Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejvíce jsou civilisté v Libyi ohroženi lumpáctvím NATO.Tak ať z nás zase naši vládní lumpové nedělají hlupáky.
  • Chce to za každou cenu postavit katovské mučírny a tam všem lumpům,kteří obelhávají tento národ,v humánním duchu ,roztrhnouti hubu od ucha až k uchu.To jeta správná humanita a demokracie,jakou naše země potřebuje.Toho,víc než dvacetiletého lhaní politických lumpů,už bylo dost.
  • Neplácejte tady nesmysly,v roce 1968 nás napadla (osvobodila) Varšavská smlouva v čele s "bratry" ze Sovětského svazu, dusili nás tu a vyžírali republiku 22 let, než přišla změna.
    Co bychom za to dali,kdyby nám tenkrát někdo pomohl...čím dřív odejde kadáfí 3 metry pod zem, tím dříve se ulehčí všem demokraticky myslícím Lybijcům a obyčejným lidsem, kteří žijí v bídě. Z ropy má prospěch pouze a jen Kadáfí a jeho rodina s pár vyvolenými...Vše je lepší, než mít ve vedení diktátora!
    • V bídě patrně je akorát tvůj mozek.Obyčejnej Lybiec má HDP 6000 USD na hlavu,jestli vůbec víš co to číslo znamená!Špičkové školství zdarma,zdravotnicví zdarma,nemocnice vybavené že se nám o tom může zdát,bydlení zdarma,nevratné půjčky pro mladé rodiny atd.Lybijci mají životní úroveň vyšší než průměrný Brit! Je potřeba čerpat znalosti ze světového tisku a né z Blesku,nebo v hospodě čtvrté kategorie!
      • Všem se omlouvá za ty dvě hrubky ve slově Libye,reagoval jsem na ten příspěvek a opsal tu jeho Lybii od toho vola,který nezná ani pravopis v nasranosti!
    • Přezdívka Radeček se rýmuje se slovem blbeček. Pokud neznáš situaci a životní podmínky v Libyi a ani nevíš jak se název této země píše, tak neplácej nesmysly.
  • I prohlásili Skunkové poté co pročuchali celou Libyi, že je v Libyi nelibý zápach.. co zápach; přímo Smrad. A tak prohlásili, že se z Libye nehnou a budou pokračovat ve vyhánění smradu.. dokud bude obtěžovat civilisty. Spolupracující tchoři evropští se na záchraně Libyjců před tím Smradem v Libyi osobně obětavě angažují.... *12* *3*
  • EU a USA dluží Libyi za dodávky ropy skoro 200 miliard dolarů. V roce
    2012 skončí koncese velkých naftových společností, které mají právo na těžbu libyjské ropy. Kaddafí požaduje zaplacení dluhů, nebo chce uzavřít mezistátní smlouvy s jinými zeměmi a společnostmi. Z tohoto důvodu je Libye napadena. A zdalipak má libijský občan důvody, aby se bouřil proti režimu Kaddafiho? Myslím, že ne. Jestliže se podíváme na životní úroveň Libijského národa a výhody, které jim zabezpečuje stát, pak se mají velmi dobře asi jako malí bozi.Libie má 6,5 mil.obyvatel a má 14 mil. registrovaných automobilůV Libyi se neplatí voda, elektřina, plyn, daně, uvěry jsou bezúročné.V Libyi koupíte za 10 dolarů 85 litrů benzínu nebo nafty. V Libyi jsou potraviny velmi levné, 10 kg chleba stojí 0,15 dolaruKaždý plnoletý občan Libye když dosáhne 18 let dostane klíče od bytu..Na socialni a zivotni jistoty Libye se nehrabe zadny z tzv.vyspelých zemi .Tak proč,proč,proč.
    • *6* *1* Jestliže se podíváme na životní úroveň Libijského národa a výhody, které jim zabezpečuje stát, pak se mají velmi dobře asi jako malí bozi.......že ty čteš komunistický pohádky o blahobytu? Jinak by jsi to nemohl vyblinkat z úst... *10* Proč by se teda bouřili vlastní lidé proti Muhamadu Kadáfímu? Že jim nedal ještě zlsté pruty, nebo proč je teda ten stav co je uvnitř země? ...Víš co , Řekni nám ještě tu od Andrsena !!! *1* *1* *10* *3*
      • Když nic nevíš a máš mozek vylízanej našimi médii,tak se nesnaž být trapnej jako oni.Západu vadí,že se mohou mít lidé lépe a ještě k tomu Arabové než lidé v Evropě a v bordelu,kterému říkají demokracie.Válku začal Sarkozy,jelikož je jim dlužnej prachy!Rebelové je lůza, kterou Kaddáfí brzdil a bránil přistěhovalectví ze Severní Afriky do Evropy,což západu vyhovovalo.CIA v zájmu kapitálu začala podporovat tu lůzu,je tam nafta a zdroje západu docházejí a samotná ekonomika západu je v hnoji!V naší televizi toho moc neukážou v rámci našeho vlezdoprdelismu,stačí se podívat na oblečení Libyjců a těch vzbouřenců!Proč už tam není konec,když každý muž tam může legálně vlastnit zbraň?
  • V zájmu Kaddáfího je tento stav ,co nejdéle prodlužovat.Sám má finanční prostředky na několikaleté válčení.Proto jako nejlepší pomsta pro NATO a EU je nevyvážet ropu ,aby byly vysoké světové ceny.Pak pouštět běžence z celé Afriky do celé EU.Tak postaví brzo národy EU proti svým vládcům.I u nás nástup revoluce ,drahé pohoné hmoty,díky zbytečnému válčení ,ze strany NATO,urychlí.
    • Kaddáfí nepatří mezi ty kteří, své finanční prostředky mají v bankách Západu.Ten je má ve zlatě a doma.Zatím si NATO uřízlo pouze ostudu a nenávist světa.Právě Kaddáfího řešení ,budou ostatní ropné země kopírovat.Aby jim je nemohl finanční prostředky západ zablokovat.Už to tak dělají.Proto jde cena zlata vzhůru.
    • *1* Komici. Kaddáfí - pokud už náhodou není po smrti - brzo končí a prostředky má tak akorát na důstojný pohřeb.
      • Tomu moc nevěřím že už nic nemá,ledaže tam má poradce a privatizátory z ODS!Tak to by byl fakt švorc!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit