Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jediné co církevní sekty uměly dobře bylo vypěstovatování udavačských genů v lidstvu, nebo k čemu si myslíte, že sloužily zpovědnice. Ano bylo to k tomu, aby mohly sekty napříč církevním spektrem lidstvo kompromitovat, následně mučit, a bez skutečných důkazů usmrtit - ty nepohodlné kacíře. Špinavá církevní politika je stejně hnusná jako ta špinavá stranická a Bůh to vidí.
    • Jste zářným důkazem , že člověk může být šmejd i jako atheista . Copak byste si počal kdybyste nemohl všechno zlo světa shodit na církve ? A teď si považte , že třeba muslimové nemají zádnou církev a žádného vrcholného představitele a hierarchii a vůbec jim to nebrání v provádění lumpáren na celém světě . Smiřte se s tím , že lidé kompletně jsou gauneři a lumpové jeden vedle druhého a žádná církev s tím nemá co dělat .
      • " A teď si považte , že třeba muslimové nemají zádnou církev a žádného vrcholného představitele a hierarchii a vůbec jim to nebrání v provádění lumpáren na celém světě" .
        Škoda, že jste nezmínil židy a jejich konspirační činnost v kofliktech celého světa, Egypt, Sýrie, Lýbie, atd, atd., ať se jedná o svět kapitalismu či komunismu u všeho stáli jako představitelé toho či onoho ISMU. I to křesťanství využili k obrazu svému a jejich vyvolenému národu prospěšnému.
      • Správně jste to napsal:" Copak byste si počal kdybyste nemohl všechno zlo světa shodit na církve ?." O Bohu se však nezmiňuji, protože on za církve, opravdu, ale opravdu nemůže - tak mu nic nevyčítám. Pochopte, že ti co vytváří skutečné hodnoty již nemohou finančně utáhnout paratzity a cizopasníky - příživníky v církevních a stranických sektách, jejich známé, příbuzné a buzny, populaci cikánů, kterých již naši potomci budou muset živit minimálně 4-5 x tolik co naše generace. Uvědomuje si toto někdo. Ty co skutečné hodnoty vytváří stále někdo sráží na kolena - daně, zaměstnavatel, straníci, církevníci. Víte, kolik mohlo být pracovních příležitostí pro cikány za církevní restituce??? A teď hledejte odpověď kdo z nás má pravdu.
        • Jelikož je váš příspěvek naprosto a naprosto zmatený nemohu k němu zaujmout stanovisko . Prostě není k čemu . Uvědomujete si to ?Vypíchnu jen jeden konkrétní dotaz . Proč by měl někdo kdokoli vytvářet pracovní příležitost pro cikány ??? Chceš pracovat ? Pracuj a vydělej si . Nechceš , chcípni u plotu a nebo jdi o dům dál kde bude hlupák který tě bude živit .
    • Víte, kdo je autorem základních kriminalistických otázek, správně jste uhodli je to církev. Divím se, že si nenárokuje své středověké duševní bohatství a autorská práva k němu a nežádá také poplatky.
  • Žádnou církevní restituci neuznávám,na tu zlodějnu mělo být vyhlášeno referendum, a né že partička národních škůdců si prosadí svoje.Jak se objeví nějaký flandák a natáhne své špinavé ruce na můj majetek tak dostane hned přes dr--u.
    • Ale ale , copak je vaše ??? Nebo jste snad ten všeholid ? Víte co máte ? Mohl bych vám to napsat ale slušnost mi v tom brání .
  • V naprostém rozporu s papežem vyhlášenou linií římskokatolické církve. *1*
  • Na chvíli bezplatně zapůjčeny a pak div se ČR, za zapůjčení se bude platit jako důchodce v exekuci.
  • Ať si církev vezme co chce, ale ať nesahá na mé úly a kameny, to bych jim usekl ruku u ramene. Pane Bože tys svědkem, že tu nenažranou církev nemusím a ty už možná také ne, že? Děkuji za kladnou odpověď, předpokládal jsem že se mnou souhlasíš.
    • Ty smradlavý klausovsko-filipovský Kanále! Kdes vzal ty úly a kameny? Komu jsi je ukradl,
      Ty internacionální vlastenče! Ty nemusíš nic, protože Ti nic nepatří! Všeho cos nabyl,
      tos nakradl! Nezapomeň, že "samet" ještě neskončil. Můžeš přijiít o všecko, i o palici!
      Čest!
      • Představ si ty vykleštěnče od kravky, že posílám i včely krást na panské a za to dostávám od majitelů deputát v podobě brambor, pšenice pro slepice, ze sadu jablka, hrušky a třešně, můžu kdykoliv chodit k majitelům na ryby, mám vybraného pěkného 3,5 kg vážícího kapra v sádkách na Vánoce. Kolik vydělám na medu ti však neuvedu, neboť nevím jak pevné máš zdraví. To aby tě nevzala zubatá s kosou.
      • Asi tě hodně seru, viď ty mršino otrokářsko-stranická, či otrokářsko-církevní.
    • Ty smradlavý klausovsko-filipovský Kanále! Kdes vzal ty úly a kameny? Komu jsi je ukradl,
      Ty internacionální vlastenče! Ty nemusíš nic, protože Ti nic nepatří! Všeho cos nabyl,
      tos nakradl! Nezapomeň, že "samet" ještě neskončil. Můžeš přijiít o všecko, i o palici!
      Čest!
      • Nemusíš krást blbe Kliwaku, když tě Bůh obdaruje (http://www.stoplusjednicka.cz/interaktivni-mapa-najdete-jakykoliv-meteorit-z-celeho-sveta) a úly australského typu zde také nikdo nepoužívá, ty prase pomlouvačné. S pozdravem dobrý den, sig-nál, čest práci, pozdrav pán Bůh, pochválen buď J.K. - to abych nikoho kromně církevních a stranických sekt a několik jejich vazalů a vlezdoprdelků neurazil.
  • Klaus byl v mnohém lepší jak Havel, to je bezesporu, pohoršil si to ale s tou amnestií!!!
  • Tak tohle je zpráva po které mnohým zdejším přispivatelům stoupne tlak a neusnou . V některých případech hrozí i mrtvička .
    • Také si myslím. Nevadí, že to Mistr vyšebrodského oltáře namaloval pro chrám a nevadí, že to i nadále bude v Národní galerii k vidění všem návštěvníkům. Přece to patří "lidu" této země, církev to jistě autorovi "ukradla". Možná bylo lépe, kdyby se ty obrazy "zprivatizovaly" nebo ještě lépe prodaly a výtěžek se utratil za pivo a za buřty. Takových uměleckých skvostů za komunismu rozprodala Artia do ciziny nepřeberné množství.
      • Dej se k nim, můžeš na obrazy koukat celý den v klášteře, h.no dělat a i ty buřty a pivo budeš mít zadarmo. Daňový poplatník ti to zaplatí. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit