Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až vychcípají všichni tihle komunističtí teroristi, nebude na světě válek, ani hladu!
  • ...islamisté, stejně jako v Syri, Iraku, Lybii atd., dosazení USA jsou opravdu vlci v rouše beránčím. Ty je potřeba potenciálním světovládcem USA chránit a provádět humanitární bombardování v režii již poddrnem exprezidenta Havla.
    Správně je v Egyptě zakázali a poslali proti nim tanky. Stejným způsobem se s nimi musí popasovat v Tunisku, Syrii, ať se to amíkům líbí, či nikoliv. Jedině hrubou silou, po dobrém to nejde.
    • Dědku, tobě už hrabe. Po světovládě touží imperialistické Rusko. Ti asiatští nájezdníci to mají v povaze. Pročpak má Rusko v Sýrii vojenskou základnu? Proč dodává Asadovi zbraně? Kdyby si Rusko dělalo pořádek doma, kde má bo.delu více než dost a nepletlo se do Sýrie, tak by tam už dávno byl klid.
      Neber si do pusy jméno Václava Havla, to byl Pan President, kterého uznával celý svět. Ale sám o nějakém bombardování čehokoli nerozhodoval, pouze opakoval ten odborný termín. A než se tím začneš ohánět, tak si nejdřív ujasni co je to "humanitární bolbardování".
      • PO světovládě touží USA a dělají to takto celé staletí. USA mají v této oblasti svoje zájmy, základny i režimy a tak i Rusko má tady zákonitě svoji základnu a dokonce i Čína má tu svoje zájmy, protože pane chytrý tu jsou životně důležité komodity. Prostě strategické ropa a zemní plyn. Všichni totiž pro svoje ekonomiky tuto surovinu potřebují. A USA nyní těží doma velké množství ropy a zemního plynu z břidlic a tato nová technologie je stála hodně , ale nyní by znamenala snížení ceny ropy až na cca 70dolarů za barel, což je jen málo nad současnou rentabilitou a tak si USA dopomáhají těmito barevnými revolucemi v této oblasti. Jedna za druhou, - Egypt, Lybie, Tunisko, , Syrie. V r. 2003 byla cena ropy cca 30 dolarů za barel po vpádu do Iráku strmě stoupala a v r. 2008 dosáhla vrcholu cca 140 dolarů za barel. A tato cena se prostě hodí i dnes. A tak se vyprovokuje jeden konflikt za druhým, vznikne strach z nedostatku této suroviny a cena letí nahoru. Vyšší ceny ropy na burze se dosahuje nestabilitou, revolucemi a válečnými konflikty v této oblasti, protože tato oblast je prostě pro tuto komoditu stěžejní. A peníze pro USA jsou vždy na prvním místě a dnes jsou druhou nejzadluženěší zemí po Japonsku na světě. Kvantitativní uvolňování které USA provádějí dlouhodobě je neudržitelné, jeho zastavení problematické a v důsledku toho cena dolaru je akorát cenou toho papíru, na kterém je dolar tištěn. A o tom to je, vážený anonyme. Rusko není o nic horší a nebezpečnější než USA.
        • Učivo z VUMLu?
    • Dedo, evidentne jste nikdy zadneho islamistu nevidel. Jinak byste nemohl napsat takovy blabol, jako ze jsou "dosazeni USA". Papouskovanim takovych levicovych blabolu ze sebe delate jen hlupaka. V ostatnim alke mate pravdu, nicemu jinemu, nez sile, tito zlocinci opravdu nerozumi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit