Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý ví, co je Diag Human, netřeba nějakých referencí o tomto subjektu.
    • ten Šťáva,to prý je v Německu odsouzený podvodník,který žije u nás na jakémsi htadě který si koupil aby se vyhnul trestu v Německu.Tak jsem to viděl a slyšel před asi 5-ti léty v TV.


    • VAŠE
      INFORMACE JSOU POPLATNÉ TISKOVINÁM, KTERÉ ČTETE - O JEJICHŽ PRAVDIVOSTI LZE S ÚSPĚCHEM POCHYBOVAT!

      Spor ČR v.s. pan Šťáva vznikl kvůli písemnému sdělení českého ministra zdravotnictví dánské firmě Novo Nordisk (v době, kdy firma Conneco a.s. se zúčastnila trendu na dodávky krevní plasmy firmě Novo Nordisk)! Ministr zdravotnictví České republiky totiž podepsal v dopise firmě Novo Nordisk, co jej žádala o stanovisko k možnosti prodeje krevní plasmy z České republiky (kdy krevní plasmu nabízely i jiné subjekty - m.j. Státní ústav pro kontrolu léčiv v Praze/tehdy složka Ministerstva zdravotnictví ČR/) větu, že „JE POCHYBNOST O SOLIDNOSTI FIRMY CONNECO a.s." 

      TATO VĚTA SE V OFICIÁLNÍM DOKUMENTU VŮBEC NEMĚLA OBJEVIT - A BYLA I DODNES JE (jako nactiutrhání) PRAVÝM DŮVODEM ŽALOBY NA ČESKÝ STÁT. 

      Dopis v roce 1992, co odstartoval kauzu Diag Human, nechtěl tehdejší ministr zdravotnictví Martin Bojar podepsat - dopis nepsal a bránil se jej i poslat. Byl mu předložen k podpisu právním oddělením Ministerstva zdravotnictví. Dánské firmě NovoNordisk tímto dopisem zpochybnil solidnost firmy Conneco a.s. - pobočky Diag Human a NovoNordisk s touto firmou pak přestal obchodovat. Z rozhodnutí arbitrů mělo tehdy Česko dát firmě Josefa Šťávy za krach obchodu s krevní plazmou téměř devět miliard korun. 

      NOTE - Pan ministr Bojar se po skončení svého působení na
      Ministerstvu zdravotnictví panu Šťávovi omluvil a ten jeho omluvu také přijal. 

      Odškodné za nactiutrhání - původně v řádu několika stovek tisíc Kč - Česko nikdy nezaplatilo, místo toho pokračovalo v předem prohraném soudním sporu - a je tam, kde je! Dluh narostl za působení jistého "Sobotky" (ČSSD) na Ministerstvu financí - i když ten dokonce nechal pro tento účel vytvořit finanční reservu dvou miliard Kč.





      • to by měla vyřešit tajná služba,Bojara zatknout a tamtoho umlčet.

        A ten nápad vybrat to konto to je jediná chytrá věc kterou Babiš zatím udělal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit