Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Asi nějak tak:

    https://czvtipy.cz/vzdusna-podpora/

  • Když se teď Ruské jednotky vrací do svých posádek, po tom, co na svém území uskutečnily běžné vojenské cvičení, bude naše milé NATO znepokojeno čím?

    To je od nich moc pěkné, že jsou tak bdělí a ostražití.

    Jen ti zatracení Rusové zase nezabrali. 


    • každý konflikt může začít jako  jako cvičení a v době 6.12 1980 třeba v rámci operace tehdejší ČSLA  -  Krkonoše 1980 se asi o lyžaře nejednaloV 68 si taky někteří Sověti  mysleli že jde o cvičení a pak jim bulíkovali že v Československu jsou Němci (západní) neb ti východní byli v záloze co kdyby .😎

  • KIMCID

    No Rf ukončilo cvičení u hranic s Ukrajinou.Tak nevim o jaké eskalaci bude Nato a EU pindat teď 🤣🤣

  • Český dezinformační ekosystém charakterizuje silně prokremelský sklon: české zdroje často zesilují ruské dezinformační narativy i oficiální kremelská témata. Tento výrazný a koordinovaný posun v zaměření českých dezinformačních agentur proto naznačuje vznik agresivní prokremelské dezinformační kampaně, která si bere příklad z ruské dezinformační reakce na tento incident. (Ostatně velkou část zjištěného dezinformačního obsahu o útoku GRU má na svědomí už česká verze ruských Sputnik News).

    Tolik analýza SV.

    Ta okamžitá reakce ukazuje, že nejde jen o nějaké lidové hnutí a kolektivní moudrost, ale že čelíme dobře připravené akci. Není to poprvé, ale tentokrát je to velmi zřetelné.

    • Že by strach, že ochutnají vlastní medicínu? 

    • KIMCID

      netušil jsme že se  České televizi říká Sputnik News :D :D 

    • KIMCID

      1938,1939,1968

  • Být členy NATO je velká pocta pro Česko - i velký závazek.

    Což někteří politikové (o místních diskutérech nemluvě) nechápou...

    • Promiňte mi, nevzdělanému a politicky neznalému. V čem konkrétním, prosím pěkně, mám spatřovat tu poctu a závazek?

      Nějak nepociťuji ani jedno, ani druhé. Nevím, čím je to způsobeno. Vrozenou nechápavostí? 

      Vnímám to jen jako pragmatický krok bývalé politické garnitury. 

      Četl jsem v archivu ujištění pana prezidenta Havla o tom, že nikdy nebudeme členy žádného vojenského uskupení. A jsme!


      • NATO je především politický svaz států, vycházející z Bruselského paktu, podepsaného 17. března 1948 Belgií, Nizozemskem, Lucemburskem, Francií a Spojeným královstvím Velké Britanie a Severního Irska. Postupně se k němu přidaly i další státy (včetně Německa, proti kterému byl původně zaměřen) - právě kvůli hrozbě, kterou představoval tehdejší SSSR.

        Vojenská struktura NATO byla a stále  je sekundární - a víceméně podružná!

        I když nejvíce viditelná!

    • josef.chmela

      Členstvím v NATO jsme se dostali do elitní společnosti největších světových teroristů.

      •  Omyl ve společnosti největšího světového terroristy jsme byli jako členové tzv. Varšavské smlouvy.

        Naše účast při okupaci Afganistanu je neomluvitelný přečin tehdejšího bolševického vedení země. 

        Nemluvě o účasti československých letců (údajně instruktorů letců libyjských) během okupace příhraničních oblastí Čadu, kdy profrancouzská vláda pana presidenta N´Garty Tombalbaye  stala terčem  útoků muslimů, podporovaných Libyí - ta iniciovala i vojenský převrat v r. 1975, kterým byl prezident Tombalbaye svržen. Intensita bojů se zvyšovala až do počátku 80. let. 

        Proti sobě stáli Goukouni Oueddei a Hissen Hebré - světe div se -  někdejší spojenci proti presidentu Tombalbaye.  Goukouni Oueddei (president 1979 - 82) byl ovšem podporován Libyí - nejen materiálně. Libye se aktivně zapojila do bojů v roce 1980 a okupoval část Čadu. Pan Hissen Habré (president 1989 - 90 (s podporou Légion etrangére francaisse) Ouedeie sesadil - měl účinnější zahraniční podporu USA i Francie.

        Takže - Ouedeie byl sice poražen, ale libyjská vojska stále obsazovala příhraniční oblasti země - což vedlo k tomu, že pánové Habré a Oudeie se opět spojili proti tomuto společnému nepříteli 

        Až v roce 1990 byli Libyjci definitivně poraženi a stáhli se do pohraniční libyjské oblasti AOUZOU. 

        Čeští účastníci této války z řad  Légion étrangère francaisse ještě žijí a rádi Vám poskytnou informace...

        Stejně jako českoslovenští letci, kteří startovali proti letounům NATO, kteréí bombardovaly Tripolis  (Tarrabulus al Gharb) v  roce 1986 - jako odvetu na aktivity muslimských terroristů během diskoték v SRN. Že nebyla provedena podobná odveta za bombový atentát na  let Pan Am No 103 v roce 1988 , za to mohl Muammar Gaddafi a jeho spřeženci děkovat dění ve střední Evropě.

  • goyim

    "je znepokojeno destabilizačními aktivitami Ruska"

    Říká NATO, které kompletně rozes*alo Lýbii zavražděním Kaddáfího, což způsobilo totální chaos, vakuum moci, Islámský Stát tam obchodoval s lidma. Fakt není možný jak si můžou dovolit takhle pokrytecky veřejně zvracet a ti tzv. "novináři" jen drží huby.

    • Podle diagnostické analýzy společnosti Semantic Visions se v českém informačním prostředí rychle objevuje prokremelská dezinformační kampaň o teroristickém útoku GRU ve Vrběticích. Bleskově vystřídala dezinformace o covidu.

      • mun.go

        Semantic Visions - to jsou pěkné figurky. Zakladatel František Vrábel (*1959) vystudoval Masarykovu univerzitu v Brně, po revoluci krátce působil na brněnském magistrátu. Od roku 1994 podniká v mezinárodním obchodě, mimo jiné má zkušenost ze Silicon Valley. Je zakladatelem a ředitelem české firmy Semantic Visions, která analyzuje světový zpravodajský obsah. Mezi jeho zájmy patří lyžování a umění. A od tohoto všeuměla chcete nějakou analýzu? 

        O všudybylech z GRU a Bellingcatu si přečtěte zde "Co zanedbala BIS" a o zpravodajských fabulacích zde "Proč je BIS umožněno trvale klamat?"

      • A ještě se cituje Bellingcat - to je také pěkná sešlost.
        Britská vláda se k nim vyjádřila jako k dezinformační platformě. My je citujeme jako relevantní zdroj. Inu účel světí prostředky. 

  • EEE děkujeme eee NATO eee velmi eee pěkně.

  • vanhorne

    Zdravim vsechny verne cleny Spolku Pratel Putina.

    S budovatelskym pozdravem "Za rodinu za vlast, za Putina za chlast" se hlasim do diskuse.🍻

  • Číst vlastizrádné žblebty východostepních kolaborantů je docela zábavné. Jenom nechápu, proč neemigrují do své země zaslíbené ve východních stepích. 😉

  • Neměli bychom se s Ruskem mazlit. Měli bychom okamžitě přes Ukrajinu zaůtočit a hnát Rusy k Moskvě, za Ural, přes celou Sibiř do Vladivostoku přes oceán do Kalifornie až by jako blesk před náma utekli přes celé USA a zastavili by se až ve Washingtonu......😯 a tam by se konečně mohla podepsat kapitulace.

    • Mluvíte paní Černochové z duše, vezměte jí na ten atak s sebou. 

      Třeba uvolní ten podivně koupený byt v Praze 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit