Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tohle mě fakt nadzvedlo. Posselt je tlusté, vyžrané politické prase, to vidí každý na první pohled; Nečas je také tlusté vyžrané politické prase - je to jen náhoda nebo je v tom nějaký společný skrytý faktor?
  • Sudeťáčtí hoši se ještě neomluvili?
  • Schlechtwetter, sehr gut Knecht. Ich sage zu den Fűhrer.
  • Odsun Němců ze Sudet nevymysleli Češi,ale vítězné mocnosti.Ti,když hledali příčinu uvedeného válečného konfliktu,tak došli k závěru,že byl zapříčiněn tím,že národy nežily ve svých etnických hranicích.Proto uvedené chtěli odsunem Němců napravit a též znárodněním majetku Němců v Sudetech dát Československu reparace.Odsuny po válce se netýkaly jenom Němců,ale i jiných národností.
  • Pokud by byla v Česku skutečná demokracie,tak prolhaný Nečas už musel dávno sedět naražený na kůlu,po předcházejícím řádném stažení z kůže.To ,že tomu tak není ukazuje ,že zde pokračuje pořádný kapitalistický svinčík.
    • Souhlas - pouze ale až druhý v pořadí. Hned po té co narazíme na stejný kůl tu uslintanou, prolhanou rudooražvou zmrdskou tlamu z hradu.
      • Nejsi žádný jirka ale uslintaný hloupý cikán ze s Plzně, tak tu svou mordu zavři!! *1*
  • Sudeťáci = fašisti
  • Nečas je dá se říst řiťoplaz.Tak není divu že se omlouval za odsun Němců.On taky nezažil 2 světovou válku tak neví o utrpení českého národa.Je to totální bl..c,přál bych mu aby něco podobného zažil.Zatím umí njen blbě žvanit a okrádad chudý národ.Je to lump který si nezaslouží žádné ůcty opustil i rodinu jeho děti se jistě za takového otce stydí.Doufám že až výrostou tak si před ním jen odplivnou jako by to udělal každý náš občan..
  • Vážení naše rodina bydlela v pohraničí takže my jsme to zažili.Byli jsme vyhnáni a nastěhovali jsme se do Prahy na Žižkov Orebická č 7.Já s matkou jsme byli zavlečeni do Německa Byli jsme Ve Fraitálu u Dráždan matka tam vařila v SS kantýně,byla vyučená kuchřka.Přežili jsme nálety na Dráždany.Když se blížila Rudá armáda ostřelovali domy my jsme běhali sem tam a koukali jak se blížily ruské tanky potom jsme padli do zajetí a byly jsme štastný že jsme přežili.Domu jsme se vraceli s Rudou armádou která jela osvobodit Prahu,do Dejvic jsme přijeli brzy ráno ještě byla tma tam nám řekli že s nimi dál nemůžeme protože v Praze jsou Němci.Já a matka jsme se vydali pěšky z Dejvic na Žižkov.Do pohraničí jsme se vrátili 6 ůnora 1946. Vrátili jsme se do totálně vykradeného domu a navíc padl můj otec a tři strejdové Josef,Frantík a Václav.A věřte začátek jsme neměli lehký.
  • Nejlépe je hulváta ignorovat.
  • Milí soukmenovci, co takhle zaplatit reparace? Uvědomujete si, kolik by museli zaplatit na válečných náhradách jen za průmysl, který byl nucen vyrábět pro Říši! Zabavený vojenský materiál, to by vám mohli dokladovat odborníci. Investice, které byly učiněny za účelem obrany republiky- výstavba opevnění! Kdo to nahradil?
    O chování nacistů víme docela dost z dokumentů a mnozí se vyžívali při sledování, či při samotném mučení a následných popravách. Dokonce si pořizovali snímky s "úlovky"!
    Nesmíme zapomenout na dramatickém omezení osobních svobod, když už se máme bavit o tom, že již máme 21. století. Už jen poslech Londýna, Moskvy se trestal káznicí, nebo i smrtí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit