Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co byla válka ve Vietnamu?
    To bílí poslali černé do země žlutých, bojovat za zájmy země, kterou ukradli rudým.
    …………………………………………………………
    *1* *1* *1*
  • Víte, co musí neustále doplňovat humanitární mise USA?
    Přeci munici.……………
    *1* *1* *1*
  • test cenzury
    • Já vám ukážu co je to svoboda slova!
  • Zatím má poslechnutý jen začátek a je to opět "výživné".
    Hned zpočátku téma Oděsa.
    Pjakin potvrzuje to, co jsme tu již rozebírali a četli jinde = předem připravená akce, velmi odborně koordinovaná s dalšími operacemi jinde. Kým? Speciálně vytvořenými skupinami, sestávající ze zahraničních žoldáků a z Pravého sektoru.
    Pjakin vysvětluje, že např. ze Sýrie bylo přepraveno na UE mnoho "bojovníků" a zvláště těch, kteří umí rusky (protože pocházejí ze zemí bývalého SSSR). UE "pravoseků" není totiž dost, aby zasahovali všude, kde se lidé bouří proti chuntě.
    Oděsa byla speciálně vybraná, protože tam pro lidi není ničím neobvyklým setkávat se "s cizinci" (protože se tam neustále pohybují cizí i cizojazyční lidé = má pozn. - Oděsa je velký přístav).
    Pjakin upozorňuje, že už 24.04. podával velitel oděsské milice výpověď a zdůvodnil ji tím, že "město je přeplněné bojeviky z majdana". Takže chápal, že se cosi chystá a nechtěl s tím mít nic společného. Jenže ho nepustili, protože se to nehodilo.

    Více zde: http://leva-net.webnode.cz/kniha-navstev/
  • Rusové nepotřebují válčit s Ukrajinou a EU.Rusům stačí dva měsíce před nástupem další topné sezony uzavřít všechny produktovody do EU a na Ukrajinu.Ostatek udělá matka příroda sama.Ta ukáže celé EU a Ukrajině,čemu se říká Velká doba ledová.Když chce někdo od nějaké země odebírat ropu a plyn,tak se má k této zemi chovat slušně.Což blbové z EU nedělají.Takže se bude v EU v další topné sezoně pořádně mrznout.A nejspolehlivější dopravní prostředek bude kolec.
  • !


    Babiš je největší zločinec v dějinách moderního českého státu, který se svými zločiny může srovnávat dokonce i s KSČM nebo dalšími levicovými uskupeními...
  • polib nám (_!_)
  • herr SS Schwarzenberg měl v posteli jen jednu děuku z Blanka servis a je z toho na větvi dodnes *15*
  • Čtenáři on-line verze britského deníku Guardian si stěžují, že už pod články na internetu není možné diskutovat tak, jako dřív. Moderátoři diskusí se domnívají, že na zpravodajský web pronikla ruská propaganda. Není to podle nich náhoda, ale organizovaná kampaň. .......Tak a je to tady, agent a lhář Putin dal pokyn svým záškodnickým posluhovačům a rozjel kampaň v bolševickém stylu. Kolik asi platí místním komunistickým sráčům?
  • sůdruch Putin mel v posteli už přes dva tisýce žen. mi všichni z uličního výboru ho obdivujeme! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit