Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v roce 2012 je to první případ??? že by konečně spravedlnost? víc takovejch!!! u nás už romové napadli a zbili a okradli tolik lidí,kteří i přes to,že málem umřeli dostali pomalu vězení oni,že se bránili...hrůza,fakt
    • Je to k pláči. S cikány se Evropa potýká od konce patnáctého století a ani po pěti stoletích nenašla efektivní řešení. Používat výraz Romové je etnicky nekorektní, označuje pouze určitou větev tohot etnika. Správně bychom měli používat výraz cikáni. Pravdou je, že cikáni byli okrajem společnosti již ve své domovině a v podstatě už tam byli označováni za nežádoucí. Nikdo si jich nevšímal (cikán = v překladu nedotknutelný), nikdo se nestaral, takže jednoho krásného dne zvedli kotvy a odtáhli dále na západ. Evropská společnost brzy zjistila co jsou cikáni zač - dokonce bylo povoleno je zabíjet. Povolenou likvidaci zatrhla až Marie Terezie a změnila tresty na humánnější cejchování a bičování.
      Jen pro srovnání: Spojené státy americké se tvořily svým způsobem přibližně od roku 1492 - kdy byla objevena amerika. Společnost tehdy tvořili migranti z Evropy, otroci, spodnější vrstvy a jedinci na útěku před zákonem. Přesto z této společnosti vyrostl silný a sebevědomý národ (možná až moc).
      Podobná situace byla u Austrálie, jenž kdysi sloužila jako odkladiště trestanců. I zde vyrostla na základech velmi křehkých vyspělá společnost.
      Všichni se změnili - až na cikány. Ani po pěti stoletích se 80% nedokázala začlenit do společnosti. Stále přetrvávají jazykové, sociální, morální a společenské bariéry. V 21.století, když na ulici minete Asiata - jste v klidu. Když kolem vás projde černoch (dobře - afričan), možná vás napadne odkud asi pochází. Zato cikána viděti, hned kontrolujeme zda máme kapsy zavřené, popruh batohu pevněji stiskneme a pro jistotu rukou svůj mobil pevně držíme. Do očí cikánům není radno se dívati, neb jako přímou provokaci a výzvu ke konfrontaci toto chápou. Sklopíme tedy zrak k zemi s zvýšenou rychlostí jedince či skupinu mineme...
  • Co pořád máte. Jsou to milí, zdraví a hezky opálení lidé, kteří pěkně tančí a zpívají. Že jim už pak nezbývá čas na praci se nedivte. Rádi pijí a jedí. Jídlo si do druhého dne nenechávají, když jim zbyde, to vyhodí. To je zvyk z doby když kočovali, tak ještě ledničky nebyly a mohlo by se zkazit. Mají bujnou fantazii (nechci říct, že by uměli perfektně lhát). Že sem tam někoho okradou, zmlátí či dosekají mačetami či popíchají vreckovými nožíky, to dělají jen když už neví kudy kam a potřebují zdarma jídlo, nocleh a čisté prádlo a kouknout na televizi a zacvičit si ve vězníci. *16*
  • Jen 12 let? To si dělají ze Slováků standu
  • Věděl bych o zcela humánním řešení: Britové v minulosti odsouzence naložili na loď, odvezli k břehům Austrálie, tam je vylodili a starej se. Co takhle domluvit se Putinem, aby za nějaký obolus vymezil na Sibiři určité území, kam by se cigoši vyvezli. Bylo by to lidské, Rusku by to nevadilo, protože tam mají obrovská prázdná území. obrovské pustiny odkud se pěšky odejít nedá. A cigošům bych k tomu ještě přidal nějaké lopaty a krumpáče, aby si tam mohli vybudovat zemljanky. A mohli by si tam vytvořit svoje Cikánsko a žít tam podle svého. Čím dřív tím lépe.
    • Humánní a praktické, navíc by byli blíž své původní vlasti.
    • Jsem pro,a az ten presun bude umoznen okamzite posilam cikanum na cestu cca 2.000,-KC s tim,ze uz tuto zem navzdy vynechaji.
      Myslim,ze se dost lidi prida napric politickym spektrem!
    • Kdyby se ten Váš návrh trochu upravil a politicky zpracoval naším hradním, který má vynikající vztahy s rusáky, nemělo by to chybu. A EU by zaplatila jako projekt našemu hradnímu, Bártovi, Bémovi a ostatním pražským mafiánům za to, jak se umí postarat o neřešitelný problém. Nakonec by také vyšla kniha Jak jsem zabránil změně klimatu v české kotlině
  • Cikanska kriminalita je priserna,nechapu,proc soudy davaj tomuto proklatymu etniku 1/2 tresty proti normalnim lidem.Je treba tuto spinu trestat trojnasobne a v kamennych dolech a makat!!!Jinak budou okradat nemohouci a duchodce cim dal vic!Vzhledem k premnozeni techto zbytecnych parazitu a potkanu!
  • Cikansky gaunery vystrelit do vesmiru, jinak se jich nezbavime, spiny spinavy. *11*
    • Na Mars
      • Na Mars mi je netahejte,tam chci utýct já. . .poslal bych je na druhou stranu,někam ke sluníčku,kde je pěkně teplo. . .
  • tie špiny ciganske trebalo by im spraviť nejake koncentraky lebo len parazituju na slovensku a hlavne na slušne žujucich a pracujucich luďoch !!!!!!!
    • Jo,chapu Tve rozhorceni a v mnohem davam za pravdu.
      Jen mam prosbu-nenechte je odejit do Cech,jinak na Slovensku si to s tim zkurvenym etnikem vyridte jak se Vam jen zlibi.
      • Třeba sekyrou, já je tak honil když u nás kradli. Je zajímavé že žádný se už neukázal,možná jsou to ty lesní druhy.
  • víte kolik darmožroutů 50 roků řeší stále řeší problém který již dávno vyřešil Karel IV a vydal patent kdo ukončí život ciána nechť není potrestan *6*
    • Karel IV to byla chytrá hlava.
    • Cigána nebo ciána
      • To je jedno,ja jim rikam potkani,podle zpusobu jejich zivota... *12*
  • Fandím Ficovi, tomu ještě zůstal zdravý rozum, oproti našim politikům z koalice. Pro každého stejný metr. Romové jsou rasisté a jako rasisté se chovají. Nezahrnuji do tohoto hodnocení slušné rómy. Jsou tací, kteří žijí spořádaně a proto se jich to netýká. Ale ti, kteří nechtějí a nebudou pracovat a mají jen nataženou ruku pro dávky neuměrně veliké, které si nezaslouží, jejich náplň života je vysmívat se bílé rase, která je nucena je živit, protože zdegenerovaná vláda jim to umožnila, takže fandím Slovákům, že se nehrbí před EU a mají stejný metr pro všechny. Jen tak dál, třeba jiskra naděje přijde i do Čech.
  • existoval kdysi dobrý zákon, mrtvej indián=5dolarů, nešel by obnovit u nás? *16*
    • to má důchodce tak malou cenu ? *6*
    • Ruru, problém je v tom, že je tady málo indiánů. To by sis moc nevydělal. *1*
      • Tak vodkať teda jsou, myslel jsem si to jsou potomci indiánů
      • To by si teda vydelal hodne ! Tady je cikanu az je tu z nich cerno.
        Metafora: mrtvej indian 5 dolaru, Za cikana by to bylo skoro 100 Kc. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit