v tom to je úplně to samé... Český člověk nemá v nátuře dodržovat pořádek,dohody a předpisy, ten má v nátuře být "hrdinou" v tom, jak vše vyloženě obechcat a ještě být při tom agresivní a drzý i s vyhrožováním, kde komu.., když si někdo "dovolí" ho na to byť jen slušně upozornit, natož snad dokonce chtít potrestat..U nás nejsou řidiči, ale zakomplexovaní sociopati a psychopati, kteří mají u sebe řidičák s oprávněním bohužel řídit i to auto..Problém je v tom, že když se zabije či zmrzačí takový kretének a čuran co neví, jak se má na silnici chovat, čert to vem a je aspoň o jednoho debílka méně a více o jednoho dárce orgánů, ale tito obyčejně ještě k tomu všemu zabijí či zmrzačí další lidi a zničí tak životy i celým rodinám, jen kvůli svému poťapanému egu..
    • Ota- je potřeba to vidět ve větší šíři.Není to lidma co jedou o dvacet km rycleji..Před r.89 takovej bordel nebyl.Ale je to odraz našeho soudnictví,policie,politiky a všech dlaších mafiánů. Ti vysílají signál,že kontakty a peníze vše vyřeší. Jet rychleji než se smí není nic hrozného. Jezdil jsem po celé Evropě a všude se toleruje něco navíc. Ve Francii vás pokutují až od 150km -mají 130,v Rakousku také od 150, v Německu není omezení a přesto mají nejméně smrťáků. Čím to asi je? Začít musí autoškoly, řidičáky s omezením, tři roky auto s nižším obsahem,polovinu bodů a pod. A také trestat. Za to co třeba udělal Lacina na dálnici na doživotí bez řidičáku a deset let bez možnosti jít dřív za slušné chování, stejně tak Trpišovský a další gauneři.Když ostatní uvidí že prasárny jsou tvrdě trestány,tak jich ubude. Ale limitem rychlosti to není.
  • ano ke vztahu a povaze vozovky *7* *7*
  • Bravo šílenci, jedničky u nás nejsou nic moc a navíc řidiči vesměs agresivní, takže přibydou další mrtví a zranění. již k tak vysokým číslům v ČR. To opravdu je neskutečně hloupý a nezodpovědný nápad . Místo, aby se vybudovaly konečně dálnice, tak zvýšíme rychlost na jedničkách. To snad navrhovala lobby za krematoria.
    • No, 90 je opravdu HODNĚ málo . 120 by bylo tak akorát . Tu 90 stejně nikdo nedodržuje .
      • Takhle na Praze 8 argumentoval bývalý starosta, když odmítl zabezpečit nepřehlednou křižovatku poté, co se tam stala smrtelná nehoda a viník ujel. Takže tohle fakt není argument.
        Ono to vypadá, že to nevadí, ale zvýšením rychlosti se z daných úseků nestanou dálnice, ale zůstanou silnicemi 1. třídy, tedy se tam pořád mohou běžně vyskytovat i jiní než motorizovaní jedinci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit