Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nedělejme si iluze, Rusko určitě posílá na Ukrajinu speciální skupiny s výcvikem pro partyzánský boj. Já bych to rozhodně tak dělal. Jenže jde o to, že je to nutný následek kdy tyto zvláštní jednotky umožňují vražděným lidem na Ukrajině přežít kyjevský teror. Uvedu příklad- Morava bude požadovat autonomii v rámci České republiky. Praha místo jednání pošle na Moravu tanky, letadla a masové vrahy cvičené a podporované americkými instruktory CIA polskými a německými žoldáky. V tom případě bych se vůbec nedivil a byl bych vděčný, kdyby Slovensko v rámci naší sebeobrany a pomoci přežít, nám poslalo elitní skupiny vycvičené pro partyzánský boj pomáhající nám s ochranou před pražským terorem. Jenže Rusko otevřeně nepošle armádu k okupaci Ukrajiny, pouze v případě zastavení přímého útoku NATO. Jinak nechává Ukrajince ať mají šance na obranu před svou teroristickou vládou a vyřeší si své věci sami. Takže nejdřív se musí stáhnout US polští a jiní cizí žoldáci, Kyjev musí zastavit vraždy vlastních lidí a pak je možné očekávat stažení ruských specialistů a klidné jednání o dalším osudu Ukrajiny. Za ten chlív tam nese plnou odpovědnost USA.

    A co se týká Krymu, naprosto chápu že se Rusko bojí o svou bezpečnost. Kdyby tradiční ruské území obsadilo NATO byla by jen otázka času kdy USA napadnou Rusko ve snaze kontrolovat jejich suroviny a území. Na Krymu proběhlo regulérní referendum. Nevzpomínám si, žeby proběhlo nějaké americké referendum na Kubě když USA hystericky ječely o ruské tamní základně a zkoušely v těch časech napadnout Kubu.

    Rozumní lidé toto chápou, jen zpitomnělí zaprodaní aparátčíci CIA harašící všude zbraněmi, si pořád dokola melou svoje nesmysly o údajné ruské hrozbě přičemž takticky mlčí o americké hrozbě.
  • Porošenka ve tři ráno budí manželka: „Petře Oleksejeviči, Petře Oleksejeviči, vstávej! Opolčenci s tebou chtějí projednat podmínky okamžité kapitulace!" Rozjařený Porošenko se sápe po telefonu, ale manželka křičí: „...ne telefonicky, oni buší na dveře!"

    Vtip kolující v těchto dnech v Kyjevě dobře charakterizuje současnou situaci na Ukrajině.
    *1* *1* *1* *1*
    • Vy se můžete akorát tak na Tiscali povzbuzovat propagandistickými ruskými žvásty a vybíjet svoje mindráky fašistickými výkřiky, to je to jediný co vám zbývá.
    • Tak jasně ukazuje realitu.Porošenko se plazí a prosí o pomoc protože mu teče do bot.Čím dřív to tam dopadne tak či tak tím lépe pro civilisty.
  • ...Na veřejnost uniklo video majora ukrajinské armády, který současnou ukrajinskou generalitu včetně ministra obrany a šéfa tajné služby SBU obviňuje z toho, že se podílejí na obchodu s orgány zraněných ukrajinských vojáků. Výpověď naznačuje, že vojáci jsou dokonce záměrně posíláni do předem prohraných střetů, neboť domobrana dostává strategické informace, aby byl počet zraněných Ukrajinců co největší. Orgány odebrané těžce zraněným vojákům pak končí na operačních stolech evropských soukromých klinik a v tělech bohatých „zájemců“...

    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1475-kyjev-v-problemech-na-fronte-i-doma-obchod-s-organy-zranenych-vojaku-mobilni-krematoria-dustojnik-promluvil-povstaly-cele-vesnice-neklid-take-na-zapadni-fronte.htm
    • Gratuluji. Konečně Ti někdo daruje mozek.
    • Alespoň je vidět koho ta soudružka Pussynka podporuje, co to asi bude za zrůdnou a zvrácenou osobu *11*
      • O zvrácenosti se rudá fašistická zrůdo nevyjadřuj, to jste nám ukázali v padesátých létech a v tom jakou zrůdu obdivujete. To je ten váš zvrácený bolševický východní svět, postavený na lživé propagandě.
      • Co si to dovolujete? Podobné lichotky říkejte svojí manželce!

        Ten váš hodný komunista naší rodině ukradl majetek. Stejně obral o rodinné majetky
        tisíce slušných lidí a drobných řemeslníků.

        Ruská vojska nemají na Ukrajině co dělat.
        • Vy jste obzvlášť poškozená rodina. Komunisté vám ukradli majetek, kapitalisti mozek. *1*
        • stejně jako americké kdekoliv jinde než doma *5*
  • Pokud obdivujete zrůdu McCaina už se ani nedivím, že vás tolik vzrušuje a přitahuje trh s lidskými orgány na Ukrajině, soudružko Pussynko.
    Vy budete jistě zajímavá osoba... *11*
    • proč vy si soudružský zrůdy dáváte nicky západních hrdinů, když obdivujete ruského trpaslíka. Přejmenujte se třeba na Rasputina atd.
  • Tak jako všude konflikt vyprovokovaly USA dle stejného scénáře- bijte se a USA se za vodou bude dívat. Nyní to nechaly USA na francouzech kteří již od Ruska dostali výprask a němcích které Rusové hnali svinským krokem za to co lidem dělali. To je divadélko, co ?!
  • Alespoň někdo těm chudákům, terorizovanými ukrajinskými fašisty, pomáhá.
  • Rusko posílá jídlo,USA zbraně a výhrůžky válkou. Není co řešit.
  • jak to, že celá slavná EU nebyla štont vypravit humanitární pomoc na východ? tedy tzam, kde jsou lidé ostřelováni a vražděni kyjevskými vládními i soukromýmui vojsky? jak to, že se u nás neléčí žádné děti odtut, děti s traumatem i fyzickým zraněním? na majdanisty bylo v nemocnici jestli dobře pamatuju, místa dost.

    Jak to, že hrozili Janukovičovi, že nesmí použít sílu proti (nyní víme že zaplaceným) demonstrantům a nyní nevadí úpálení lidí v Oděse a ani útoky na školy a nemocnice v Doněcku? útoky těžkými vojenskými zbraněmi:¨? Tady je vidět, zač stojí celá slavná EU. Pokuid jí to USA poručí, půjkde ruku v ruce s nácky.
  • A dokonce fašisti říkají že na Kamazech vezou tanky svatá prostoto. Bez jídla by občané strádali na to propaganda zapomíná. *11*
    • Putinovcům nejde o občany, Rusovi nikdy nešlo o lidi, řídí se heslem "nas mnogo". Putinovcům jde o území Ukrajiny a když tam bude potřeba dodat pracovní síly na otročení pro Rusa, tak tam někoho naženou. Pokud tam kromě zbraní a munice dodávají také nějaké potraviny, tak jedině pro své vojáky "na dovolené" a pro fašistické teroristy podporované Moskvou.
    • tanky vezou, ale ne na kamazech,nýbrž v mriji, nejsou to rusové,ale češi,nevezou to povstalcům,ale fašistům
  • co je to za krávu ta pusinka pokud mě paměť neklame tak nejvíce mrtvejch má na svědomý náboženstvý
    • to je komunistická kráv@

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit