Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je nejvyšší čas dát benderovcům přs dr-ku *16* *16*
  • Že je sestřelili Rusové????

    No a co??? Prostě nad Ukrajinou zřídili bezletové pásmo - stejně jako jej svého času zřídilo NATO nad Libyí. Ukrajinská armáda může být ráda, že jen dohlížejí na čisté nebe a nerozstřílejí její pozemní stanoviště, jako to tehdy udělalo NATO s lybijskou regulérní armádou.
  • Je otázkou, zda byly skutečně sestřeleny. Tristní stav dlouhodobě podfinancované ukrajinské armády je všeobecně znám. Letadla mohla spadnout kvůli špatnému technickému stavu nebo kvůli nedostatečné vycvičenosti pilotů. Sami ukrajinští vojáci nemají sebemenší chuť bojovat proti občanům Ukrajiny, zvláště když chaos ve velení armády je neskutečný, všeho je nedostatek, vládne hlad, jsou prováděny násilné odvody a je preferována černá garda a námezní žoldáci, byť ti se orientuje pouze na neozbrojené civilisty. Být ukrajinským vojákem, tak zrovna nadšením neplanu.
    • Presne! Nejspise tez pozadali v Rusku o azyl :)
  • Jen bijte tu svoloč Majdanskou. Je to vřed naší planety.
  • Američany dosazená proamerická Junta v Kyjevě co se násílím zmocnila moci nad Ukrajinou a UA armádou nesmí beztrestně bombardovat, odstřelovat z děl a raket města plná lidí a zabíjet. Odstřeluje z děl a bombarduje víc jak sedm velkých měst Dombasu. Ničí a zabíjí - Ukrajinu přivedla do stavu velké občanské války. Je to hnus. Tolik desetiletí tam byl mír. A přijdou násilím k moci Maidanovci a je tam válka. Oni jsou jak náboženští fanatici vytažení na světlo z z tmy dějin 17 -18 století. Mormonský pastor Turčinov dával rozkazy k bombardování a střelbě z děl, potom v 6 letech lehce dementní Parubij a dnes dává rozkazy k bombardování lidí co do nedávna byli jeho spoluobčany. Oni a jim podobní udělali a dělaji válku na UA a Jaceňuk by ji chtěl rozšiřit i na jiné země, předevší na Rusko - je jich cca 30 lidí co ovládli UA a dělají vše co jim jejich "loutkaři" z Ameriky přikáží. Oni snad chtějí velkou válku v Evropě. Polská vojska dělostřelci už jsou na UA. Je jen dobré že jejich letadla nemohou jen tak bombardovat milionové města Dombasu a jiná menší.
  • Prosím, pomozte zahubit fašistickou krysu Tečku! Žije jenom z reakcí na své provokace a bude-li ignorován tak pojde! Děkuji
  • Děkuji bojovníkům za svobodné sebeurčení, že sestřelili dva Ukrajinské bitevníky, a tím zachránili životy mnoha civilistů včetně dětí. Spasíbo, maladci !!
    • modlím se za východoukrajinské hrdiny,kteří bojují proti fašistům,majdánčikům,banderovcům a podobným z m r d ů m
    • Český komunista děkuje Putinovým fašistickým vrahům. Důkaz, že komunismus a fašismus jedno jest!
  • KIMCID
    už mne se.e jak to furt házeji na rusko.
  • A zase další důkas že náš Vůdce Putin má nélepčí rakety na svjetě. Ymperyalisti se třesó strachem ale mi ten komunyzmus vibudujeme a nekolik desítek miliónů mrtvích nás nezastaví. Čest!
    • Kolik má Ukrajina ještě letadel, nevíš? Já jenom jestli jako bude co sestřelovat, aby se nemuselo střílet na tečky. To by bylo škoda munice, na takové mrňavé cíle se střílí třešňovejma peckama....
  • Je to nějaké divné. Ještě včera se ukrajinská armáda bila v prsa, jak všude vítězí, jak dobývá jedno povstalecké město za druhým, jak připravuje poslední konečný úder, který povstalce smete a zase má dvě sestřelená vojenská letadla. Mimochodem, proč do této občanské války celá EU i USA stále tahají Rusko? Bojují přece příslušníci jednoho státu mezi sebou, né? Možná jsou na straně tzv. separatistů nějací občané Ruska, stejně tak působí na straně ukrajinské armády občané jiných států. Ale Rusko jako takové se konfliktu přímo nezúčastňuje.
    • Ano, Rusko se konfliktu přímo neúčastní, ale vysvětlete to Washingtonu, který dlouhodobě lapá po dechu a do krize na Ukrajině již ,,investoval" 5 miliard dolarů. Putin a Rusko jsou v klidu. Ukrajinu nepotřebují, nemají ani zájem ,,anektovat" další území byť podle mne demokratickým způsobem na základě referenda jako na autonomním Krymu.
      Řiťolezci z EU, v čele s největší alpinistkou Angelou (jenž ale dobře ví která bije) mezitím páchají hromadnou tichou sebevraždu, kdy se tupě nechávají ovlivňovat hlasem ze zámoří. Barrack Hussein valí na Rusko sankce a vyhrožuje zastavením financování ruských bank (prosím???). Nevím, možná přehlédl, že naposledy v únoru 2014 navyšovala vláda US strop pro zadlužení, přičem dluh již přesáhl 110% HDP. Možná zapoměl, že v listopadu minulého roku zůstali státní zaměstnanci 3 týdny doma, než se dohodli na předchozím navýšení dluhového stropu.
      Angela kýve na protiruské sankce přičem volá Putinovi a domlouvá pro Německo zvláštní podmínky pro dodávky plynu.
      ,,Spojenci" ve Francii to cítí podobně. Bijte Rusy! ...ale až jim dodáme lodě Mistral...
      Jak je to ve skutečnosti? Třetí světová válka je na spadnutí a opět se ji snaží rozdmýchat Spojené Státy. Obchod je obchod... *12*
    • Pátral jsem kdo jsou ty Gardy ?Zřejmě jde o speciální jednotky USA a Polska.Obroda jede
      zvlášť,ostatní se nechtějí spojit s fašisty?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit