Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máte pravdu,stydím se za to,ale zadlužujou jí mladí svazák nečas,chátrista vondra,ods bém a dosaď další -22 let.věku a máš to.
  • těch 5 tisíc ohlášených účastníků je snad "výsměch civilizaci" nebo ne ? Nebo to je demonstrace pro
    Pražáky a přilehlé okolí ? Kdo v zemi o tom ví ? Nebo si myslíte, že všichni lidé v zemi mají možnost
    kupovat si tisk , pokud to bylo vůbec prezentováno v tisku, když nemají peníze na důležitější věci ?Proč
    movité odborové ústředny,případně jejich předáci, nezaplatí si reklamní čas za několik milionů
    v některé z " telek",kterémají na reklamy vysílací minuty, nevystoupí a pozvou lidi nespokojené
    s děním v zemi třeba na Letnou atd. To by možná byl šrumec ! a nebyly by nutné virtuální kecy o nabádání k defenestraci vládnoucích a parlamentních korupčníků neřku-li zlodějů.Nebo myslíte, že by byl nějaký 17.listopad 1989, kdyby nebylo výzev k demonstraci na Letné? Nestálo by to za opakování ?
    • Já bych na Letnou šel,ale tam již je tunelbém.Tak jsem šel na Václavák s hasákem.Já mám od garsonky málo klíčů.Dříve to bylo od 3+1.
  • Demonstracím a stávkám lidi sice fandí, ale bez vlastní účasti. U nás jsou v nejhorší situaci asi polovina z nezaměstnaných a mladé rodiny, což není zas tak mnoho (ostatní ani nemají zájem o práci). Většina lidí jakž takž žije slušně, někdo přežívá, ale daleko více všem vadí neustále chybná vládní rozhodnutí, nekončící netrestané podvody a rozkrádání, které nás hlavně zadlužily a nadále zadlužují. A důsledky všeho se teprve začínají projevovat a mají se do budoucna kompenzovat na úkor nemajetných občanů nezúčastněných na rozkrádání a podvodech. Po dokončení pokusů chemika půjde o vlastní existenci, bude zle a doufejme, že náprav bude dosaženo "pouze" stávkami. Ale zatím je asi na větší účasti brzy.
  • 5000 občanů, kteří jsou nespokojeni s vládou a s reformami, jenž jsou zaměřeny pouze proti lidu, je na jedné straně velmi málo, ale z dějin víme, že i jeden člověk může zvrátit běh dějin, když už tam budete, pak tedy na Strakovu akademii a všechny co najdete pěkně z oken do antonů a vozit je k výslechu.
  • Komunista Májíček už nebojuje proti radaru ? *1* *12* *11*
  • 5000 lidí je vážně málo a navíc máte špatný datum.17.11 bude lepší účast
  • Co to je 5 000. Pokud to nebude alespoň 200 000 a ve všech městech bude to koalici jen k smíchu....
    • Můžu vás ujistit,že i ČT odhadla 50000 a policie byla hodná dělala tam stafáž,protože sama odhadla 90000 a ve skutečnosti cca 120000.Začíná to být načase zbavit se nečase a peak.
    • Mám pane takovou obavu, že těm nenažranejm koaličním *12* bude "obyčejný občan" vždy jen k smíchu. *16*
  • Jsem skeptický. Koalice sice zklamala, ale mlčící většiné je to bohužel jedno.
  • Pokud staří lidé chtějí demonstrovat proti lumpácké vládě,tak už měli začít demonstrovat před jednadvaceti léty,než začali političtí lumpové tuto zemi rozprodávat,rozkrádat a astronomicky zadlužovat.Dnes ,když jezemě zbídačená si mohou pouze vydemonstrovat vyplácení důchodů ,v pravidelném termínu,ale jedině na holý zadek bejkovcem.Za to,že chtějí předávat mladé generaci,zadluženou a rozkradenou zemi,nic lepšího nezaslouží.
    • Ty prase komunistické ! *12* *11* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit