Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Kdyby nekrad a nepodváděl nic by se mu nestalo, tak ať bručí jako každej zloděj!

  • KIMCID

    Vězení není dovolená. Ale když má twiter tak to zase taková hrůza nebude že? No doufám že tu hladovku dotáhne do konce.

  • brisuda2

    Nevím zda pan Navalnyj ocekával Hilton ci Sheraton po návratu do Ruska a zda náhodou nechtel jeste "all inclusive" za to jeho chování a disrespektu vuci autorite. 

  • Nadále trpí bolestmi zad a v noze. A ke všemu ztrácí cit kromě nohou ještě i v rukou,“ řekla právnička. Navalnyj podle ní pokračuje v hladovce, a pouze pije vodu. Podle Kobzeva vězeň každým dnem ztrácí kilogram tělesné hmotnosti.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

    já vždy když jsem držel hladovku, ztrácel jsem kilo vždy první dva až tři dny. Pak se to zastavilo. Bylo mi chladno na ruce a na nohy. Takže je dobré držet hladovku v létě. Když jsem po týdnu začal zase s jídlem, měl jsem křeče. Jestliže stále hubne, tak má tasemnici. A ta hladem zuří, tak mu rejdí ve střevech a pak má bolesti. Tam stačí Trigelm ruský antiparazitický prostředek bez vedlejších účinků....

    • gaheris

      Na něj by platil štábarct, klystýr, vypumpovat žaludek a chynin, ono by ho to simulování přešlo, taky asi přehlídnul varování, že kdo ty prachy ukradne tomu ruka upadne!

  • Ulohou osobnosti v dejinach je zemrit , nebo se nechat zabit , drive nez stacila odvolat  . Vetsina , temer vsichni rebelove se skryvali v pocatecnim stadiu revolty v bezpeci , vetsinou v zahranici. Velky sovetsky gauner V.I. Lenin budiz teto odnozi vzorem. Dalsi z tehle vybrane spolecnosti Jisty Dzugasvili , alias Stalin , se zase vymezil proti tehdejsi statni moci zalozenim zlocinecke bandy a tvrdou obecnou a nasilnou kriminalitou proti ktere byla tehdejsi statni moc bezmocna . Kazdopadne se rovnez nenechal predcasne chytit . Prikladu by se samozrejme naslo mnohem vic po celem svete , vcetne tech tzv dizidentu , slovu znamemu a provarenemu  take v Cechach. Tento model Navalnyj se timhle pravidlem neridi , pres verejna varovani se vraci do sfery vlivu proti kteremu chce z nejakych duvodu protestovat. Takze se nyni nemuze divit , ze se s nim tam zachazi , jak se zachazi. Pokud je pravda ze v tom nelidskem kriminale ma pristup k socialnim sitim , po kterych muze nejakym zpusobem komunikovat s verejnosti , rovnez povazuji tento pripad nejak za nejasny a divne zmanipulovany. Instituce jako Amnesty int , Greenpiss a jim rovne opravdu nelze povazovat za solidni duveryhodne partnery , neco jim verit a na jejich prohlasenich stavet . V jejich pripadech se nabizi dalsi citat jineho bezohledneho grazla . Jedna se kampan , je to ucelovka . Citatem jsem zacal , citatem koncim. 

  • Jděte už s tím kriminálníkem někam,kde slunce nesvítí.

  • Představitelé Amnesty International absolvovali exkurzi na Guantanámo a tak to mohou srovnávat. 

    Navalnyj hubne denně kilo, tak to do léta vysublimuje. 

    A do teď to bylo lidem z AI jedno? Musel přijít až prominent Navalnyj, aby hnuli zadky? Teprve když jde o agenta, má cenu mluvit o podmínkách v Ruských lágrech? 

    • KIMCID

      No tam sedí a umřou lidi bez soudu.

  • USA sepripravují na válku tak se vyrábí důvody

  • To je jako u nás. Burýšek se bál na Slovensku, tak uprchl do Čech a ještě k tomu dostal české občanství. To občanství jde získat tak rychle, nebo má jako agent ještě nějaká?

  • Jak vidíte. Je už zvykem, že se novinář a autor článku nepodepíše pod své dílo. Proč??????? Čeho se bojí?????????????????? Nebo sám se sebou nesouhlasí, ale holt z něčeho žít musí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit