Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemohu se smířit s tím vším konáním a volby demokraticky do parlamentu - nic. Referebndum na Ukrajině , kromě Krymu- nic.Opravdu to nejde na rozum. Někomu to asi nevyhovuje. U nás je to s referendem obdobné. Referenda by totiž mohly odstavit od korýtek zloděje, tuneláře , rozkradače atd. Všechny , co škodí státu.Stále si myslím, že více je poctivých lidí, ale jsou zticha, nejdou k volbám a jenom přihlížejí těm svinstvům.
  • Velmi bych se přimlouval ,aby do mise byl zařazen i pan Kalousek! On jediný, v tak rozjitřené atmosféře dokáže správně posoudit vážnost situace. Vždy si zachvává jasnou hlavu, je to přísný abstinent, hluboce věřící člověk a především je obdařen uměním i ve vypjatých situacích vykazovat vybrané chování a slušné vyjadřování.Je obdařen osobitou schopností akceptovat i argumenty se kterými nesouhlasí.Má v sobě tak hluboce zakořeněny principy demokracie, že je ochoten přiznat, že i komunisté mohou mít občas pravdu! Prostě téměř světec a mnoho lidí je přesvědčeno, že ve vzdálené budoucnosti bude nejméně blahořečen!
    • Svatá pravda vejsvětější, Kalousek si blahořečení nadmíru přeje, ale co tak zlořečení?...
    • A prosím, prosím, náš tatínek také o něm říká, že je všeho schopen!
  • RasPutin se tváří nějak zasmušile. Asi si říká "job tvoju mať, Voloďa, to sis s tím Krymem pěkně nas*al do bot."
  • Jaké na Ukrajinu S VÝJIMKOU KRYMU? Když budou chtít jet do Ruska a dostanou ruská víza, bodou moci navštívit i ruský Krym, ne? Bože, kdo dneska píše do novin...
    • Kdo vychodil školu dramat Václava Chrchly.
  • S Krymem je to stejný anšlus jako byl anšlus Sudet. Jenomže Hitler si to nejdřív nechal mezinárodně schválit Mnichovskou dohodou. RasPutin podle tradičního ruského způsobu nejdřív poslal na Krym hordy divokých stepních nájezdníků a pod jejich puškami se teprve konalo tzv. "referendum". A rádoby car gosudar, jasnoje solnyško, potom milostivě "vyhověl" obyvatelům Krymu a připojil Krym milostivě ke svému carství.
    • ...kamaráde, tys to popsal přesněji než nejpřesněji. Drž myšlenku i nadále...díky.
  • Je otázka z jakým zadáním a úkolem ten který pozorovatel OBSE na Ukrajinu pojede. Pokud to bude zadání ve stylu zpravodajů ČT, tak se můžeme dozvědět i to , že Banderu budou svatořečit a bude mít zaslouženě v Kijevě pomník, třeba jim v tom i může asistovat "Člověk v tísni". Ukrajina je díky EU a USA v rukou neofašistů a nacionalistů. Strana svobody má premiéra, ministra obrany a vnitra, co tam tedy budou pozorovat? Bude nutno sledovat i jiná média než ČT, (na př. CNN). Ukrajina je před bankrotem Rusku dluží za plyn cca 15 mld.USD, celkem je zadlužená cca 70 mld.USD, kdo to zaplatí, asi EU, že, co za to budou od Ukrajiny chtít? No samozřejmně majetky a suroviny a u Lvova základnu USA. Všechna další řešení po Majdanu jsou špatná vč. Krymu. Ta lepší varianta, že mezi EU a Ruskem byla jako nárazníkový stát Ukra\jina ta už byla, komu to tak vadilo?
  • Bylo by dobré se podívat na čechy kteří žijí v žitomirské oblasti 40 rodin podali již žádost a cca 540 čeká jak dopadnou naší vládě moc nevěřím.Zaoralek není Havel, tak jim ,asi moc nepomůže. Možná Zeman ,ale to musí být střízlivý.
    • Jací Češi? Čechy byli možná jejich předci v devatenáctém století... teď jsou UAčka která se chtějí ulejt z vojny a nechtějí začínat v cizině PRACÍ, jako jiná UAčka.
      • Ti češi mají rodokmeny od počatku 19 století ,Teprve v 80 letech si někteří vzali za partnera ukrajince. Když nevíte očem je řeč nepište hlouposti
  • Fýrer Adolf Putin bude vykřikovat do světa, že poskytli "bratrskou pomoc" lidu na Krymu, který si přál připojení ke stepní říši zla na věčné časy a nikdy jinak. Proč tam tedy nepustí mezinárodní pozorovatele, aby celý svět viděl, že tomu tak je? Protože ono to tal není!!! KGB "vysvětluje" všem nespokojencům, že ta okupace a anšlus je vlastně pro jejich dobro a speciální fašistické oddíly nejspíš odvlékají do gulagů všechny, kdo to odmítají pochopit.
    • Jsi mimo mísu.němci se spojili ,Nyní rusove ,zítra Korea . Někdo se oddělí "so ist das leben"
  • Rusák si to připravoval leta dopředu již tím že byl zvolen Janukovič se připravoval na to co nyní uskutečnil hoveda *16* Jako by spousta lidí zapomněla na to co nám zde předváděl hafo let. TO JE SNAD ZLÝ SEN
    • Myslíš Ukrajinci plný souhlas.Asi jsi hodně mlád,že papouškuješ propagandu mimo mísu.
  • Soudruh Putin jim to neměl dovolit! Na Ukrajinu si nebude jezdit kde kdo!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit