Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechápu nač EU definovala pravidla pro přijetí eura když je nakonec nikdo z EU nedodržuje. Přece mám-li povinost držet dluh v nějaké výši k hrubému dom. produktu tak pro to musím udělat vše, no a když to nezvládnu tak musím být potrestán. Když už je definováno pravidlo jaká je za jeho porušení definována sankce?
    Pokud je pravidlo bez sankce tak jej nikdo nebude dodržovat!
  • Pokud se u poslanců dokáže,že svým hlasováním poškodili zájmy naší země,tak je je třeba odporážet za vlastizradu,tím nejkrutějším způsobem.To,že si političtí lumpové, brzo po údajné revoluci, odhlasovali takové zákony,které jim umožňují tuto zemi beztrestně rozkrást,nebude moci brát mladá generace vážně.Naopak prosazovat zásadu,že je třeba dát každému lumpovi,co si zaslouží.
  • Doufám, že euro skončí do doby, než ho ČR přijme. Celá instituce EU je jen nahrávání peněz do kapes Francie a Německa a nadnárodním firmám, ne nadarmo nejvýkonnější a nejzdravější ekonomiky Evropy (Norsko a Švýcarsko) jsou stále stranou EU. Začalo to diktátem u potravin, dnes omezí výkon vysavačů a příští rok bude uzákoněno jakým mají v EU lidé jezdit autem. Krize v jižní Evropě jen ukázala jak je celý systém nedokonalý a nefunkční. Idea EU byla příliš idealistická než aby se dala zdárně dotáhnout.
  • Klause nemusím,ale měl pravdu EU je zlo,a je to vidět čím dál tím víc.
    Je to dyktát francie a něměcka celé evropě.
    UŽ je hodně dobře vidět jak ztrácíme identitu,co můžem a nemůžem.
    • To,že EU bude pro tuto zemi zlem,nebyl jenom Klaus,ale i značná část tohoto národa.Ale obyčejný český blb byl,jako už mnohokrát,zase v přesile.Proto je třeba naordinovat obyčejnému českému blbovi takovou dietu,jakou neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.Tak by nám obyčejný český blb brzo pomřel hladen.Tím by se zvýšila celková inteligence národa.
  • To jste si nasrali do bot s EUROZÓNOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Paroubek se vytahoval,že ČSSD má největší zásluhu na vstupu naší země do EU.Proto ,aby současní i bývalí straníci této vlastizrádné strany trénovali už od dneška běh na dlouhých tratích.To proto,až je budou honit rozzuření revolucionáři v ulicích,s bejkovcem v ruce,stačili revolučnímu tempu.Je třeba prosazovat zásadu,že každý kdo se od údajné revoluce podílel na zbídačení této země,má nárok na to,aby byl dostatečně krutě potrestán.Jinak nemá nárok na nic.
  • H4wk
    Naco je potom eurozona, ked staty ktore su na tom zle EU nepodpori, aky to ma potom zmysel.
    Mali by ale byt pevne pravidla, ak sa vlada daneho statu snazi a nie iba hrabe do svojho vrecka, vtedy podporit.
    Grecko ale jednoznacne jedna z tychto krajin nie je.
    • Eurozona je proto, aby se ušetřili transakční náklady a ne aby někdo za někoho platil dluhy *16*
  • Pokud je vstup do Eurozóny povinný, je zapotřebí hospodařit tak, aby těsně nebyla splněna kritéria. Věřím Kalouskovi, že si s tím poradí.
  • Totální zpitomění. Krachující státy je třeba z eurozony vyločit a čekat. až se postaví na vlastní nohy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit