Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tenhleten pán si může žvanit co chce. On ale o ničem nerozhoduje. Takže klid.

• "Pavel slibuje, že vrátí klid a řád."

Takže stíhačky?To byla před volbou huba plná líbivých frází. Aktuálně se nám někdejší válečný záškodník řadí mezi vyhlášené válečné štváče.Paranoidní válečník nás s takovou zavleče do války. A to ještě není ani ve funci. Už teď mu žlutomodrá vlajka čouhá z tlustého střeva.Nestačí že přivandovalcům od Užgorodu platíme nájmy, zdravotní péči a královské kapesné. Krásně se zařadil mezi manipulátory ze Strakovky. Rodí se nám kvalitní rozvraceč republiky z Hradu. A pumpa na veřejné peníze, které bude s radostí odklánět UKáčkám.

• Nemýlíte se, zbrojní průmysl musí zachránit co podělali jiní. Ach, ta nešťastná "Čajna"!

• A že jsem se trefil v komentáři ke zprávě Tiscali.cz ze dne 31.01. v 11.36 - máme prezidenta "Pejvla" jak vyšitého; ale tentokrát se bude humanitárně bombardovat trochu více na východ. 😐

• Diwa

To je pořád dokola, jak kafomlejnek......pořád se tam strkají zbraně a Ukrajina ne a ne vyhrát........Jak říkám já, nekonečná válka............kterou možná některé státy i chtějí včetně USA......Asi jsem naivní, ale připadá mi, že oni možná ani konec války nechtějí, nebo se mýlím ?

• Nejen uvažovat!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit