Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těmhle průzkumům já nevěřím ani slovo. Stačí jen Moravcova věta průzkum se dělal na reprezentativním vzorku 300 občanů. Navíc největší mediální baron sponzoruje Fischera takže o tzv. objektivitě si nedělám žádné iluze.
    Stačí se jen mrknout na Reflex kde Okamuru stíraj a urážej v jednom kuse ale Fischer jako ex člen ksč jim vůbec nevadí a přitom proti ksčm se vede farizejskej boj.
    • ... jsi typický zdejší primitiv, který nemá na lepší život, jenom deb*l jako ty se řídí Moravcem
      • On se jím právě neřídí. Ty neumíš ani číst chudáku.
    • Mnoha lidem také nevadí Zeman jako bývalý člen KSČ a také pracovník elitního Prognostického ústavu ÚV KSČ, kde se připravovalo "rozprivatizování" majetku do rukou vybraných soudruhů. Křivák, který neváhal rozdělit si s Klausem moc v "opičí smlouvě". A také ožrala hulvát, který se u spoluobčanů uchází o podporu při volbě, ale nazývá je pitomci. V tom ovšem pravdu, co jiného jsou ti co ho budou volit.
      • Zeman vstoupil do KSČ s Dubčekem a padl s Dubčekem to byly ty pohnuté léta 68-70,zrovna jako já, byli jsme mladí a věříli ve změnu,Bohužel přišla v podobě ruských tanků proto další setrvání ve straně nepřicházelo v úvahu.Ne tak pro p.Fischera ten s tím souhlasil a proto vydržel až do roku 1989 a nabýt takzvaného sameťáku tak je tam dodnes.To jsou ti nepřijatelní ,ne ti kdo tam byli v letech 68-70
      • Pamatuj si kozomrde že bývalí členové KSČ rozkradli pouze zlomek toho co pravičáci zrození po puči v.r.89,tito nikdy komunistama nebyli zapiš si to za uši !!
  • Pro mě je nepřijatelný židák Fišer. Zeman s Dientsbirem mi nevadí.
  • Živočišný poddruh s IQ pod šedesát volí ksčssd, toť vědecky dokázáno!
    • A Živočišný nadddruh s IQ nad devadesát volí pravici, a nás co volí hlavou a s rozumem (, tedy ČSSD ) živí ze svých daní! Toť prakticky dnes a denně prokázáno!
  • Všem těm hrdinům,kteří házejí bývalé komunisty do jednoho pytle bych rád připomněl,že ti všichni vzdělaní a starší kandidáti postupně museli na vys.školách studovat "Marxismus-leninismus",opepřenou tehdejší politickou ekonomií.A kdyby se na tuto zkoušku vykašlali,tak by odešli,nebo by nyli vyhozeni ze studia.A že mnohdy vstupovali lidé do KSČ ,aby mohli dělat svou oblíbenou práci ,je také pravda.Teď jjsou opravdu hrdinové ti,co mají plná ústa těch,kteří prý honili kariérismus v komunist.éře.Tak se teď podívejte kolem sebe a ti,co vystudovali VŠ a mají přes 45-50 let mají co do činění s komunismem.A ještě plno jich muselo projít VUMLEM navíc.Závěr-do 2.kola kandidátů na presidenta postoupí zřejmě p.Fischer a p.Dientsbier.Z nich je zkušenější p.Fischer.
  • Karolína má intelekt, který je na hony vzdálen primitivům, co zde svýma tlachama řeší svůj komplex zbytečnosti. Celé diskuze zde jsou o ničem. Kdo reaguje na zdejší články, je do počtu. Já reaguji na lidi do počtu. Serru u toho smíchy.
  • Zeman nebo Dienstbier celkem jedno koho národ vybere,ale pouze mezi těmito dvěma.Osobně upřesnostňuji Zemana byl to moudrý politik.....
    pan Dienstbier je ještě mlád.
    • Soudruh Dinsbír je především karierista typu madam Pík!
  • Jedním okem dívaje se na Jeruzalém, na zaslíbenou zemi, hledí druhým do niv českých a praví, že je miluje, patrně však vysvítá z jeho zpěvu, že miluje něco jiného svého, což i přirozeno, a proto chvalitebno jest. Nač si tedy činiti násilí a nutiti se k milování české vlasti a Čechů?! Však my se sami dost dovedeme milovati... (...) A že nelze zároveň míti dvě vlasti, dva své národy a dvěma pánům sloužiti, toť bohdá dokazovati nemusíme...

    Toť o Janu Fischerovi.
  • LIDIČKY JÁ VÁS MILUJU, KONEČNĚ SE ZAČÍNÁTE PROBOUZET! Ano, je to tak, nejlepší je být Dluhoslavovým voličem, tvářit se že miluješ oranžovou, zvolit za prezidenta kandidáta ČSSD Jiřího Dienstbiera mladšího! JINÁ VARIANTA PRO SOCIÁLNĚ POTŘEBNÉ PROSTĚ NENÍ PŘÍPUSTNÁ!!!
    Poběžíme potom všichni svorně kupředu levá do socialistické EU pro EURO, co nejrychleji se zbavíme naší koruny, a všichni se postupně naučíte od nás, pozitivně diskriminované menšiny, jak to dělat aby jste nikdy nemuseli pracovat, a přitom budete dostávat na sociálních dávkách víc než dostávají na výplatu ti trubci co pracují.
    A když se to pracujícím nebude líbit Dluhoslav po dalších vítězných volbách v rudo-oranžovém parlamentu zařídí, aby těm blbečkům co ještě chodí do práce zvedli daně a nám přidá na sociálech.
    My máme vánoce každý měsíc a když na to přijde, tak si klidně vybrečíme i novou pračku nebo lednici, o sporáku nebo příspěvku na benzín ani nemluvím
    • Jsi trapný ne vtipný.
  • Je přece jedno kdo vyhraje, vždyť jsme Češi!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit