Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velká Británie a Francie Itálii jistě rády přispějí. Mají nemalý podíl na tom, že padla Libye, která tvořila před uprchlíky nárazník. Před vraždou Kaddáfího a rozvrácením Libye, pronikalo do Evropy ročně jen několik tisíc uprchlíků. Nyní to je tisíckrát víc.
  • S názorem ferdy souhlas.Zabavovat čluny a vracet je zpět z místa výjezdu to je jediné řešení.Rozhodně ne, to sem tahat nebo čluny potápět to může vymyslet jenom Brusel.
  • ferda
    Kdyby tehda spolu s Francii a Angličany nebombardovali, byl v Libyi klid a pořádek. Když uměli válčit ,měli by umět se taky o ně postarat a neobtěžovat s tím EU.Kdo seje vítr sklízí bouři.
    • Musím podpořit všechny tři příspěvky. Jenom tam ve výčtu schází USA které všechno zpunktovali a Evropu ovládli bez boje pomocí přesunu afrického obyvatelstva do Evropy a vytvoříli zde neřešitelný problém. Práve poslouchám na Radiožurnálu nějakého z Mezinárodní organizce pro migraci / Jan Šrot/.. Z jeho vystoupení vyplývá "pokloňme se uprchlíkům,rozdělme si je mezi sebe a dejme jim všechno co potřebují či chtějí.
      A pak nám nic jiného nezbyde jenom se přestěhovat za Ural, kde je zatím dostatek živobití na způsob prvobytně pospolné společnosti. My budeme lovit jeleny, sobi a další druy živočichů. Oni se budou válet v našich postelích. Pomáhat ano, ale ať to zaplatí vinníci, západní kolonialisté, USA a NATO.. Ale o tom rozhlas mlčí. Hlavně, že Itálie pružně vypčítala, že uprchlícijí jí budou stát miliardu eur za tento rok, na které se budeme muset složit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit