Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro D a Vaclava.
    pet mesicu tu sledujeme vsechno okolo Anicky a vy oba ted zabodujete tak jako ti co nastolili nahubkovy zakon. Ne ja jsem proti,. Spis by se meli verejne ukazovat v televizi vsichni ti, co delaji takove veci jako je treba tento pripad a dat na verejnost fotky, aby se lide takovym stvuram vyhnuli. Proc bysme meli kryt vraha, ktery se dostane na par roku do vezeni za penize dan.poplatniku a ma se tam dobre a kdyz mu zmirni po urcitych letech trest a vyjde ven, tak to bude delat zase. NEEEEEEE- oko za oko a zub za zub. Jsem pro trest smrti aspon u takovych pripadu.
  • No je fakt, že Hospodářské noviny včera použili slovo "kostra", což už mi přijde jako dost přehnané.
  • Média by to neměli psát tak jak to píšou. Kdyby to četli rodiče a příbuzní, je to odporné. Koho se to netýká, je to pro něho senzace. Média se často pletou do věcí, po čem jim nic není.
    • Vaclave pro nikoho to neni zadna senzacwe. Z tohoto pripadu jen musi kazdeho zabolet srdce. Je to krute a urcite to zadny z nas necte jen pro senzaci. Kazdy snad mame deti a dovedeme si predstavit co to devcatko muselo prozit pred smrti. Taky bych byl pro zverejneni celeho jmena a dat fotku do medii a hlavne navic dat mu ten nejvetsi trest.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit