Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jsou to přece demokratičtí chudáčci Ukradinci, ne?

    Když se po hadrovým převratu demokraticky hloupě uvolnila hraniční kázeň, najednou  se u nás stejně demokraticky objevilo hafo Ukrajinců.

    Byli to  členové demokraticky organizovaných zločineckých gangů - nájemní vrazi, lupiči, vyděrači, výpalníci, pasáci, prostitutky, drogoví dealeři a podobná demokratická elita.

    Co se vlastně za těch 30 let na Ukrajině změnilo, že je všechno jinak?

    Zapomněli jsme snad na něco? Qui bono?

    • To je ten správný dotaz.

  • Je vidět, jak funguje "demokracie" u nás i v celé EU. Názory většiny nerozhodují. Celostátní referenda se raději nedlěají, protože by většina mohla rozhodnout "špatně" a o všem rozhodují menšiny. Takhle by demokracie fungovat neměla. Takto fungují totalitní systémy. 

  • Babišovi je vyčítáno voliči pětikolky, že rozdával prachy. Ovšem pokud ano, tak je rozdával občanům ČR. 

  • Jen o 750 mega okradly banky sve klienty co darovaly uačkam ke zrizeni učtu

  • 17 miliard? To jako kapesné dětem na letních táborech? 

  • "ČR usiluje o to, aby EU uvolnila peníze na pomoc zemím s uprchlíky".

    Jediná pravdivá věta z úst ODSáckého lháře. Ano když se na konci zimy požádalo, peníze přišly. Celkem veřejně deklarovaných 580 milionů korun. Přičemž ještě v květnu se veřejně a závazně deklarovalo, že nás tato UK sranda přichází na těch 57 m i l i a r d  korun. Zas nám tady ODSák vymýšlí úsměvné příběhy ricinového agenta? Kde je cca 180 miliard na zastropování cen energií. Tedy naše válečná nedobrovolná daň?  A toto všechno vykradeno ze státní kasy? Proti vůli 95 % běžných obyvatel? A pak se sjedou zástupci EU na Hrad. Ne všichni mají sympatie. Ale jsme slušná hostitelská země. A v pátek dopoledne na Hradčanském náměstí vydává smečka zdivočelých UKáček skřeky a pazvuky když jí přichází někdo kdo jim nevoní? To mohou doma! Tady jsou na návštěvě. Královsky námi všemi  placené návštěvě.


    • Za UK považuješ United Kingdom?

    • Kdybychom se opět stali ČSSR (Čechoslovackaja sovětskaja socialističeska respublika), tedy de facto ruskou kolonií. A možná bychom skončili na Sibiři, jak nám vyhrožoval jejich vůdce, prý pro ně není problémy "přestěhovat" několik milionů osob na Sibiř.

      • mun.go

        Tím chcete říci, že teď není ČR de facto kolonií Německa?

  • Naše milá vládo, na kterou můžeme být hrdí, nelžete a nebo lži alespoň koordinujte. Není to tak dávno, co ministerstvo financí a vláda zveřejnily částku 57 miliard. A teď 17?

    Stačí umět počítat. Cca 405 000 vydaných povolení k pobytu na strpění x sociální dávky + výdaje na bydlení+ výdaje na školy+ výdaje z různých programů na integraci + výdaje na zdravotní péči + výdaje na kompenzaci ubytovatelům atd., atd. 17 miliard?? Jen 45 miliard šlo do zbraní. 

    Jiný signál fialová tlupa vyslat neumí? 

  • A naše ustavy s postiženyma a nemocnyma děckama somruji po lidech dojemnyma dopisama prachy na pomůcky a léčbu. To jsme to dopracovali, živime okupanty a našinci se musi omezovat.

    A samozřejmě to numero bude daleko vyšší a to neberu v potaz zbraně a jine materialni zabezpečení co se tam poslalo překupníkům, aby to prodali na burze jak ty emerice zbraně....

  • Jsme tak bohatý nebo hloupí.Ne ani jedno, máme deb-ilní vládu 

    • Proto Fialka roztáhne pacičky a ukáže jak jsme hodní na přivandrovalce. Už zjistil kolik sem přitáhlo přivandrovalců ruSSké kolony?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit