Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč bychom se starali o naše nemocné děti ? Radši si vezmeme 50 negersko cikánských " sirotků" a na naše děti, ať se nadále sbírají vička z pet flašek,
  • Pokud mohu jen připodotknout - zásadním problémem je zločinný projekt inkluze, který vnutila systému bývalá pracovnice ombudsmana později ministrině školství Valachová.

    Pokud jsou opravdu postižené děti násilně začleňovány mezi děti bez zdravotních komplikací - nutně to vyvolá konflikty. Nebo si paní bývalá ministryně myslela, že jsou všichni tak omezení, aby toto přijali bez povšimnutí.

    Byly zařízení, třídy, kde se postiženým dětem věnovali specialisté na tuto oblast. Co jsme vyhráli tím, že jsme je z tohoto pro ně přátelského prostředí převedli do situace, které nerozumí, která jim nevyhovuje, která nevyhovuje ani těm ostatním dětem?

    Je to jen výsledek "sluníčkářství" v praxi.

  • V dnešní době je pomalu každý nevychovaný spr.tek autistou, dis...čímsi. Ve třídě je jeden učitel a 342 asistentů, protože dětičky se jaksi neumí srovnat s tím, že by měly sedět a něco se učit.  Produkty dnešních vystresovaných, po kariéře toužících a gendrově hladových matek profesionálek a mamánků v pozici taťků. Hned po porodu do práce - na mateřství nemám čas - hypotéka, práce a kariéra........a státe starej se.  

    A postarat se má jako vždycky stát. Tedy my ostatní. K tomuhle je stát dobrý. Jinak mu nemůžeme přijít na jméno.

  • Cesko se zavazalo...

    To byly jen predvolebni pindy ...

  • VŠ, zaměřené na sociální služby absolvují lidé, kteří mají představu hodně peněz za málo práce - Bohu žel!

    A podle toho také situace na trhu práce vypadá. Pracovat s autistou je dřina na 24 hodin denně, 7 dní v týdnu - s nejistým výsledkem.

    A do toho se "slečinkám" moc nechce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit