Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Makak
  • tohle s Vietnamem nelze srovnat, a to je jen minimum z toho, co se o řádění Sovětů dovídáme jen v tomhle konfliktu. Kdo ví, co bylo v Gruzii, Arménii, Sýrii, dříve ve Finsku, kde se taky realizovali historicky.. A to nehovořím o tom, co vyvádějí jen u sebe doma na svých obyvatelích, což je tak ale nějak klasika toxických, komunistických režimů..pač plutokracie je jen vyšší forma totality.. čajna je jim hned v závěsu v současnosti..

    https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-valka-na-ukrajine/716728/na-ukrajine-zemrely-stovky-deti-sasa-4-zemrel-po-narozeninach-nastu-13-zabili-na-kole.html

    • Když už žereš ty lži, tak je aspoň zapíjej ať se neudávíš.

    • Máte pravdu, s Vietnamem se zatím nedá srovnat jiná agrese. 

      Rozhodně nejsem stoupenec toho, že omluvím jednu hrůzu tím, že jiní dělají větší.

      Každé vraždění nevinných lidí je stejné svinstvo. 

      V tomto směru si USA a Rusko nemají co vyčítat.

      Neřadil bych se po bok žádnému z těchto zločinců. 

  • Makak
    • . . . как говорит Твоя Василиса. . .

      • CYP janak se zase ozývá.

      • V tomto případě bych to pane doktore s tou Vasilisou tak neviděl. Jedna věta se blíží k vysoké míře pravděpodobnosti.

        Západ dodává zbraně a Ukrajina mrtvoly.

        Nebo jste přesvědčený, že v současné situaci je možné nad Ruskem vyhrát? 

        • mohou kapitulovat , ale brání se agresorovi a agresorem je Rusko které napadlo nezávislý stát !!!!!!

          Nechápu jak se Putina a Rusáků může někdo zastávat , ok nemusíte mít rád EU , či NATO nebo USA ale tady je to jasné . Dnes kdyby Ukrajina mohla a napadla kterékoliv místo v Rusku tak jen dělá to co Rusko dělá jí . Ruskej ksindl vyhnal z domovů půl Ukrajiny  a Ukrajinci jako mají jen přihlížet?.

          • mun.go
            martinko před 4 hod. : "Rusko které napadlo nezávislý stát !!!!!!"z

            Mírně bych si dovolil pochybovat o přídomku "nezávislý" ke slovu stát. UA naopak je (a bude ještě více) závislá na dodavatelích (ano, i na Rusku) - ani ty zbraně nejsou zadarmo.

            Ostatně ani ČR není nezávislé, jak nás dnes a denně přesvědčují neuvěřitelné kroky Fialové vlády.

          • Mám dojem, pane Martinko, že nemluvíme oba o tomtéž. Neobhajuji žádnou agresi. A agresora se nezastávám. Jen jsem vyslovil, že proti Rusku "bojují zbraně západu, ale umírají Ukrajinci." Co je na tom nepravda? A položil jsem otázku, zda je možné nad Ruskem vyhrát. Co je té otázce nelegitimního? 

            A mimochodem, jste přesvědčen (opravdu), že z Ukrajiny utíkají výhradně osoby ohrožené válkou? Co Vám překáží na těchto myšlenkách? 

            • kdo utíká  ? vidím na vlastní oči 50% žen a dětí Ukrajina , poté se podívám na uprchlíky ze středozemního moře a buch 99% muži (ok jiná kultura , ale o nečem to vypovídá.)

              Co se týče umírání Ukrajinců je to z tvé strany min. tak trochen proruské , ale co , pokud uvedu že umírají Ukrajinci  se zbraněmi ,tak dodnes mají ve své výzbroji techniku převážně z dob SSSR a to že jim někdo pomáhá tak asi těžko bude chrlit obdobné zbraně a není to jen o těch moderních západních . Ukrajina se co se týče výzbroje nachází někde jako začátek Izraele , beru vše co pomůže a já to chápu .

               O tom že se do EU dostala mafie z Ukrajiny ve velkém též nepochybuju , nelze vše řešit hned ,  jsou priority . Vyšel hezký ceník za kolik si mohli nejen Rusové koupit občanství zemí EU , před touhle ebilní válkou . To je problém  Evropanů a nejen Rusové , Ir Kožený by moh vyprávět , 1 mega a máš pas , kolik asi stál pas Izraele "pravověrného žida "Ambramoviče , miliardu dolarů ? dneska by chtěli tak stonásobek a nikomu to neva.😎

          • josef.chmela

            Takové jednoduché "myslitele", jako jsi ty, naše zdivočelá pětikolka potřebuje. Vědí totiž, že tito "jejich" voliči je vždy zvolí podle toho co jim před volbami natlučou do hlavy. Tito voliči totiž sami nedokáží myslet. A takových "voličů" je v ČR přibližně 40%.

  • 200 let terorizmu USA

    http://www.rodon.cz/print/clanek.php?id=3886

    • ok  kolik let Rusko terorizuje co může ?

    • . . . как говорит Твоя Василиса. . .

  • Stručná historie USA a podnět k zamyšlení, co to opravdu americký národ je:

    1. Vyvraždění indiánů a zkonfiskování celé jejich země se vším nerostným bohatstvím.

    2. Dovoz afrických černochů jako otroků pro bílou nadřazenou rasu v USA. Rasismus nikdy v USA neskončil a je tam dodnes.

    3. Od roku 1945 vyvolaly USA více než 60 konfliktů ve světě se snahou svrhnout tamní vlády a nastolit proamerickou vládu, aby mohly ekonomicky drancovat tyto země. A to vše pod rouškou ŠÍŘENÍ DEMOKRACIE.

    4. Stále v tomto pokračují, ale Rusko je zastavilo a spolu s Čínou a BRICKS zeměmi začíná pád do tmy pro tento válečnický národ. Tento pád právě začal a nedá se zastavit. Možná, že se dočkáme i občanské války v USA, protože lidem dochází, jaká chátra je posledních 50 let vede.

    • 5. Nějaká americká krysa řekla, že je sprosté když je na Ruském území tolik nerostného bohatství a američané ho nemohou krást.

    • . . . как говорит Твоя Василиса . . .

    • Přátelé, nějak se odchylujeme od oficiálního pohledu na působení leadera NATO a celého pokrokového západního světa.

      Musíme se na všechno dívat pozitivně a musíme vidět v USA to nejlepší, musíme jednotně postupovat, musíme, musíme, musíme, musíme.....

  • alespon nejaká dobrá zpráva , jinak pokud by v té době nebyla v USA cenzura tak veřejné minění mělo daleko větší šanci dříve  ukončit  válku . Tady se dostáváme k tomu co Západ dělá západem a Východ východem , to že Rusák Putin vede agresivní  a hloupou válku kvůli ničemu je jasné , ale veřejné mínění Putina a okolí nezajíma ,  nemusí na něj reagovat a když nějaký protest bude tak ho rychle utne ,  to je ten rozdíl vážení rusofilci či čínofilci , ne že by mocný zajímal nějaký človíček  , ale furt je v té demokracii větší naděje že se svinstvem pohne .😎

    • josef.chmela

      Jsi zase vedle, tak jako vždy. V americké politice je hluboce zakořeněný tzv. neokonzervatismus, který usiluje o globální dominanci USA na celém světě a který je založený na chybném a povýšeneckém předpokladu, že americká vojenská, finanční, technologická a ekonomická nadvláda umožňuje USA teroristům diktovat si podmínky ve všech koutech světa. Od 50. let minulého století byl USA imperialista a terorista zastaven nebo poražen v každém regionálním konfliktu. Z toho plyne frustrace USA neokonzervativců.

      Konflikt na Ukrajině způsobily mocenské ambice USA i Ruska. Rusko k válce rozdráždilo neustálé rozšiřování NATO na východ a zvažování o přizvání do NATO Ukrajinu a Gruzii. USA neokonzervativci byli připraveni vyprovokovat vojenskou konfrontaci s Ruskem za každou cenu.

      • Rusáka nejvíc žere že už se s nim Ukrajinská mafie nechtěla dělit a ještě má strach že nikdo nebude potřebovat jeho suroviny neb nic jinšího neumí .😎

        • Tak se postavíme na stranu Ukrajinské mafie. Je to vlastně jednoduché, že? 

          A o tom kdo a čí suroviny bude potřebovat si popovídáme tak za rok, ano? 

          • každý stát má svůj vývoj a pro spoustu států exetutiva EU resp. její přiblížení může být nadějí a je to přesně o těch nezávislých soudech . 

            No že i exekutiva EU není 100pro o tom nepochybuju , ale je lepší většinou než to ostatní . Zrovna soudruh Klaus s Mečiarem se "blejskli" prej bejt ČSR v EU tak byla válka při dělení , ne , akorát by toho jejich okolí tolik nenakradlo pod dozorem  "soudců z lidu ".

  • Američané od roku 1945 vedli 60 válek a vždy na cizím území kde vraždili a kradli. Kolik myslíte, že milionů lidí v těch válkách zavraždili? Být američany, tak zalezu do sklepa a raději mlčím.

  • Když už jsme u objektivního barbarství ruských vojsk na Ukrajině, neškodí si připomenout, že největší kritikové takového barbarství se jej sami dlouho a dlouho dopouští sami. Objektivně.

    Inu, když o něčem mluví odborníci, je to znát.

    Vojáci USA pálili nevinné děti napalmem - a to je v pořádku? 

  • mun.go

    Liquid Fire – How Napalm Was Used In The Vietnam War

    Voda vře při 100 °C, napalm generuje teploty od 800 do 1200 °C. Po válce ve Vietnamu byl napalm použit na západní Sahaře, v Iránu, Iráku, Angole, Argentině a Jugoslávii.


    • VRAZI

      • . . . как говорит Твоя Василиса. . .

        • Na všechno, co nepochází z propagandistické dílny made in USA máte určenou jednotnou odpověď?

          Kdysi jste docela zdařile argumentoval. Argumenty došly? 

  • josef.chmela

    Rusko na vesnice napalmem dosud neútočili. Mají se od USA teroristů hodně co učit.

    • S

      Krutý sarkasmus, ale něco na tom je. 

      V každém případě a od kohokoliv je to ale naprosto nepřípustné a hnusné. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit