Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K tomu nalezenému člověku, s největší pravděpodobností je to "kůň" Ashton..., ona ho nevíce "hledala" a navenek pro něj "brečela". Je to klasická ukázka plnění jednoho z bodů příručky pro organizátory barevných revolucí-pučů z dílny amerického sociologa Gene Sharpa. V UA barevné revoluci-puči už bylo Maidanisty použito skoro vše z příručky Gene Sharpa, ale nějak to nepomáhá a nepřináší výsledek a zabředávají do bahna a popela ze spálených pneumatik víc a více. Ono totiž jsou na světě chytré hlavy jak tam, tak i tam a ti na protější straně od Gene Sharpa přišli na to jakým způsobem se barevné revoluce-puče dělají a rozkryli jejich mechanismus a vypracovali metodu protiopatření jak čelit barevným revolucím-pučům. A jednou z metod na kterou oranžoví revolucionáři-pučisti na UA narazili je metoda a příručka ruského sociologa a ekonoma Nikolaje Starikova - "Oranžová revoluce" - Technologie protiopatření.
  • Tak prý ten tečka má zase natrženou pusu, jak mu ho tam ten Not cpal, a nedá si pokoj.,
    • No já bych spíš použil slovo tlama, u této zrůdy!! *12* *16*
      • Já bych mu nacpal do držky pohrabáč, to by mu udělalo dobře.
  • Ukrajina musí mít jedinou svobodnou alternativu svobodně si zvolit svobodnou volbu vstupu do EU a potom do NATO. Žádný socky tady jim do toho nebudou mluvit ani Báťuška Putin. Jedině tak svobodně zvolí svobodu a budou z nich svobodní a svéprávní lidé ve svobodné zemi. Jinak je čeká stepní vazalství v carství a budou žít v Chanátu. Svou nacionalistickou politikou Janukovič přivede Ukrajinu k novému Mnichovu jako Beneš. Janukovič je pohůnek Kremlu a měl by dostat bejkovcem.
    ,
    • Zlioději nicku, ttěší mě, že sdílíš můj názor. *3*
  • Tak po 70letech jsou fašisti opět v Kijevě a zítra budou jednat o Ukrajině v Mnichově,dějiny se opakují.....
    • Blboune,po k se píše tvrdé i
    • Myslíš, že ruský car chystá Ukrajině "bratrskou pomoc"?
      • Ukrajina požádá sama o bratrskou pomoc,ale ruský car nikoho zachraňovat nebude.Bude válka a zase vyhrají Rusové, západní evropa a amerika budou smeteni *1* potom nastane tisíce let vlády Slovanů tvořivého národa. *1*
        • Nekraďte nick kočičce. Takovou blbost bych nenatlapkovala. Mňau, Mia. *3*
  • Holyvoodský triler na Ukrajině - režie USA a EU, scénář USA a EU, v hlavní roli - ukrajinský opoziční aktivista Dmytro Bulatov. Jedno pravicové oko nezůstalo suché.
  • Kdyby Janukovyč podepsal přístupovou dohodu s EU ,tak by byla Ukrajina tam,kde my!
    • Ano, byla by součástí EU a byla by svobodnou zemí. Z Ruska jí hrozí jenom područí a zmar jak to dobře poznali. Před Ruskem nás varoval už v polovině 19.století český historik F. Palacký.
      • Ano byla by v pr...eli!! *15* *2* *1*
        • Ano, byli by v ruské pr...eli!!!
  • http://www.uloz.to/xDUNnaK/uloupene-kosovo-zakazany-dokument-ct-czech-language-xvid-turzin-rar
  • Nechte už pana tečku na pokoji!
    Je to náš vzácný exot kterého si naše město chová v nemocnici na kraji města. Pro
    zahraniční návštěvníky je to zpestření. Někdo mu hodí kus žvance jiný po něm hodí šutrem.
    Všichni pobaveně poslouchají jeho přednáškám o tom že za úpadek Říma mohou
    komunisté a za Napoleonské války Mongolští stepní nájezdníci.
    Naše město je hrdé na svou atrakci: šílenou tečku s přítelkyní kozou Lízou.
  • Pro Ukrajinu je nejlepší se rozdělit na dvě poloviny. Uvidíme, jaká na tom bude lépe, jestli ta prozápadní, nebo ta proruská. Vzhledem k našemu vlastnímu úpadku po vstupu do EU, je možné,že bude lépe těm, co jsou srdcem i rozumem se slovanským Ruskem. Bylo by zajímavé sledovat, jak by se západ tvářil na úspěch spojení Ukrajiny a Ruska a jejich společný ekonomický vzestup. Měl by jim to přát, vždyť je to křesťanské a dobří lidé přeci přejí jiným lidem úspěch! :-D
    • Nechápu, proč by se měla Ukrajina dělit na dvě poloviny. Ukrajinci tam jsou doma a Rusáci mohou odtáhnout do Ruska.
      • Míra nezaměstnanosti ve Španělsku stoupla v prvním čtvrtletí na nový rekord 27,2 procenta z 26 procent v předchozím čtvrtletí. Vyplývá to z údajů, které dnes zveřejnil španělský statistický úřad. Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/ekonomika/nezamestnanost-ve-spanelsku-je-na-novem-rekordu-983724#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink
        • A u mladých dosahuje už 65% i s vysokoškolskými diplomy. Tak se máte mlaďoši na co těšit. U nás se řada vysokoškoláků opět vrací do školních lavic a učí se v učilištích řemeslu a to stejně nemají jistotu práce. Znám kováře, který je kovářem i uměleckým kováře a když nejsou zakázky , nemá prostě práci , ani řemeslo už nemá zlaté dno. Jsme prostě celosvětově na dně. Práci lidem budou brát automaty, roboty. V bankách nebudou třeba přepážkoví pracovníci, to obstarají bankomaty a internet banking a další technické vymoženosti , v obchodech internet a automatické pokladny - kde si zákazník nakoupí a ještě zdarma pro nadnárodní koncert zaskočí jako pokladní - viz. Tesco - Národní třída a Nový Smíchov, Kaufland na Bílé hoře, Albert - Smíchov. . Ať žije globální nezaměstnanost , šířící se jako mor a cholera po celém světě.
          • oprava - nadnárodní koncern
        • Ve španělsku každý čtvrtý žebrá, ale na Ukrajině když vstoupí do EU budou lítat pečení holubi do huby, to se budou mít (pitomci) *3*
      • Oni do EU nechtějí ani ti Ukrajinci, co jsou ve východní části, takže jsou v podstatě všichni téměř jednotní a EU si to přeje také, protože celou Ukrajinu neutáhne, nemá na to peníze. Ukrajina potřebuje obrovské finanční částky a EU se potácí jak kdyby měla tu největší možnou virózu. Není schopna zvládnout už ani jižní státy, tak si udělej lepší analýzy Terminátore. EU není schopna už celou Ukrajinu strávit, ale západ potřebuje posunout vojenské základny NATO blíže k Ruským hranicím, tedy na tu Ukrajinu a vybrakovat a kolonizovat co se dá. Tak jako to udělali v Kosovu, o žádné zlé Srbsko vůbec nešlo. O nic jiného nejde,než kolonizovat a prodávat jim svoje výrobky i šmejdy. Ovšem Ukrajina žádá své. Ukrajinští prosťáčci , odtržení od reality mají pocit , že se budou mít všichni lépe a neuvědomují si, že jen věrchuška se bude mít lépe s Kličkem v čele, oni budou rýt držkou v zemi jako všichni ostatní, tak jak to zpívá Kryl. Na západě přibývá nezaměstnaných a i mezi mladými a vysokoškolsky vzdělanými, u nás také.. Všichni se zadlužili, vzali si hypotéky, ale nemají je nyní z čeho splácet, přijde exekuce. Banky budou cizí, tak jako u nás a ty budou žádat své. Wall Street, Goldman Sachs, Soros a další nejsou zaopatřovací ústavy, to jsou jestřábi. Prachy za jakoukoliv cenu i přes mrtvoly, tak se prober NAIVKO Terminátore. .Nejde o to, aby se měli lidé lépe, jde o to, aby oni nahamounili ještě více, než zatím mají. Jejich nenažranost je nebetyčná a nekonečná..
  • zastrelit aby se netrapil šmejd
    • Zastřelit Janukovyče? To ne, stačí když ho zavřou.
      • Až si konečně některá TV dovolí proti zákazu od Schwarzenberka a ŘK církve vysílat husitskou trilogii od O.Vávry, podle A.Jiráska, tak se asi POS.REŠ že, blbečku. Ty bys asi raději něco z Böhemen§Mähren, nebo to svinatvo, co sem zanáši Amerika. Inu lidé mdlého rozumu s IQ tykve takoví jsou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit