Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "NATO nemůže být vojenskou aliancí závislou na rozmarech amerického prezidenta, řekl dnes šéf unijní diplomacie Josep Borrell."

    Nazývat "rozmarem" to, že chtějí amíci, aby všichni přispívali do NATO tolik, kolik se zavázali svědčí pouze o hlouposti Borella. On by chtěl tu pomoc zdarma a automaticky. Čím větší hlupák, tím vyšší politická funce.

  • Izraelská armáda a letectvo
    zahájilo v noci z neděle na pondělí závěrečnou etapu vyhlazování
    Palestinců v Gaze s cílem jejich vyhnání do Egypta. V malé oblasti
    hraničního města Rafáh na jihu Gazy na hranicích s Egyptem je v této
    chvíli nashromážděno přes 1 milion palestinských uprchlíků ve
    vybudovaných stanových táborech. A právě na tato stanová města byl v noci proveden letecký útok. Izraelská armáda k útoku použila stíhačky a na stanový tábor shodila několik 500-liberních bomb. Díky tomu, že na místě úderu je písčitá půda, bomby zajely hluboko do
    písku a po explozi pozabíjely "jen" 67 uprchlíků, ale číslo neustále roste. Z místa úderu uniklo neuvěřitelné video, zachycující obrovský stanový tábor a uprostřed vybombardovanou
    plochu s několika krátery na místech, kde předtím stály stany. Podle
    informací dopadly bomby nejen na tábor, ale jedna srovnala se zemí i
    vedlejší komplex, který sloužil jako nemocnice, ošetřovna a sklad
    humanitární pomoci. Video zachycuje válečný zločin, kterého se dopustil
    sionistický režim Benjamina Netanyahua a arabské země volají po uvalení
    zničujících sankcí na Izrael a zahájení vyšetřování u Mezinárodního
    trestního soudu. Evropská média mlčí a jsou prakticky zticha, přestože
    Izrael provedl válečný zločin a vybombardoval uprchlický tábor, což se
    dosud nestalo ani ve válce na Ukrajině. Nereaguje ani vláda Petra Fialy,
    mlčí tiskový odbor Úřadu vlády. Nemají noty, neví jak reagovat. Sionistický režim se cítí nedotknutelný, protože kontroluje Chazariát v Bruselu. Není dovoleno kritizovat Izrael, co provádí v Gaze za zvěrstva.

    • To je zajímavé, kolik sympatizantů mají vrazi bezbranných žen a dětí najednou. Kde jste byl, když v říjnu Vaši miláčkové vraždili?

      Na hrubý pytel asi bude dobrá hrubá záplata.

      Ani jeden z nás v té oblasti nežijeme a neprožíváme jejich traumata, proto miluji takové nadšené Palestince. Víte o tom ...něco, ale emoce Vámi cloumají dostatečně. Cílem nejsou Palestinci, ale Hamás. Že jsou tak zbabělí, nenosí uniformy a schovávají se za civilisty je jejich vizitka. 

      Každý to asi vidíme jinak. 

      • goyim

        "Cílem nejsou Palestinci, ale Hamás."

        Nelži tady. Samotný prezident genocidního Izraele řekl, že nikdo v Gaze není nevinný. Netanyahu zase Palestince přirovnal k Amalekům, což jsou Bibličtí nepřátelé Izraelitů, které je podle starého zákona třeba kompletně vyhladit.

        "Že jsou tak zbabělí, nenosí uniformy a schovávají se za civilisty je jejich vizitka."

        Mít na triku 70-80% civilní ztráty (víc než Hamás mimochodem) a vybělovat to s tím, že se někdo za někoho schovává - to vše bez kvalitních důkazů od nezávislých organizací, to je úroveň psychopata. Nebo spíš úroveň státu, který si může dělat co chce a projde mu to.

        "Na hrubý pytel asi bude dobrá hrubá záplata."

        Ano. Palestinci mají LEGÁLNÍ právo na ozbrojený odpor. Izrael nemá právo se bránit, protože nic takového v zákoně neexistuje. Právo bránit okupaci? Možná tak v Orwellově románu. Mimochodem, v říjnu si povraždili spoustu vlastních obyvatel sami Izraelci, když nařídili vrtulníkům střílet na všechno bez rozdílu. Spousta aut s rukojmími byla totálně zničena a pak je pohřbili jakože kvůli rituálu z úcty k obětem. Tohle je zdokumentováno. Co se týče těch 40 dětí s uřezanýma hlavama, dítě vyjmuté matce z břicha, dítě upečené v troubě, tak všechno byly lži a propaganda Netanyahua a konkrétních lidí z IDF. Nic z toho se nikdy nestalo. Mám pokračovat tím, že Hamás byl celou dobu podporován Izraelem už od začátku? Včetně finančního toku přes Katar. Izrael chtěl, aby Hamás nabral na síle, přesně pro tento účel. Aby je mohli napadat a oni jakože v obraně mohli zabírat další území. Alternativa pro Hamás byl Fatáh, který byl nenásilný a měl podporu mladých Izraelců, tak je tím museli oslabit. Přiznal to sám bývalý šéf Shin Betu ve videopodcastu. Do detaliu popsal strategii. Měl by ses dovzdělat, protože si očividně zmanipulovaný.😂

        Žvásty o "sympatizantech" jaksi nefungují, protože Izrael je sám největší sympatizant Hamásu, sám je pomáhal financovat. Nakonec, když se vraždilo v JARu, tak to bylo o sympatiích s vrahama nevinných? Ne. Bylo to o tom, že apartheid byl zlo, které muselo skončit. To zlo však západ vesele obhajoval, tak jako ho obhajuje teď. A dokud tak bude činit, budou nevinní dál umírat.

        • On pan ...2309 chápe, ale jen něco. Je vlastně průměrný. Vy píšete velmi dobře, ale on to nepochopí. Dálkově vystudovaná VUML má své limity, obzory, které rozklíčovává. Na všech servrech je problém se znalostí globalistiky a s psychopaty. Myslím to vážně s tím, jak mu píšu, že krátit nudu a své nicnedělání by smysluplně dokázal na https://www.pokec24.cz/politika/... Snadná
          registrace, mnoho duší na stejné proruské lodi, příval nápadů od
          ostatních. A přidělují se tam kladné i záporné body... !! Dokonce mu mohu doporučit diskusi s diskutérem pod značkou Milan ze Zahrady Čech.  Diskuse se často zúčastňuje i administrátor Semi a někteří v diskusi blábolí třeba 5krát... ! Tady nemůže  2309 dostatečně ostatní zastiňovat svou politickou vyspělostí; je nevyužita...

        • Ospravedlňování teroristických činů nebo jejich bagatelizace a vyvracení by mělo být trestné stejně jako je trestné popírání holokaustu.

          "„Dostali jsme sem až v neděli, protože do té doby to bylo až moc nebezpečné. Začali jsme sběrem a identifikací těl lidí z kibucu. Bylo naprosto šílené vidět, v jakých polohách zemřeli. Měli uřezané hlavy, dospělí i děti. Byly tu znásilněné ženy a dívky v polohách s nohama od sebe. Některé děti zavraždili teroristé před očima rodičů a až pak zavraždili je,“ popisuje, s čím se potýkal."

      • Krátit si nudu a dlouhou chvíli 4mi příspěvky pod jedním článkem je asi postačující, že, dálkově vzdělaný VUMLem (i když - pořád lepší než Aspen institut nebo FF UK) ?

        Doporučuji se seberealizovat ještě na:

        https://www.pokec24.cz/politika/

        Jsou proruští, registrace snadná jako facka i bez facebooku, diskutujících je tam několikrát více.

  • Soudruzi, poněkud jste pozapomněli jak fungovala Varšavská smlouva, co řekl soudruh generální tajemník v Moskvě to platilo pro všechny satelity ! Rozmístil u nás mírové  rakety a kde jste byli vy??

    • Takže se toho tolik nezměnilo, jen ten soudruh tajemník je ušatý. 

      • 🤣

  • KIMCID

    Všichni na fotce do maskáčů !!

  • Tentokrát má Pepík Borrell pravdu. proč by měli ušatí garantovat bezpečnost Evropy? 
    Jestli to prohnilá EU neumí, tak to není věc ušatých. 

  • "Budu sarkastický. Během této kampaně uvidíme a uslyšíme velké množství věcí," poznamenal Borrell po novinářské otázce. "NATO nemůže být vojenskou aliancí a la carte."

    Já budu také sarkastický. Československo mělo před druhou světovou válkou Smlovu s Francií a byla nám houby platná. Naopak se Franciue a Británie dohodla s Hitlerem a nás se nikdo neptal. A myslíte si, že by to dnes bylo jinak? Američan vždy válčil mimo své kontinentální území, tisíce km daleko. Jeho vojáci v bojích umírali, ale jejich rodiny byly doma v bezpečí a klidu. Takto "válčit" se nepodařilo žádné jiné zemi. A teď si představujete, že kdyby začala válka v Evropě, tak se do toho amík hned vloží, aby na jeho území létaly balistuické rakety a jejich občané poprvé zjistili, co je to válka?

    Já o tom silně pochybuji. Američan vždy hájil jen a pouze své zájmy, i když to schovával za něco jiného. Koneckonců stejně se choval SSSR a následně Rusko, Čína a jiné velmoci.

    To jen u nás máme pocit, že je dobře se rozdávat pro jiné. Tedy ona stejnou nemocí trpí i Evropská komise.

  • goyim

    "NATO Nemůže být vojenskou aliancí, která funguje v závislosti na rozmarech amerického prezidenta, který je zrovna u moci."

    Jakože to taky nebylo vždycky? Borrell je holt komediant jak se sluší a patří.😂Mimochodem:

    "Reagoval na nedávná vyjádření pravděpodobného republikánského uchazeče o Bílý dům Donalda Trumpa, že Spojené státy by pod jeho vedením nepřišly v případě napadení Ruskem na pomoc zemím NATO, pokud by ty nedávaly dost peněz na vlastní obranu."

    Proč Borell nevytáhl Článek 5? Proč ho nevytahuje nikdo ze současných kvičících fialových demogratů? Ona je platnost Článku 5 nějak spojená s rozpočtem? Není. Tak proč nikdo neříká, že ho Trump nectí? Už vím, protože nemůžou odhalit svou vlastní lež včetně lží hadrfouse z hradu, že nás Článek 5 zavazuje jít do války. Nezavazuje.😂

  • Borrell je kovaný sionista, což je chazarský fašismus, satanismus, pod neupřímným krytím judaismem. Kdo to neví, nemá ani tři z pěti pohromadě. Proto prudí proti Trumpovi, vlastně výkonnému pracovníkovi globálního prediktora, který má monopol na politické řízení světa. No, nějak se ten domeček z karet světovému magorstvu sype... I ten Green deal, uhlíkové bláboly, vyšachování aut na uhlovodíky, pojídání brouků a červů, očkování "proti" covidu - žalob přibývá, a doufejme přijdou na řadu i 15minutová města a nezrušení fyzických peněz...

    • Jejda Palestinský aktivista se nám rozohnil.
      Kdo není zabalený do šátku a nemává praporem Hamásu, je prostě sionista a chazar! . Tak jednoduché to je. 

      • Za kolik osob máš právo se vyjadřovat (nebo jsi toho svinstva zase přebral) ? Za podobně postižené z hospody ?  1+1 = ?

        • Vaše zvratky z ústředí Hamásu nečtu jen já, proto "se nám" rozohnil. Jinak jste mi vy a vaše hlouposti naprosto lhostejné vy chazare jeden. 😂

  • Je to v cajku, Borrell nám roste; nebude to trvat dlouho, EU bude mít vlastního prezidenta a NATO bude zachráněno.😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit